منم بازیو انجام دادم.فقط مرحله ی اولش قشنگ بود.
بازی انگار dlc نسخه ی سومه.
منم بازیو انجام دادم.فقط مرحله ی اولش قشنگ بود.
بازی انگار dlc نسخه ی سومه.
پردیس این بازی و SC:Black list رو نقد نمیکنه به دلیل مضامین غیر اخلاقی![]()
خب جذابیتش بیشتر میشه دیگه![]()
تو این بازی ما خونه دار نمی شیم؟با گاراژ و کمد لباس
همش باید تو شهر ول بگردیم؟
مثل نسخه 3 سوار هلی کوپتر و هواپیما نمیشیم؟یه هلی کوپتر پلیس فقط دیدم.
راستی این ماموریتاشو فقط باید از تو منوی tab پیداش کرد.
یادمه نسخه 3 اینطوری نبود.
شهر هم که همونه فقط فضاییش کردن.
گرافیک همون
ساخت کاراکتر همون
لباسای فروشگاها همون
کلا بازیش خیلی مرخصه ، اصلا جذابیت های نسخه سوم رو نداره ، یه سری ماموریت مسخره که باید رفت با فضایی ها جنگید . نه گنگ بازی ، نه خونه خریدن نه ماشین خریدن و تو گاراژ نگه داشتن . کلا هیچی نداره .
من که اصلا حال نکردم
میخواستم بگیرم بازیو ولی اینجور که میگین نسبت به نسخه سوم مرخصه بیخیالش شدم :|![]()
من امروز تمومش کردم فقط منتظر بودم سریع تموم بشه
سرعت طرف انقدر بالاست که دیگه اصلا ماشین سواری جذابیتی نداره
سرعتش دوبرابره ماشینه حداقل
کلا چیز جدید و خاصی نداره ، شباهات های زیادی به نسخه قبلی داره ولی مثل نسخه قبلی قشنگ نیست. یعنی یه سری مواردی که تو نسخه قبل بود و حالب بود دیگه تو این نسخه اصلا بدرد نمیخوره.
یه سرعت بالا و یه پرش طولانی داره که اصلا تو کل بازی نیاز نیست پاتون به زمین بخوره مگر اینکه بخواین مغازه ای چیزی هـک کنید یا بخواین وارد یه مرحله ای بشید
بخاطر همین دیگه اصلا نیازی نیست شهر رو از نزدیک ببینید.
داستان شماره 3 خیلی بهتر بود.
البته تو این نسخه یه سری پاور اضافه شده که باز خوبه (البته نه اون سرعت و پرش بلندش !)
و یه چنتا مینی گیم
که مینی گیم Saints Of Rage از همش بهتر بود دقیقا مثل street of Rage سگا بود.
آخرش هم خیلی بیخود بود.
کلا اگه از بازی های "برو جلو داغون کن" (سبک من درآوردی!) خوشتون میاد میتونید بازیش کنید ولی انتظار یه بازی خیلی خوب رو نداشته باشید
یه بازی کاملا متوسطه و تا حدی هم رو به پایین.
ترجیخا نسخه کم حجمش رو بگیرید که اگر خوشتون نیومد حداقل حجم زیاد مصرف نکرده باشید.
سلام.من توی بازی گیر افتادم وقتی رسیدم تو اون شهر عجیب غریب تا حالا هر چی تو نقشه گشتم هیچی پیدا نکردم تا بتونم مرحله رد کنم.راستی اگه کد های تقلب بازی رو هم بگید ممنون میشم.
من که خیلی با نسخه سوش حال کردم اما اینجور که معلومه اصلا ارزش بازی نداره .
به نظر میاد معیار های ما برای این بازی با منتقدا کاملا متفاوت باشه چون نمرات خوبی گرفته.
برای دو هفته صدر جدول UK شد
خارجیا سلیقشون با ما خیلی فرق داره و یه گیمر حرفه همه بازییو باید یه کاری کنه که حال کنه باش به هر حال بازی فردا به دستم میرسه هنوزبازی نکردم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)