با سلام خدمت دوستان؛
من هارد IDE رو در آوردم و فقط ساتا رو گذاشتم، و با F6 ساتا رو شناخت، ولی موقع انتخاب درايو، هر کدوم از درايو ها رو که انتخاب می کردم يه پيغام ميومد که اين پارتيشن با ويندوز ايکس پی Compatible نيست و بايد يه پارتيشن Compatible درست کنی و همه شون همين پيغام رو ميدادن، با اين که همه شون رو فرمت کرده بودم، اون هم NTFS ؛ و اونجا هم گزينه فرمت نبود و فقط گزينه های Create Partition و Delete Partition بودند.
هارد IDE رو هم سوار کردم ولی چون می خواستم درايو C واسه ويندوز باشه و اون هم ساتا باشه، First drive رو گذاشتم رو ساتا، اين بار پارتيشن های SATA و IDE همه اومدند ولی همه شون (حتی پارتيشن های IDE) دقيقآ همون مشکل رو داشتند و ويندوز نصب نمی شد. آخر سر IDE رو گذاشتم First Drive ، مشکل حل شد و ويندوز رو روی اولين درايو ساتا (H) نصب کردم، بعد از نصب هارد IDE رو در آوردم و بوت رو گذاشتم رو هارد ساتا، با اين که ويندوز توش بود، ولی نميومد بالا، حتی وقتی دو تا هارد رو با هم ميذاشتم و First drive رو ميذاشتم رو ساتا باز نميومد بالا، انگار با First Drive بودن ساتا مشکل داره! حالا من ميخوام ويندوزم رو ساتا باشه و درايو C ، نميدونم چه کار کنم، دهنم سرويس شد از بس ويندوز نصب کردم و پاک کردم!
خواهشآ راهنمايی کنيد، خيلی ضروريه، ولی يه جوری که بفهمم مشکل چيه نه اين که مثلآ بگيد با پارتيشن مجيک، پارتيشن ها رو عوض کن و ...
در ضمن مادربوردم MSI 649 Neo-V ، و دوتا هاردم Maxtor هستند.