تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 23

نام تاپيک: راهنمایی درباره خرید لپ تاپ

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستن من یه اب تاپ 15.6 اینچ میخوام بخرم البته فامیلمون از خارج میاره میشه بگید کمتر از core i3 چه سی پی یو میخوره ؟ آخه من دسکتاپ دارم فقط برا وبگردی و شاید فیلم و کلیپ میگه 300 تا350$ ز زیرcore i3 میشه و 420$ core i3l
    پایینتر میتونید برید سراغ Core duo , intel atom , intel Celeron.

2. این کاربر از Capital بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

این مدل رو کسی بهتون پیشنهاد داده ؟
    این از رده خارج شده ، یعنی توقف تولید
    مگه اینکه بگردید دست دومش رو پیدا کنید
    مرسی از پاسختون !
    من این مدلو دست دوم میخوام خریداری کنم و می خوام ببینم قیمتش چنده و کلا با توصیفاتش چند می ارزه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با 2500 انتخابهای زیادی داری . من از برندهای مختلف چند مدل بهت معرفی میکنم . یه نگاه بنداز ببین از کدوم خوشت میاد .
    N5521 Dell با مشخصات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که حدود 2400 تومنه .
    v3 acer با مشخصات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که قیمتش همین حول و حوشه و مدل 4540 hp با پردازنده core i7 و مشخصات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که حدود 2600 تومنه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    http://www.kadooskala.ir/

پيش فرض

دوستان عزیز هر چقدر چایین تر باشه بهتر از نطر اینکه اینکه پول اضافه ندم مثل مانیتور 13-14 بس تا این که15 باشه و در سخت افزار های دیگش مثلا هارد 500 بس تا 1000 بگیرم از این قبل و مارک خوب و سخت جونم باشه مرسی من تا 2.5 میتونم خرج کنم و من نمیخوام پول اضافه خرج کنم
    از دوستان کسی نبود راهنمایی کنند

اگه نباشه جاش خالی می مونه eeeeeeehsan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام
    بی زحمت اگه کسی می دونه یه راهنمایی هم به من بده؛ یه لپ تاپ واسه دختر می خوام، کار سنگین نمی کنه فقط مصرف خونگی و دانشجویی، صداش هم خوب باشه، سرعت کار معمولی هم باهاش خوب باشه، سقف پول هم 1،600،000 داره، ولی حالا شاید بتونه بیشتر هزینه کنه، سونی و دل هم نباشه، ممنون. من بهش با این پول hp 1000 پیشنهاد کردم ولی پسندش نبود!!

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض راهنمایی درباره خرید لپ تاپ

سلام
    بی زحمت اگه کسی می دونه یه راهنمایی هم به من بده؛ یه لپ تاپ واسه دختر می خوام، کار سنگین نمی کنه فقط مصرف خونگی و دانشجویی، صداش هم خوب باشه، سرعت کار معمولی هم باهاش خوب باشه، سقف پول هم 1،600،000 داره، ولی حالا شاید بتونه بیشتر هزینه کنه، سونی و دل هم نباشه، ممنون. من بهش با این پول hp 1000 پیشنهاد کردم ولی پسندش نبود!!
    lenovo z500white i3 1.800

8. این کاربر از NOR-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز برای کارهای معمولی یقینا اطمینان داشته باشین که لنوو Z500 i3 و hp 4540 خوبه اما اگه نمیخواین بیشتر از 1600 تا 1800 خرج کنید به جز z500 میتونید برید سراغ مدل های دیگه که من الان براتون نام میبرم و در اخر میگم که کدومشون بهتره:
    1.np300e5x_u01
    2. ativ book2_x01ae
    3. hp450_a
    4. Lenovo G 580-C
    5. Lenovo Z500 core i3
    6.fujitsu AH-532
    که حالا میشه گفت که اگه نرم افزارایی که این خانومی که میخواین کار کنن اگه نیازمند cpu قوی هستند برین سراغ مدل های fujitsu AH-532-N و Lenovo G 580-C و np300e5x_u01 و hp450_a اما اگه لپ تاپ رو بیشتر برای گرافیکش میخواین که مثلا بیشتر بازی کنن یا هر چی که بیشتر به گرافیک مربوط هست برین سراغ مدل های Lenovo Z500 core i3 و fujitsu AH-532 و np300e5x_u01 پس میشه نتیجه گرفت که مدل های fujitsu AH-532 و np300e5x_u01 از همه بهترن ولی در اخر به نظر من برین سراغ فوجیتسو چون میتونم اینو بهتون به شرط بگم که واقعا برند خوبی هست و جدیدا برای اینکه نام خودشو جا بندازه لپ تاپ هاشو با کانفیگ مناسب و قیمت خوب روانه بازار می کنه پس شک نکنید که این برند خیلی خوبه.البته دوست عزیز من میدونم که شما گفتید که برای کارهای سنگین نمیخواد اما چون گفتین برای کارهای دانشجویی و خانگی میخواین من گفتم که شاید یا با نرم افزار یا داخل خونه بازی می کنند.اما در اخر بهتون بگم که اگه بیشتر میخواین هزینه کنند که یا z500 i3 یا z500 i5 یا 4540 اما اگه کمتر که در بالا گفتم.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از دوستان کسی نبود راهنمایی کنند
    دوست عزیز بهترین انتخاب تو رنج قیمت 2.5 میلیون فقط و فقط و فقط یا لنوو z500 یا hp 4540 میباشد که z500 بهتره چون دارای گرافیک بالاتری هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

4540s hp هیچی کم نداره. با خیال راحت میتونی خریداریش کنی. منم برای خیلی از آشناها همینو گرفتم . من خبر نداشتم که مادیران hp رو هم گارانتی کرده . چند مورد آخری که فهمیدم رو با گارنتی مادیران برای آشناها تهیه کردم. کلا" این مدل توی مدلای hp الان سر هست و خوب درومده .

آخر فروم باز 3aman021's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من هم بهتون lenovo z500 رو پیشنهاد میکنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •