تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 25

نام تاپيک: راهنمایی خرید سیستم تا حدود 3,500,000 برای گیم و کار با تری دی مکس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

از پردازنده های amd زیاد تعریفی نشنیدم میگن داغ هستند و اون کارت گرافیک هم تو بنچ مارکها دیدم خیلی با 760 تفاوت داره اینجوری که تو گیمای آینده کم میاره , چون اگه سی پی یو هم قی باشه در نهایت خروجی گیم رو گرافیک میخواد بده دیگه؟
    مادر بورد هم اگه میگی برندها همه خوبند تقریبا خوب همون ایسوس رو بگیرم بهتر نیست؟
    واقعا لیستی که گفتم هیچ مورد مثبتی یعنی نداشت؟

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار Hessam 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

از نظر بررسی فنی بخواید حساب کنید، چیز بهتر از اون نمی تونید بخرید.
    برای کارت گرافیک هم بودجه کمه! وگرنه ما بدمون نمیاد قوی تر بنویسیم!
    در مورد ایسوس و گیگا هم شرایط گارانتی گیگا خیلی بهتره.
    جهت پردازش های گرافیکی هم AMD بهتره. دمای بالاش هم طبیعیه. مشکلی نیست.
    اما بعداً می تونید فن هم اضافه کنید. مهم اینه که از 3570 قدرتمند تره و 8 هسته ی 4 گیگاهرتزی داره!

لیست شما هم خوب بود. منتها از AMD ضعیف تر بود و از همه مهم تر SSD نذاشته بودید!!
    منتها آدم بین خوب و خوبتر، خوب تر رو انتخاب می کنه دیگه! درسته؟
    Last edited by Hessam 2; 25-08-2013 at 15:43.

3. 2 کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

درسته ولی آخه با این سیستمی که شما الان پیشنهاد دادی احتمالا تو گیم های آینده افت فریم پیدا میکنه! در مورد گارانتی هم یه جا به من گفت گیگا گارانتی آنچنانی هم نداره , یه برد هم نشونم داد گفت الان اینو آوردن گارانتی قبول نکرده تاب افتاده بود رو بورد! بنچ مارکها رو هم تو یه سایت دیدم تو مبحث گیم amd ضعیفتر بود اتفاقا . آخه واقعا 4 تومن هم پول کمی نیست انصافا, قبلا تو دوره ارزونی با همین 4 تومن یارو یه سیستم غول میخرید .
    اگر یه ماه صبر کنم برا اوایل پاییز به نظرت قیمتا سبک تر میشه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

اختلاف نظر همیشه هست. من طبق شواهدی که این لینک گفته به شما گفتم. وگرنه خدایی نکرده ما هیچ پدرکشتگیی نه با ایسوس داریم و نه با شرکت گارانتی کننده اش ویستا پخش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چیزی که واقعاً هست رو من گفتم. در مورد گیگا هم قطعاً همینطوره. تمامی کارشناسان گارانتی کننده، قطعات معیوب رو دقیق مورد بررسی و تست قرار میدن و کشف می کنن بر چه علتی مشکل فنی پیدا کرده؟! بعضی ها شرایط گارانتی برای هیچ شرکت نمیشه. مثل اختلالات برقی، مایعات ریختن رو قطعه، دستکاری کردن خود کاربر و ...!
    طبیعیه! اون هم حتماً خود به خود خراب نشده و خلاصه عاملی وجود داشته که اونو خراب نکنه و به طبع از شرایط گارانتی خارج میشه!

در مورد قیمت ها هم احتمالاً تا اوایل پاییز قیمت ها بهتر میشه. کسی از آینده خبر نداره. اما احتمالش هست.

در مورد ای ام دی و اینتل هم میل شماست. من گفتنی ها رو گفتم. تفاوت بسیار ناچیزه که شما متوجه نمیشی.
    من یه عمری عاشق اینتل بودم و خواهم بود. اما بعضی مواقع مثل شرایط شما، اینتل یه پله عقب تر قرار می گیره.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Hessam 2; 26-08-2013 at 07:54.

6. این کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

m4d

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

درسته , خوب در مورد گارانتی که گفتین قانع شدم قبولاما چون نسبت استفاده م برای گیم , و کار رندر و طراحی 50 به 50 هست حاظرم با کاهش i7 به i5 یکم بیشتر برای رندر زمان بذارم اما افت فریم در گیم نداشته باشم و منم طبق آماری که گرفتم از فارومها دیدم معمولا برا گیم میگن اینتل روونتر هست . یه تاپیک هم دیدم که شما توش یه لیست برا یکی از دوستان که صرفا سیستمو برا گیم میخواست نوشته بودی به نظم خوب اومد چون به قول خودتون نسل جدید رو رعایت کرده بودین . تصمیم گرفتم به جای i7 یه i5 خوب بگیرم که فشار مالی هم نیاد بهم تا بتونم گرافیک خوبی هم بخرم
    این تصمیم نهاییم شده فعلا . به نظرتون مشکلی نداره؟
    ببخشیذ زیاد سوال میکنم آیا هاسول از ایوی بریدج بهتره از نظر تولید حرارت کمتر و سرعت بهتر؟ و اینکه برای مادر برد آیا این مادر بورد 1150 که در لیست هست پرفورمنس و سرعت بهتری نسبت به یه مادربرد با چیپ z77 ولی پورت 1155 داره؟ منظورم اینه که چیپست H87 از Z77 ضعیفتره؟ سپاس فراوان
    mb: ASUS H87M-E LGA1150
    cpu i5-4670 Haswel
    vga : giga geforce gtx 760 oc wf 3x
    ram : corsair 8gig ddr3 (2*4) vengeance 1600 c9
    monitor : lg ips 226v
    hdd : wd blue 1T 7200rpm 64m
    power : ؟
    case :؟

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

در هر صورت من نظرم رو به شما گفتم. به ایشون اینتل پیشنهاد دادم، قطعاً دلیل قانع کننده ای داشتم و با توجه به کاربری ایشون اینتل به نظرم بهتر از AMD اومد!
    برای شما با توجه به استفاده ای که از سیستم دارید، AMD بهتره. حالا خودتون روی اینتل اصرار دارید، من حرفی ندارم. می تونید اینتل بخرید.
    ضمناً پردازنده نقش کمی در بازی ها داره و این قطعه رو بازی ها درگیر نمی کنن چندان!
    چون منابعی که استفاده می کنن با یک کور آی 5 هم بهترین خروجی و فریم دهی رو خواهد داشت! پس خیلی ضرورتی روی انتخاب سخت گیرانه ی پردازنده نیست در گیم!
    سایر قطعاتتون هم خوبه و مشکلی نیست.
    پاور 650 وات به بالا. (حداقل)
    کیس هم اُربیت یا مگنوم 2 گرین کفایت می کنه.
    اس اس دی هم بذارید تو لیست خریدتون!

کلاً سری Z ها از تمامی سری H ها بهتر و حرفه ای تر هست. شما که قصد اورکلاک ندارین، نیازی به خرید سری Z نیست و سری H ها هم خوب هستن.
    Last edited by Hessam 2; 26-08-2013 at 16:15.

9. این کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

m4d

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

از اینکه وقت گذاشتید ممنون دوست گرامی . پیروز و سربلند باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

آقا من لیست رو نهایی کرده بودم باز بعضی دوستان گفتند عوض کن

ASUS H87M-E LGA1150
    i5-4670 Haswell Processor

دوستان میگن به جای این مین و سی پی یو اینارو بگیر:
    سی پی سو 3770
    مین یه H77
    چون هاسول حرارت بیشتر تولید میکنه و پردازنده گرافیکیش هم به کارت نمیاد چون میخوای 760 بگیری برای گرافیک , از طرفی هم یک خبری منتشر شده که اینتل برای نسل بعدی پردازنده هاش از مادربورد های چیپ سری 8 استفاده نمیکنه . یعنی مادربورد H87 قابلیت نصب نسل بعدی پردازنده های اینتل رو نداره . هرچند یک سوکت هستن . من نمیدونم چقدر درسته این موضوع . ولی اگر درست باشه ، سیستمی که شما الان روی سوکت 1150 میگیری قابلیت ارتقاء به نسل بعدی رو نداره .
    آیا این مطالب درسته؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad ahmadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    'P30WORLD'

پيش فرض

آقا من لیست رو نهایی کرده بودم باز بعضی دوستان گفتند عوض کن

ASUS H87M-E LGA1150
    i5-4670 Haswell Processor

دوستان میگن به جای این مین و سی پی یو اینارو بگیر:
    سی پی سو 3770
    مین یه H77
    چون هاسول حرارت بیشتر تولید میکنه و پردازنده گرافیکیش هم به کارت نمیاد چون میخوای 760 بگیری برای گرافیک , از طرفی هم یک خبری منتشر شده که اینتل برای نسل بعدی پردازنده هاش از مادربورد های چیپ سری 8 استفاده نمیکنه . یعنی مادربورد H87 قابلیت نصب نسل بعدی پردازنده های اینتل رو نداره . هرچند یک سوکت هستن . من نمیدونم چقدر درسته این موضوع . ولی اگر درست باشه ، سیستمی که شما الان روی سوکت 1150 میگیری قابلیت ارتقاء به نسل بعدی رو نداره .
    آیا این مطالب درسته؟
    دوست من یه نصیحت برادرانه بهت میکنم برای رندر i7 رو انتخاب کن چون هر پیکسل از عکس رو یکی از هسته های سی پی یو تشکیل میدن یعنی در i7 هشت پیکسل همزمان رو عکس کار میکنند و در i5 چهار پیکسل! بنابراین تفاوت زمان برای رندر فقط یکم نیست بلکه دوبرابر میشه. در عوض برای مکس گرافیک خیلی قوی نیاز نیست

13. 2 کاربر از mohammad ahmadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

درسته محمد جان . یعنی با وجود اینکه i7 تعداد هسته هاش با i5 برابره (هسته های فیزیکی هر دو 4 تاست) و صرفا 4 ترد(هسته مجازی) بیشتر داره واقعا تفارت زمان رندر زیاده؟
    راستش گرافیک رو هم برای گیم 760 برداشتم . واقعا انتخاب بین این دو سوکت گیجم کرده , از طرفی 1150 جدیدتره از اونور میگن هاسول داغتره
    Last edited by m4d; 30-08-2013 at 11:57.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •