کاملاً درسته! هنوز هم معتقدم! منتها برای بودجه های محدود و زیر 3 میلیون که سیستم کامل هست، عرض کردم! نه همیشه و برای هر بودجه ای!
کاملاً درسته! هنوز هم معتقدم! منتها برای بودجه های محدود و زیر 3 میلیون که سیستم کامل هست، عرض کردم! نه همیشه و برای هر بودجه ای!
Last edited by Hessam 2; 20-08-2013 at 11:27.
سلام دوباره
من چندجا دیگه پرسو چو کردم گفتن با این بودجه اینتل بهتره
حالا من یه مشکلی دارم
درسته گرافیک تو مدلینگ و یرعت رندر من تاثیر نداره ولی تو نمایش اون مدل من تو pc تو حالت های مختلف مثل shad تاثیر داره
مثلا من الان با لپتاپم کار میکنم
مشخصاتش اینه:
cpu:intel core i7 2670 QM
ram:6gb
vga:radeon HD 6770M
حالا من اومدم این radeon رو disable کردم رزولوشن تصویرم اومد پایین شد 1024x768 قبل از disable بود 1366x 768 همه چیز بزرگتر شد
الان من از کجا بفهمم این گرافیک onboard جواب کار منو میده و تو دید من تاثیری نداره،یا از کجا بفهمم این رزولوشن گرافیک آنبرد چنده؟
ممنون میشم راهنماییم کنین![]()
گرافیک آنبورد دیگه نداریم داداش من! گرافیک آنبورد مرد!
گرافیک های امروزی بر روی خود پردازنده به صورت مجتمع هستن. یعنی رو خود CPU سوار هستن! دیگه مثل قدیما روی مادربرد نیستن که بگیم گرافیک آنبرد!
مدلی که خدمت شما معرفی شد از نوع Intel HD 4600 هست. خودش در حد یک کارت گرافیک و به اندازه ی کارت گرافیک انویدیا GT 630 برای شما کارایی خواهد داشت. کافیه درایورش رو از سایت اینتل دانلود و نصب کنید.
بعد می تونید رزیولیشن صفحه نمایش رو به دلخواه تغییر بدین و کاهش نخواهد داشت!
حالا شما سه تا راه بیشتری نداری:
1- یا بودجه رو باید افزایش بدین... (دست کم 380 هزار تومن.)
2- یا فعلاً مدارا کنید تا یه پولی دستتون بیاد و کارت گرافیک بخرین.
3- پردازنده رو کور آی 5 بردارید که بتونید یک کارت گرافیک هم بخرید. (که اصلاً پیشنهاد نمی کنم این راه حل رو!)
Last edited by Hessam 2; 20-08-2013 at 14:21.
اقا خیلی ممنون
الان من باید بگردم ببینم این intel hd 4600 یا gt630 با این گرافیک لپتاپ من چقدر فاصله دارن!اخه شنیدم گرافیک لپتاپ از همون مدل ولی مال دسکتاپ ضعبف تره!اگه تو یه رده باشن که صبر میکنم وگرنه هیچی دیگه!انصراف میدیم D:
خیلی ممنون از راهنماییتون
خواهش می کنـــــــم...
در سطح 6770 هست!
اتفاقاً گرافیک سیستم های دسکتاپی قدرتمندتره! بخاطر فیزیک کوچیک لب تاپ ها معمولاً کارت های گرافیکشون از نوع Mini و DDR3 هستن.
Last edited by Hessam 2; 20-08-2013 at 14:53.
اره نمیدونم چرا بر عکس نوشتم منظورم این بود مال لپتاپ ضعیف تر از دسکتاپه
خیلی ممنون
همونطور که دوستمون گفتن اگر محدودیت بودجه ندارین ، میتونین سیستم بر مبنای پلتفرم اینتل و پردازنده 4770 و یا 3770 رو تهیه کنین. که البته حدودا 300-400 تومن اختلاف قیمت داره با 8350 از ای ام دی
با توجه به کاربردتون که رندرینگ تک فریم و فتوشاپ هست ، نیازی به تهیه گرافیک مجزا نیست و به نظر من گرافیک داخلی پردازنده کفایت میکنه.
در مورد درایو جامد هم مورد پیشنهادی با اینترفیس ساتا3 ( 6GB/S ) هست که کلا درایو جامد تاثیر محسوسی در پرفرمنس و کارایی کلی سیستم داره و من حتما توصیه میکنم که در صورت امکان تهیه کنین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)