تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام گوشی را انتخاب می کنید ؟؟؟؟؟؟؟

راي دهنده
30. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سونی اریکسون دبلیو 800

4 13.33%
  • سونی اریکسون دبلیو 810

17 56.67%
  • نوکیا ان 70

9 30.00%
صفحه 2 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 52

نام تاپيک: بچه ها تو را خدا نظر تون را در مورد ....

آخر فروم باز Mehdi_Full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تــهرانـــ

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط M.B.M
    صدا - كيفيت تصوير - ظاهر ...
    اينها برام مهم است ولي راستش دو دل بودنم فقط بخاطر نداشتن سيستم عامل روي W810
    دوست عزيز برنامه هايي از قبيل فيلم برداي نامحدود - ضبط صداي نامحدود - پخش MP3 - پخش تصاوير بصورت Full Screen - افتادن عكس تماس گيرنده موقع تماس و .......... بايد روي نوكيا نصب بشه تا بشه ازشون استفاده كرد ولي تمام برنامه هايي كه اسم بردم همشون بصورت كارخانه اي روي سوني اريكسون نصب هستن بدين معني كه سوني اريكسون اصلا برنامه اي لازم نداره + بسياري از قابليتهاي ديگه از جمله ريتم سازي صدا و كار بر روي عكسها بصورت گرافيكي و .... كه اينارو دونه دونه بايد روي نوكيا نصب كني تازه اگه برنامشون باشه كه همين نصب برنامه ها موجب افت شديد سرعت گوشي و امكان ويروسي شدن گوشي رو زياد ميكنه
    موفق باشي

اگه نباشه جاش خالی می مونه alir3za's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    اينترنت

پيش فرض

اينايي كه گفتي درست ولي
    1 - برنامه هايي بسيار متنوع تر از اونايي كه شما اسم بردي ساخته شدن و فقط بر روي سيستم عاملها نصب ميشن.
    2 - احتمال ويروسي شدن با بستن بلوتوث و داشتن يك آنتي ويروس قوي به صفر ميرسه
    3 - گوشي كه سيستم عامل داره بخاطر داشتن درايوهايي مانند كامپيوتر و امكانات مديريت سريع فايلها و برنامه ها و كپي يا پاك كردن يا انتخاب تكي يا كلي فايلها و كلي امكان ديگه بسيار به كامپيوتر نزديكه و به همين جهت كار كردن با اين گوشيها بخاطر زمينه ي كار كردن با كامپيوتر بسيار راحته.

منم ميگم ان 70 تو اون قيمت گزينه ي خوبيه ولي بهترين گزينه نيست و با اون پول اگه گوشي سيمبين دار ميخواي برو 3250 بگير كه كيفيت فيلم برداريش و بنظر من حتي ظاهرش (البته سليقه ايه) از 810 بهتره.
    ضمنا صداي 3250 از 810 بيشتره.

يا علي

اگه نباشه جاش خالی می مونه Bob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    دیباجی

10

به نظر منم 3250 از N70 بیشتر میارزه . اما اگه از بین اون 3 تا بخوای N70 به نظرم بهترینشونه .
    چون من خودم بدون سیمباین میمیرم .
    Last edited by Bob; 15-08-2006 at 08:45. دليل: اشتباه تایپی

داره خودمونی میشه wrackful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلام عزيزم من ان70 دارم خيلي ازش راضيم فكر نمي كنم گوشي هايي كه گفتي كيفيت فيلمي مثل ان70 داشته باشه اخه ان70 با پسوند mp4 فيلم ميگيره ولي دبليو 800 و 810 با پسوند3gp
    به نظر من ان70 الان بهترينه تو اين مدلهايي كه گفتي

حـــــرفـه ای Kolang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    N70 توی نظر سنجی که انجام شده بهترین گوشی سال شناخته شده(از نظر کارایی) و از نظر کارایی قابل مقایسه با 3250 نیست. چون 3250 سیستم عامل symbian 9.1 داره كه برنامه هاش به راحتي گير نميان و خيلي كم كرك شده اند.
    البته اين مقايسه اي بود بين N70 و 3250 وگرنه بين 3 گوشي كه خودت اسم بردي بدون شك N70 بي رقيبه

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Mehdi_MaX
    دوست عزيز برنامه هايي از قبيل فيلم برداي نامحدود - ضبط صداي نامحدود - پخش MP3 - پخش تصاوير بصورت Full Screen - افتادن عكس تماس گيرنده موقع تماس و .......... بايد روي نوكيا نصب بشه تا بشه ازشون استفاده كرد ولي تمام برنامه هايي كه اسم بردم همشون بصورت كارخانه اي روي سوني اريكسون نصب هستن بدين معني كه سوني اريكسون اصلا برنامه اي لازم نداره + بسياري از قابليتهاي ديگه از جمله ريتم سازي صدا و كار بر روي عكسها بصورت گرافيكي و .... كه اينارو دونه دونه بايد روي نوكيا نصب كني تازه اگه برنامشون باشه كه همين نصب برنامه ها موجب افت شديد سرعت گوشي و امكان ويروسي شدن گوشي رو زياد ميكنه
    موفق باشي
    دوست من شما احتمالا تا حالا گوشي symbian دار استفاده نكردي و گرنه اين حرفو نميزدي(يا اگه داشتي زياد ازش كار نميكشيدي)
    من خودم قبل از اينكه 6630 بگيرم ظاهر گوشي خيلي برام مهم بود و ميخواستم سامسونگ بگيرم. اما خدا رو شكر بعد از 4 روز گشت و گزار توي اينترنت و خوندن مطالب سايت هايي مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تصمیم عوض شد و الانه که میفهمم گوشی یعنی چی

Banned x-boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    HoTeL CaLiFoRnIa

پيش فرض

ببين عزيز اگه با سيمبيان حال ميكني سوني اريكسون نگير پشيمون ميشي ان 70 هم به خاطر اين زياد جالب نيست چون به 6681 از نظر سخت افزاري نزديكه پس پول بيخوده بابتش دادن (البته به نظر من) ولي خب گويا دوستاني كه ان 70 دارن راضي هستند

Banned x-boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    HoTeL CaLiFoRnIa

پيش فرض

يه خواهش دارم انقدر ويروس ويروس نكنيد باسه سيمبيان گندش كرديد

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط x-boy
    ببين عزيز اگه با سيمبيان حال ميكني سوني اريكسون نگير پشيمون ميشي ان 70 هم به خاطر اين زياد جالب نيست چون به 6681 از نظر سخت افزاري نزديكه پس پول بيخوده بابتش دادن (البته به نظر من) ولي خب گويا دوستاني كه ان 70 دارن راضي هستند
    عزیز من مگه 6681 ضعیفه که اینو میگی؟ ایوللللللللللللللل معلومه خیلی اطلاعات داریا
    گوشی N70 بهترین گوشی سال شناخته شده(منبع: هفته نامه کلیک) و امکان نداره کسایی که این گوشی رو خریدن ازش ناراضی باشن
    Last edited by Kolang; 15-08-2006 at 13:54.

آخر فروم باز Mehdi_Full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تــهرانـــ

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط kamal_iut
    دوست من شما احتمالا تا حالا گوشي symbian دار استفاده نكردي و گرنه اين حرفو نميزدي(يا اگه داشتي زياد ازش كار نميكشيدي)
    من خودم قبل از اينكه 6630 بگيرم ظاهر گوشي خيلي برام مهم بود و ميخواستم سامسونگ بگيرم. اما خدا رو شكر بعد از 4 روز گشت و گزار توي اينترنت و خوندن مطالب سايت هايي مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تصمیم عوض شد و الانه که میفهمم گوشی یعنی چی
    چرا دوست من خودم 6600 - 6630 داشتم (البته 2 سال پيش) اينقدر 6630 كه داشتم هنگ ميكرد فروختمش بعدش يه سوني اريكسون گرفتم و بعد از اون فهميدم كه گوشي يعني چي البته با N70 و 6680 و 3250 هم كار كردم ولي تو اين دو مدل 6680 خيلي سرعتش بهتره ول با اينحال گوشي يعني سوني اريكسون و مطمئنا ديگه هيچ وقت نوكيا نميگيرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •