تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شهری که در آن سکونت دارید رو دوست دارید؟

راي دهنده
26. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آره

16 61.54%
  • نه

10 38.46%
صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: یک شهر خوب چه وِیژگی هایی باید داشته باشه ؟

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

كرج
    نه ميشه گفت راضي ام نه ميشه گفت ناراضي
    فكر كن تو شهر خودت غريب باشي و جمعيت غيربومي و مهاجر از جمعيت بومي بيشتر باشه.آمار جرم و جنايت توش زياد باشه.شهركهاي كوچيك مثل قارچ اطراف شهر رشد كنن و بشن منبع جرم و فساد
    بيشترين تعداد زندان و همچنين بزرگترين زندانهاي كشور تو شهرمه و روزي نيست كه تو روزنامه ها و سايتها خبري از يك اتفاق بد تو شهر نباشه
    از همه بدتر بخاطر نزديكي با پايتخت خيلي از امكانات بهش نرسه و شهر بشه خوابگاه كارگراني كه روز براي كار ميرن تهران و شب براي خواب برميگردن كرج
    جاهاي خوش آب و هوا و روستاهاي اطرافش بافت اصلي خودشونو از دست دادن و به جز معدود جاهاي دوردستش بقيه جاهاش مثل قديم نيستن.ترافيك شهر هم كه جاي خود داره.روز به روز بيشتر ميشه و كسي هم به فكر چاره نيست
    ولي بازم دوستش دارم

2. 4 کاربر از iman_s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چواب عنوان تاپیک از نظر من تو پستهای دوستان (بیشتر پست 8 ) اومده
    اما اگه بخوام بگم شهر خوب چه شهریه باید بگم شهری خوبه که آدمای خوب داشته و آدمای خوب شهر من بیش از اندازه کمن (بقیه رو نمیدونم)
    بعد این آب و هوای مشهد یه جوریه که اصلا قابل پیش بینی نیست مثلا توی زمستون میبینی یه روز صبح اول طلوع از سرما یخ میزنی بعد ظهرش هوا آفتابی میشه عصرش بارونی شبش برفی !!

کلا رفقایی که از شهرای دیگه دارم تو کف این قضیه موندن ایضا خود ما
    مثل اینکه فرهنگ شما خیلی بالاست بخصوص فرهنگ تیغ زدن مثل اینکه تو وجودتون نهادینه هست
    اینجا نهادینه شده شما شک نکن

4. 2 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بجز نکات مهمی که دوستان اشاره کردن بنظر من یک شهر خوب باید رودخونه داشته باشه...کنار آب باشه خلیجی دریایی چیزی
    کارون، زاینده رود، تمز، نوا، نیل، دجله، هادسون و..
    بهتر از همه شهرهای کنار اون آبها، ونیزه که بطور کلی وسط آبه یا کل شهرهای کنار خزر...
    اگر شهر جریان آب داشته باشه از خوبیاش اینکه برای مثال شمال ایران هم نمیشه حومه تهران نشینها برای دو روز تعطیل!
    رودخونه پل هم داره که میتونی بپری از روش داخل آب
    آب مهمترین المان شهره خوبه از نظر من...

6. 4 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

بجز نکات مهمی که دوستان اشاره کردن بنظر من یک شهر خوب باید رودخونه داشته باشه...کنار آب باشه خلیجی دریایی چیزی
    بهتر از همه شهرهای کنار اون آبها، ونیزه که بطور کلی وسط آبه یا کل شهرهای کنار خزر...
    اگر شهر جریان آب داشته باشه از خوبیاش اینکه برای مثال شمال ایران هم نمیشه حومه تهران نشینها برای دو روز تعطیل!
    من عاشق شهرهایی مثل اصفهان و استانبول هستم

8. این کاربر از ahmad0120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

حرفتون قشنگه اما میدونید همین هم مستلزم رعایت خیلی مسائل هست گاهی وقتها متاسفانه ما ادمها قدر داشته های خودمون رو بدجوری نمیدونیم به این خبر توجه کنید:

گوهررود و زرجوب واقع در شهر رشت، دو رودخانه مهم و شاهرگ حیاتی مرکز گیلان هستند که سال‌هاست بر اثر بی‌توجهی مسئولان عنوان آلوده‌ترین رودخانه‌های جهان را یدک می‌کشند.
    این دو رودخانه از مرکز شهر رشت عبور کرده و به دلیل الودگی به انواع الودگی های صنعتی و خانگی در اثر وارد شدن فاضلاب در آنها ، خصوصا به هنگام گرمای هوا بوی بسیار متعفنی را ایجاد کرده بطوری که عبور از کنار این رودخانه ها بسیار سخت و غیرقابل تحمل است!

لینک خبر رو نگذاشتم اما در گوگل سرچ کنید به راحتی پیدا میکنید ...

10. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

با اینکه یزدی ام و رابطه ما یزدیا و اصفهانیا اصلا خوب نیست ولی با این حرفتون کاملا موافقم . توی شهرهایی که تا حالا دیدم ( به واسطه سکونت یا مسافرت ) یکی از منظم ترین و تمیزترین شهرها اصفهانه .
    چرا رابطه مون خوب نیست؟ خواهشا سعی کنید این کدورت رو محو کنید نه اینکه پر رنگ ترش کنید
    چرا مردم ما باید به خاطر بی لیاقتی و بی تدبیری دولتمون بینشون کدورت باشه؟
    من که توی یزد کلی رفیق دارم و هر سالم میرم یزد هیچ مشکلی هم نداریم
    در مورد اصفهان اینها به ذهنم رسید
    خوبی ها:

• فضای سبز زیادی داریم تقریبا هر جای شهر باشی راحت یه پارک پیدا میکنی و همین آلودگی رو خیلی کم کرده هر چند هنوز بعضی جاها احساس میشه
    • مکانهای دیدنی زیاد داریم البته برای کسی که چندین سال اینجا زندگی کنه تکراری میشند و اصلا سراغشون نمیریم ولی خوب برای توریست ها خیلی خوبه البته من خودم هنوز خیلی جاها رو نرفتم و کلی چیزهای جدید کشف میکنم
    • دانشگاه خوبی داریم!
    • میشه گفت 99 درصد شهرو میشه با اتوبوس رفت که خیلی خوبه البته اگه کیفیت اتوبوس ها بهتره بشه و یکم فرهنگ مردم هم در رابطه با وسایل نقلیه عمومی بالاتر بره
    • تقریبا هر چیزی برای خرید پیدا میشه و اغلب لازم نیست جنسی رو از شهر دیگه ای تهیه کنی خیلی وقت ها قیمت ها اینجا کمتر هم هست
    • موقع های که رودخونه اب داره شهر خیلی قشنگ میشه مخصوصا اگر اب در مادی ها هم جاری بشه
    • و خیلی چیز های دیگه که به چشم من که همیشه ازشون برخوردار بودم نمیاد

بدی ها:

• بعضی جاهای شهر بافتش فرسوده شده و خوب البته جنبه تاریخی هم داره ولی برای زندگی مناسب نیستند البته اونجور که شنیدم دارند برای این قسمت ها یه فکرایی میکنند

• در شهر کلی پادگان هست که باید از شهر خارج بشند و دور از اماکن مسکونی باشند ولی هیچ اقدامی برای این قضیه نمیشه
    • آب و هوا تا چند سال پیش خوب بود ولی هرچی میگذره بدتر میشه الان چند سال برف درست و حسابی ندیدم

از وقتی رودخونه خشک شد نه تنها زیبایی شهر از بین رفته بلکه خیلی مشکلات دیگه هم پیش اومده
    • در مورد مردم هم باید بگم آدم های بی فرهنگ تو همه ی شهر ها پیدا میشه اینجا هم مستثنی نیست ولی خوب محدود به یه سری محله های خاص هستند
    • اصفهان پتانسیل خوبی برای یه شهر توریستی و در امد زایی از این راه داره ولی روی این مساله اصلا کار نمیشه و هر سال توریست های خارجی کمتر میشند که البته دست شهرداری نیست و به مقام های بالاتر ربط پیدا میکنه کیفیت آب هم اصلا جالب نیست کلر بیش اندازه داره و به نظرم املاحش خیلی زیاده
    • قضیه مترو هم هست که الان چندین ساله گند زدن به شهر باهاششخصا ترجیح میدادم هیچ وقت ساخته نمیشد و اینقدر شهرو خراب نمیکردند

مترویی که باید خیلی وقت پیش ساختش تموم شد فقط برای اینکه یه سری بتونند پول بیشتری این وسط به جیب بزنند ساختش اینقدر طول کشیده

12. 3 کاربر از farzan311 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

دوستان لطفا تو انتخاب کلمات بیشتر دقت کنید تا حاشیه ساز نباشن//

14. این کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

8

حرفتون قشنگه اما میدونید همین هم مستلزم رعایت خیلی مسائل هست گاهی وقتها متاسفانه ما ادمها قدر داشته های خودمون رو بدجوری نمیدونیم به این خبر توجه کنید:

گوهررود و زرجوب واقع در شهر رشت، دو رودخانه مهم و شاهرگ حیاتی مرکز گیلان هستند که سال‌هاست بر اثر بی‌توجهی مسئولان عنوان آلوده‌ترین رودخانه‌های جهان را یدک می‌کشند.
    این دو رودخانه از مرکز شهر رشت عبور کرده و به دلیل الودگی به انواع الودگی های صنعتی و خانگی در اثر وارد شدن فاضلاب در آنها ، خصوصا به هنگام گرمای هوا بوی بسیار متعفنی را ایجاد کرده بطوری که عبور از کنار این رودخانه ها بسیار سخت و غیرقابل تحمل است!

لینک خبر رو نگذاشتم اما در گوگل سرچ کنید به راحتی پیدا میکنید ...

ای گفتی مهمترین مشکل شهر رشت همین بحث رودخونه هاست به شخصه در هفته چند بار بوی کثافت این رودخونه ها به مشامم میخوره اینور اونور شهر (اخریش همین امروز)
    مخصوصا تو این فصل های گرمجزء الوده ترین رودخانه های جهان ؟! نمیدونستم !! ما بریم تحقیق کنیم یکمی بیشتر حرص بخوریم از دست این مسئولین استان و شهر که یکی از یکی بی مسئولیت ترن
    Last edited by SA.JJ.AD; 22-08-2013 at 21:03.

16. 3 کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت Gladiator.2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دریا و جنگل داشته باشه آلوده هم نباشه خیلی خوبه از لحاظ زیبایی و طبیعت

پروفشنال 8nights&7days's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    nella citta

پيش فرض

ساکن تهرانم
    بد نیست فقط آلودس مردمشم همه بد جز یکی دو تا
    بهترین شهری که دیدم قمصر
    ساکت و آروم مردمی دوست داشتنی آب و هوای خوب

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •