تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: نشان ندادن mutual friend در فیسبوک

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آره. اینو که همون اول انجام دادم. شما اشتباه میکنی . شما با اکانت دیگه وارد شو یه دوست مشترک با اکانت اصلیت بگیر. بعد میبینی وقتی با اکانت دومت هستی اولیو میزنه matual friend و بر عکس.
    تو نت زیاد گشتم باید گروپ بسازی 2 3 تا! بعد یکارایی بکنی که دیگه متوجه نشدم!!!

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اصلا نیاز به این کارا نیست عجیبه این طور می گیـن من و خیلی از دوستانم الان Mantual Friend نشدیم با همیـن تنظیمـات خیـلی

از دوستان هیچ گروهی هم ندارن این تنظیمات مربوط به حریم شخصی افراده برای تنظیمات محـدوده شخصی اونم تو سایتی مثل

فی*س ب*وک نیـازی به ایـن مراحـل نیـست چون تنظیمات حریم شخصی جزو در دستـرس ترین تنظیـماته.. شما این تنظیـمات رو

انجام بدین و از یکی از دوستان تون بخواین تو پیج یکی از دوستان مشترکتون اسم شما رو چک کنن/

اصلا تو توضیحات این قسمت هم خودش گفته :

?Who can see your friend list

Remember: Your friends control who can see their friendships on their own timelines. If people can see your friendship on another timeline, they'll be able to see it in news feed, search and other places on Facebook. They'll also be able to see mutual friends on your timeline

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

هی خدا!!! خود فیسبوک گفته که نمیتونین همچین کاری بکنین بعد شما میگی با این کار میشه!؟؟؟!؟ کافیه یه سرچی بکنی! این ماله پنهون کردن لیست دوستاست!

You cannot hide the mutual friends but if your friendlist and the friendlist of other person, both are hidden then the mutual friends are not shown.

You Can Hide your Friends List But you Can Not Hide your Mutual Friends That Will Always Show No Matter What

بهتره این دو تا لینک هم بخونی :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کافیه سرچ کنی !

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

می شه پس بگین من الان چه طور mantual friend کسی نیستم یا دوست شما mantual friend کسی نیست ؟

ما چه روشی غیر از این روش انجام دادیم که خودمون اطلاع نداریم ولی mantual friend کسی هم نیستیم ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

danial_crazy عزیز . من که به شما گفتم vesta عزیز هم همین روش را رفته . هم من هم ایشون هم چند نفر دیگه که من پرسیدم هم منابع همین را میگه !
    من شما که گفتید رفتم چک کردم از دوستام هم خواستند چک کنند تو سایت های خارجی هم بررسی کردم همین که به شما گفتیم هستش !

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اگه حاضرین بریم تو فیسبوک با هم امتحان کنیم که ببینیم حد اقل اکانت من همچین قابلیتی نداره!!!
    رو only me هست ولی همونجور matual friend میزنه برا همه. اعصابمو خورد کرد. الان یه اکانت جدید ساختم واسه تست گذاشتم رو only me غیر از دوستای مشترک (که اینو به هیچ روشی نمیشه پنهان کرد) دیگه هیچجا matual friend نزد! همونی که من میخاستم! مگه میشه privacy یه اکانت با دیگری فرق کنه!!!!
    Last edited by danial_crazy; 03-10-2013 at 05:07.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •