به هر حال ایسر این رو یه لپ تاب فوق حرفه ای اعلام کرده منم از رویه اون گفتم و من خودمzonm0003x دارم ولی به ایسر اس 7 رای میدم
به هر حال ایسر این رو یه لپ تاب فوق حرفه ای اعلام کرده منم از رویه اون گفتم و من خودمzonm0003x دارم ولی به ایسر اس 7 رای میدم
سلام داداش واقعا امروز یه لب تاپ دیدم حال کردم یعنی تو بزار باهاش فوتبال بازی کن خخخ نظر من M17x هست خودت چک کن
میتونی ازGX780 هم استفاده کنی
اگه خر کاری برات مهمه، به نظر من فقط Fujitsu بگیر، این لپتاپها ساخت آلمان هست و کیفیت ساخت و قطعات بکار رفته در اون، فوقالعاده هست. مدل LifeBook LH532 اون با صفحه 14 اینچ، CPU: Core i7-3632QM، گرافیک GT 620/2GB، صفحه نمایش مات، صفحه کلید ضد آب، وزن 2 کیلو
قیمت: با CPU i7 حدود 2.300.000 و با CPU i5 حدود 1.900.000
من یک مدل قدیمی از این لپتاپ رو دارم که حدود 10-11 سال پیش گرفتم و هر بلایی که به فکرت برسه، سرش اومده، از پرت شدن (چندین بار) بگیر تا ریختن آب و وصل کردن مودمش به برق!!! و... ولی هنوز داره مثل ... کار میکنه و جالبه که باتریش هم حداقل 2 ساعت شارژ رو نگه میداره.
الان هم مدل جدیدترش رو گرفتم که هم امکاناتش خوبه و هم قیمت خیلی مناسبی داره و هم اینکه ساخت آلمان هست.
ممنون از نظرات دوستان
اتفاقا فوجیتسو رو هم مدنظر دارم
چرا ازGX780 و M17X استفاده نمیکنی از فوجیتو بهترن از لحاظ حر کاری
وزن و قیمت این مدلها بیشتر از اونی که ایشون میخوان، نیست؟
جدا ساخت المان هست؟
الان که همه ساخت چینن ... یهو این وسط اونم با این قیمت خوبش ساخت المان هستش؟ عجیبه
هیمن لپتاپ که گفتی سونیش 3.5 تومنی هست
مطمئن باشید که آلمانی هست (البته لپتاپ ژاپنی هم داره که با توجه به امکانات بیشنری که داره، قیمتش هم گرونتره!). شما میتونید شماره سریال لپتاپ رو در سایت فوجیتسو چک کنید.
برای اطلاعات بیشتر هم میتونی به سایت شرکت بهین تکنولوژی نمایندگی رسمی فوجیتسو در ایران، مراجعه کنی. behin*net
RaMiN![]()
اخه دوست عزیز خیلی از برندها خیلی چیزها میگن که اون موقع باید خودمون بررسی کنیم اما خوب این لپ تاپ از یکسری چیزها خوب کار کرده اما از لحاظ کانفیگ نه.ولی در کل میشه گفت که این مدل بیشتر روی طراحی و مصرف کم تمرکز داره.البته خیلی مزایای دیگه هم داره اما من اگه بودم تو این رنج قیمت میرفتم سراغ برند ایسوس البته نظر شما هم عزیزه ولی خوب من نظرمو گفتم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)