تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 22

نام تاپيک: انتخاب بینAMD Radeon™ HD 7950 یا gtx 760 یا gtx 660 ti

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام مجدد
    خیلی ممنون از راهنمایی همه ی دوستان عزیز
    یه نکته میمونه رزولیشن مانیتور من 1280*1024 هست.این یعنی این که هر دو کارت گرافیک(GTX 770 2GB یا PowerColor HD7970 3GB) فریم های نجومی پردازش خواهند کردفقط Amd 1GB حافظه ی بیشتر خواهد داشت که واسه بازی ها خیلی خوبه.نمیشه واسه پردازش های physiqs سی پی یو هم کمک کنه؟ در ضمن این PowerColor HD7970 3GB با Amd Radeon hd 7970 3gb فرقی که نمیکنه درسته؟

من درست دو هفته بعد از خریدن کارت گرافیک amd 5770 بازی GTA IV هم به بازار اومد این کارت گرافیک واقعا قدرتمند بود ولی متاسفانه 1GB حافظه ی تصویری داشت و اون بازی نزدیک به 1.3GB حافظه ی گرافیکی نیاز داشتو اون زمان هم کارت گرافیک های ارزونتر(با قدرت یمقدار پردازش گرافیکی کمتر)و البته یمقدار حافظه ی گرافیکی بیشتر هم بود حالا فقط amd رو نمیگم وقتی تو کامپیوتر دوستم همون بازی رو دیدم با اینکه کارت گرافیکی که تو سیستم من بود تو بنچمارک ها هم بهتر بود ولی نتونستم بازی رو با گرافیک بیشتر از meduim!!!!!دنبال کنم که خیلی برام زجر اور بود.ولی اون تونست با این که حتی هزینه کمتری هم کرده بود اصرار من هم برای داشتن Vram بیشتر برای همینه
    بازم ممنونم
    Last edited by htconex+; 18-08-2013 at 12:41.

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ظرفیت کارت گرافیک به تنهایی عامل برتری یک کارت نسبت به دیگری نیست و جرو مشخصه هایی نیست که در اولویت انتخاب قرار بگیرن.
    مشخصه و فاکتورهای دیگه ای هم وجود دارن که خودتون هم میدونین برای انتخاب گرافیک مهم هستند ، با توجه به همه فاکتورها در کل من همون 770 رو پیشنهاد میکنم.

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

به طور قطعی میگم که 2 گیگ حافظه ی تصویری برای نسل بعد واقعا کمه 100% تمام بازی های نسل بعد حافظه ی تصویری بیشتری میخوان منم که گرافیک لپتاپم دو گیگه بازی مکس پین 3 رو رو اخرین تنظیمات 2.6 گیگ حافطه تصویری نیاز داشت !!
    البته من قبول دارم که حافظه ی تصویری تو پردازش و قدرت و سرعت تاثیری نداری اما یه چیز دیگه ای هم هست که msaa تو بازی ها حافظه ی تصویری رو چند برابر میکنه اگه اونو نخواد کسی فعال کنه 2 گیگ بسه
    Last edited by pharm; 18-08-2013 at 17:10.

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

سلام مجدد
    یه نکته میمونه رزولیشن مانیتور من 1280*1024 هست.این یعنی این که هر دو کارت گرافیک(GTX 770 2GB یا PowerColor HD7970 3GB) فریم های نجومی پردازش خواهند کردفقط Amd 1GB حافظه ی بیشتر خواهد داشت که واسه بازی ها خیلی خوبه.نمیشه واسه پردازش های physiqs سی پی یو هم کمک کنه؟ در ضمن این PowerColor HD7970 3GB با Amd Radeon hd 7970 3gb فرقی که نمیکنه درسته؟

من درست دو هفته بعد از خریدن کارت گرافیک amd 5770 بازی GTA IV هم به بازار اومد این کارت گرافیک واقعا قدرتمند بود ولی متاسفانه 1GB حافظه ی تصویری داشت و اون بازی نزدیک به 1.3GB حافظه ی گرافیکی نیاز داشتو اون زمان هم کارت گرافیک های ارزونتر(با قدرت یمقدار پردازش گرافیکی کمتر)و البته یمقدار حافظه ی گرافیکی بیشتر هم بود حالا فقط amd رو نمیگم وقتی تو کامپیوتر دوستم همون بازی رو دیدم با اینکه کارت گرافیکی که تو سیستم من بود تو بنچمارک ها هم بهتر بود ولی نتونستم بازی رو با گرافیک بیشتر از meduim!!!!!دنبال کنم که خیلی برام زجر اور بود.ولی اون تونست با این که حتی هزینه کمتری هم کرده بود اصرار من هم برای داشتن Vram بیشتر برای همینه
    بازم ممنونم
    برای این رزولوشن این مقدار هزینه برای کارت گرافیک اشتباه محض هست.
    البته به نظرم کارت رو تهیه کنید و سپس به فکر تهیه یک مانیتور 1080P باشید.

مقدار VRAM هم اهمیتی نداره، چند بار این تکرار شده. تمامی قسمت های یک کارت گرافیک(که میزان رم تنها یکی از اون هاست) کنار هم یک نتیجه ای میدن درگیم ها به عنوان تعداد فریم در هر ثانیه(که زمان نمایش هر کدام از فریم ها هم اهمیت داره) که این نتیجه برای ما ملاک هست و 770 برتری داره نسبت به 7970.

درسته ممکنه در GTA V دوباره اون اتفاق بیفته که کاریش نمیشه کرد اما تنها گیم های راک ستار این مشکل رو دارن.

در مورد اون سوالتون، Nvidia PhysX کاملا روی CPU قابل اجراست اما بسیار بسیار کند که عملا غیر قابل استفاده میشه در تقریبا همه شرایط.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

5. 4 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام مجدد

بازم ممنونم
    دوست عزیز در حال حاضر ۷۷۰ یه جورایی کارت چهارم جهان هست!!! (با توجه به تمامی بنچمارک ها) ..امکان نداره برای بازی مثل GTA هماهنگ نباشه!!! در خرید ۷۷۰ شک نداشته باش..بنده هم هفته ی دیگه یه دونه دارم میگیرم...سعی کن ایسوس هم بگیری که قیمتش نسبت به گیگابایت مناسبتره!! در حال حاضر کارت گرافیکی که برای کنسول ها های نسل بعد در نظرگرفته شده از لحاظ قدرت یه چیزی توی مایه های ۷۸۷۰ AMD هست!! (البته بماند که بحث گرافیک کنسول ها جداست) .ولی ۷۷۰ چیزی در حدود ۴۰ یا ۵۰٪ قویتر از ۷۸۷۰ هست...به نظر بنده و بسیاری از سایت های خارجی معتبر تا ۲-۳ سال آینده با این کارت گرافیک میتونی بازی ها رو بهترین نحو اجرا کنی...چون موتور های گرافیکی جدید که بیان برای کارت های های اند مثل همین ۷۷۰ هماهنگ میشن و گرافیک و فریم ریت بهتری خواهند داد!!!

یه چیز مهمتر اینکه این کارت برای حتی برای رزولیشن های بالاتر از 1080P هم بهینه شده!! یعنی مانیتور های جدید که رزولیشن بالاتر رو پشتیبانی میکنن رو هم به راحتی در برمیگیره!! پس بدون 770 کارت کمی نیست که بخای نگران باشه
    Last edited by vahid123; 19-08-2013 at 02:26.

7. این کاربر از vahid123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

دوست عزیز در حال حاضر ۷۷۰ یه جورایی کارت چهارم جهان هست!!! (با توجه به تمامی بنچمارک ها) ..امکان نداره برای بازی مثل GTA هماهنگ نباشه!!! در خرید ۷۷۰ شک نداشته باش..بنده هم هفته ی دیگه یه دونه دارم میگیرم...سعی کن ایسوس هم بگیری که قیمتش نسبت به گیگابایت مناسبتره!! در حال حاضر کارت گرافیکی که برای کنسول ها های نسل بعد در نظرگرفته شده از لحاظ قدرت یه چیزی توی مایه های ۷۸۷۰ AMD هست!! (البته بماند که بحث گرافیک کنسول ها جداست) .ولی ۷۷۰ چیزی در حدود ۴۰ یا ۵۰٪ قویتر از ۷۸۷۰ هست...به نظر بنده و بسیاری از سایت های خارجی معتبر تا ۲-۳ سال آینده با این کارت گرافیک میتونی بازی ها رو بهترین نحو اجرا کنی...چون موتور های گرافیکی جدید که بیان برای کارت های های اند مثل همین ۷۷۰ هماهنگ میشن و گرافیک و فریم ریت بهتری خواهند داد!!!

یه چیز مهمتر اینکه این کارت برای حتی برای رزولیشن های بالاتر از 1080P هم بهینه شده!! یعنی مانیتور های جدید که رزولیشن بالاتر رو پشتیبانی میکنن رو هم به راحتی در برمیگیره!! پس بدون 770 کارت کمی نیست که بخای نگران باشه
    اصلا همه اینا رو ول کن برو 7990 بخر 700 دلار یه چند وقت دیگه با این قیمت میاد تو بازار قدرتمند ترین گرافیکه الان یکم پول بزار رو بودجت واقعا مفته اگه nvidia 690 gtx شو ارزون نکنه

3و4 برابر از 770 قویتره فک کنم
    تازه 6 گیگ هم هست

9. این کاربر از pharm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اصلا همه اینا رو ول کن برو 7990 بخر 700 دلار یه چند وقت دیگه با این قیمت میاد تو بازار قدرتمند ترین گرافیکه الان یکم پول بزار رو بودجت واقعا مفته اگه nvidia 690 gtx شو ارزون نکنه

3و4 برابر از 770 قویتره فک کنم
    تازه 6 گیگ هم هست
    دوست عزیز الان 770 که حدود 400 دلار هست شده 1700 ...7990 با 700 دلار میشه یه چیزی تو مایه های 3 تومن!!!! حتی 700 دلار برای اونور آبی ها هم مبلغ واقعا زیادیه!! چه برسه به....

11. 2 کاربر از vahid123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 1navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

داداشم منم می خوام این کارت رو بخرم gtx 770 فقط می خوام بگم واقعا vram تاثیری نداره من gta iv رو با کارتی که 512 بود بازی کردم تنظیمات low ولی بدون لگ اجرا شد فکر کتنم کارتم 8600 بود
    واقعا کارت معرکه ای دریغ نکن
    درضمن اگه برات vram مهمه مدل 4 گیگ رو هم آواژنگ قراره بیاره
    Last edited by 1navid; 19-08-2013 at 21:27.

13. این کاربر از 1navid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

مدل 4GB?مدل GTX 770 4GB?واقعا قدرتمنده و گرون
    فقط من پاورم 535w هست امروز تو مغازه سیستمی رو که میخواستم بخرم به مغازه دار نشون دادم گفت این پاور برات کافیه ولی نمیدونم یبار پاور عین نارنجک منفجر شده.میترسم این بار دوم بشه.ولی خب خیلی گرونه اگه اونم بخوام بخرمباید برم بانکی چیزی بزنم
    Last edited by htconex+; 19-08-2013 at 22:52.

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

داداشم منم می خوام این کارت رو بخرم gtx 770 فقط می خوام بگم واقعا vram تاثیری نداره من gta iv رو با کارتی که 512 بود بازی کردم تنظیمات low ولی بدون لگ اجرا شد فکر کتنم کارتم 8600 بود
    واقعا کارت معرکه ای دریغ نکن
    درضمن اگه برات vram مهمه مدل 4 گیگ رو هم آواژنگ قراره بیاره
    این Vram بالا بیشتر برای بازی با چند مانیتور کارایی خودش رو نشون میشده!!!

مدل 4GB?مدل GTX 770 4GB?واقعا قدرتمنده و گرون
    فقط من پاورم 535w هست امروز تو مغازه سیستمی رو که میخواستم بخرم به مغازه دار نشون دادم گفت این پاور برات کافیه ولی نمیدونم یبار پاور عین نارنجک منفجر شده.میترسم این بار دوم بشه.ولی خب خیلی گرونه اگه اونم بخوام بخرمباید برم بانکی چیزی بزنم
    دوست عزیز پاور شما به اندازه ی کافی نیست!! بنده خودم پاورم 600 وات هست و یه جورایی دست و دلم میلزه چون واقعا یه جورایی لب مرز هست!!! شما سعی کن حتما در ابتدا پاورت رو ارتقاء بدی بعدا به فکر این کارت گرافیک باشی...حتی مدل رفرنس 770 بدون اورکلاک خود کارخانه 600 وات رو به صورت حداقل پیشنهاد کرده!! ولی سعی کن اگر میخای پاور بگیری یه مارک شناخته شده و قدرتمند بگیری که حتما 80 + Bronz هم داشته باشه (اگه گلد باشه که فبها ) بنده در حال حاضر 600 وات Huntlkey دارم که واقعا پاور خوبی هست و از همه مهمتر جهانی هم هست!

16. این کاربر از vahid123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •