تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: خرید Cpu core i7 4770 k یا Amd Fx 8350

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در مورد پاور همونطور که گفتم با توجه به قطعات نسبتا حرفه ای و پر مصرفی که انتخاب کردین ، باید عوض بشه. برای پیشنهاد پاور هم باید مشخصات کامل قطعات سیستمتون رو بگین تا راحتتر بشه نظر داد.
    مادربورد پیشنهادی از چیپ H87 هست که اختلاف و تفاوتش با چیپ ضعیفتر B85 مشخصه. هم از لحاظ یک سری آپشنها و هم از لحاظ مدار تغذیه و تعداد فازها اختلاف دارن.
    مطلبی که در مورد پردازنده گفتین ، همونطور که خودتون هم گفتین در مورد حداکثر دمای پردازنده هست. مسلما برای کاربرایی که پردازنده رو اور میکنن و مدام پردازندشون تحت فشار هست خرید خنک کننده و کولر مجزا برای پردازنده توصیه میشه که برای کاهش دما تاثیر محسوسی داره.
    همونطور که قبلا هم گفتم اگر قصد اور ندارین بهتره پردازنده ضریب بسته تهیه کنین که هزینه کمتری هم داره.
    برای گرافیک هم در تاپیک مربوط به خودش پاسختون داده شده.

داره خودمونی میشه lord Asghar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    ببخشید با این مادربرد سپ پی یو Asus B85M-E هم اور کلاک میشه دیگه درسته؟فقط این مادربرد مخصوص اورکلاک نیست.با همه ی این مادر برد ها میشه cpu رو اورکلاک کرد.تنها تفاوتشون داشتن amd crossfire و nvidia sli هست که اگه لازم باشه ادم کارت گرافیکو عوض میکنه بجای اینکه کارت رو دوبل کنه هم گرمای کمتری درست میکنه هم مصرف کمتری داره.در ضمن فک نمیکنید برای GTX 770 این power 535 w کافی باشه؟
    Last edited by lord Asghar; 16-08-2013 at 11:51.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام
    بالاخره من متوجه نشدم که باید پاور رو عوض کنم یاخیر؟پاورم 535w هست.درضمن اگه من مادربرد b85m-e داشته باشم میتونم overclock کنم cpu رو یا خیر؟
    یه سوال دیگه هم داشتم
    اگه من مادربردی داشته باشم که قابلیت nvidia sli یا crossfire داشته باشه و یک کارت گرافیک Amd hd 7970 3GB بندازم روش میتونم بعدا یه کارت گرافیک از nvidia هم بندازم روش؟
    ممنون

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

همونطور که قبلا هم گفتم با توجه به قطعات تقريبا پرمصرف و حرفه اى که انتخاب کردين پاور رو هم بايد عوض کنين.
    در مورد مادربورد هم براى اور بهتر از چيپ قدرتمندتر مثلz87 استفاده کنين تا موقع اور به مشکل نخورين.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •