تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 35

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی فـولاد خوزستان | فولاد مردان | فصل 1392-1393

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

فولاد با پيروزي در دربي خوزستان صدرنشين ماند

تيم فوتبال فولاد خوزستان مقابل استقلال خوزستان به پيروزي رسيد.

در ادامه ديدارهاي هفته ششم ليگ برتر فولاد خوزستان و استقلال خوزستان از ساعت 20 و 15 به مصاف يکديگر رفتند. اين ديدار در نهايت با پيروزي سه بر دو فولاد خوزستان به پايان رسيد.

به گزارش فارس، دربي خوزستان بسيار جذاب و ديدني دنبال شد. هر دو تيم بازي هجومي و خوبي را از خود ارائه کردند. استقلال خوزستان هرچند خيلي زود از حريف خود پيش افتاد اما در ادامه فولاد بازي را در اختيار گرفت و دو بار گلزني کرد. اخراج محمد طيبي 32 از زمين اخراج شد تا استقلال 10 نفره به بازي ادامه دهد. در نيمه دوم فولاد يک گل ديگر به ثمر رساند و يک گل را هم خورد تا در نهايت سه امتياز حساس اين بازي را کسب کند.

گل اول اين بازي را ميلاد ميداودي در دقيقه 3 به ثمر رساند. براي فولاد خوزستان فرزاد حاتمي در دقيقه 28، بختيار رحماني در دقيقه 34 و سروش رفيعي در دقيقه 82 به ثمر رساندند و در ادامه مهدي خيري در دقيقه 90 اختلاف را به حداقل رساند.

با اين احتساب فولاد خوزستان 15 امتيازي شد و در صدر جدول باقي ماند.

2. 3 کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

درسته فولاد باخت ولی هنوز هم صدر جدوله ! امیدوارم صدر نشینی تداوم داشته باشه !
    یه تشکر هم باید داشته باشیم از هم استانی های عزیزمون در تیم استقلال خوزستان که دیروز گل کاشتن
    خلاصه آرزوی ما موفقیت تیم های استانه !

4. 3 کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

جای گرافیکار خالی....

6. 5 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

رحماني: فولاد براي من ديگر خاطره شد

بختيار رحماني اظهار داشت: من ديگر به اهواز برنمي گردم و فولاد براي من ديگر خاطره شد.

بدون شک بختيار يکي از بهترين هافبک هاي حال حاضر ايران است.اما اينکه فولاد با بهترين بازيکن و کاپيتانش چه کرده که حالا او حتي حاضر نيست به اهواز برگردد سوالي است که به زودي مسئولين فولاد پاسخ گوي آن مي شوند.

البته آن چيزي که مشخص است مشکل بختيار نه تنها حسين آقا نيست بلکه تنها عاملي هم که تا حالا بختيار را مجبور به صبر کرده بود همين حسين اقاي فرکي است.

حالا بختيار پسر حساس فوتبال ايران عصباني تر از هميشه است.

در همين رابطه کاپيتان فولاد به خبرنگار سايت گل مي گويد:اهواز براي من هميشه عزيز بوده و من هميشه براي اين شهر و فولاد تلاش کرده ام،اگر کسي از من کم کاري ديده مرا محکوم کنيد.چرا بايد بمانم و فحش خوردن هم تيمي هايم را تماشا کنم.

من با تمام احترامي که براي فولاد قائلم بايد از همين جا يعني سايت گل اعلام کنم من ديگر به اهواز برنمي گردم.

بختيار رحماني در ادامه گفت:من پيشنهادات زياد و خيلي خوبي از بهترين تيمهاي ايران داشتم اما در فولاد ماندم.

تلاش کردم و بهترين بازي هاي خودم را به گواه کارشناسان براي اين تيم انجام دادم اما حاصلش چه شد؟

حاصلش اين شد که در ورزشگاه خودمان در شهر خودمان تيمي را که با زحمت صدرنشين کرده بوديم و با خون دل آن را در صدر حفظ کرده بوديم به فحش کشيدند.آري اين جواب تلاش ما بود که در بازي برابر گسترش که تيم برتر بوديم و خوب بازي کرديم و بازي هم در نهايت مساوي شد به ما توهين کنند.

بختيار در پايان گفت:باز هم مي گويم من ديگر به اهواز برنمي گردم و فولاد براي من ديگر خاطره شد.مي خواهم در آرامش فکر کنم و بهترين تصميم را براي ادامه فوتبالم بگيرم.

اگر خدا خواست و از فولاد جدا شدم براي همه بچه هاي تيم وحسين آقا و تيم فولاد آرزوي موفقيت مي کنم.

از آن هوادارني که فقط به فکر تشويق فولاد هستند از همانهايي که هميشه مارا تشويق کرده اند نه اينکه با فحش از ما پذيرايي کرده باشند مي خواهم تيم را تنها نگذراند.

من مي روم تا زندگي خودم را در جايي ديگر ادامه دهم و شايد يک روز دوباره به اهواز برگردم.

من در سال جام جهاني هستم و مي خواهم با تلاش بيشتر و يک انتخاب خوب خودم را به تيم ملي برسانم تا بتوانم در جام جهاني بازي کنم.

منبع: ورزش 3

8. 4 کاربر از shaparak13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به به
    جای من واقعا خالی بوده علیرضا جان
    روی صحبتم با سروش و حسین عزیزه
    چشم منو دور دیدین تاپیکشو زدین
    یعنی از پستای حاشیه ای من میترسیدید؟
    حالا خداییش از خوزستان برزیلته خوف داشتین
    یا اهواز عروسیه تهران چیز چیزیه

ولی انصافا فولاد توی ۱۰ سال اخیر گهواره فوتبال ایران بوده و یک تنه فوتبال ایران رو جلو برده
    هر وقت این تیم سرحال بوده و چنتا ستاره جوون توش درخشیدن سال بعد استقلال پرسپولیس و سپاهان و... اوج گرفتن
    البته هنوزم بین فوتبال مدرسه ای فولاد و فوتبال سنتی سایر نقاط ایران فاصله هست
    شما نوع استپ کردن بازیکنای خوزستانی فولاد و نوع حرکتشون در زمین نگاه کنید تفاوت رو احساس کنید(اینجاش شبیه امضای سابق کسرا شد)
    انگار بازیکنای فولاد از مدرسه تیزهوشان فارغ التحصیل شدن بازیکنای استانای دیگه از کلاسای تابستونی مساجد

وای چقد واسه تهرانیا و اصفهانیا کری خوندم بستونه

امیدوارم آخر فصل اینجا عروسی باشه بچه ها دستمال بدست لب کارون بخونن
    Last edited by گرافيكار; 07-11-2013 at 18:10.

10. 7 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ramin khuzestan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

خوزستان عروســــــــــــــــیـــه فولاد دبل کرد سه هیچ تو پنالتــــــــی

12. 3 کاربر از Ramin khuzestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

تبریک میگم. من خودمم پرسپولیسی هستم. ولی خب از اونجایی خوزستانی هستم و فولاد رو هم دوست دارم، از برد فولاد ناراحت نشدم تبریک میگم به همه فولادی ها و خوزستانی ها.

فولاد هم بازی بعدیش تو جام حذفی تو تبریز با تراکتورسازی هست امیدوارم اونجا هم برنده بازی باشه و راهی فینال شه.

14. این کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

پلاکارد عجيب فولادي‌‌ها در حين ورود به زمين در نوع خود بسيار عجيب بود. فولادي‌ها روي اين پلاکارد نوشته بودند مصرف نکردن مواد مخدر آسان‌تر از ترک آن است.

16. 2 کاربر از Ramin khuzestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال New-P30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

3

خوزستان عروســــــــــــــــیـــه فولاد دبل کرد سه هیچ تو پنالتــــــــی
    کلا حال می کنیم چنان باشگاه و تیمی هستیم که همه تیم ها با باخت کم گل! ، مساوی و یا برد در پنالتی سر از پا نمی شناسن!!

یعنی نیاز به قهرمان شدن به هر قیمت و با هر تاکتیکی!! را نداریم تا دیگران، آرزوها، جلویمان داشته باشند!!

خدا را شاکریم/

18. 3 کاربر از New-P30world بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

کلا حال می کنیم چنان باشگاه و تیمی هستیم که همه تیم ها با باخت کم گل! ، مساوی و یا برد در پنالتی سر از پا نمی شناسن!!

یعنی نیاز به قهرمان شدن به هر قیمت و با هر تاکتیکی!! را نداریم تا دیگران، آرزوها، جلویمان داشته باشند!!

خدا را شاکریم/
    داداش بلند تر بگو صدات به صدر نمیرسه
    شما چنان تیم و باشگاهی باش تا صبح دولتت بدمد

20. 3 کاربر از Ramin khuzestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •