تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 31

نام تاپيک: خرید هارد یک ترابایت اکسترنال با قیمت مناسب

پروفشنال miladddd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بین
    WD 1TB MY PASSPORT USB3 و Seagate Backup Plus - 1TB کدوم بهتره؟

اگه میشه مزایا هم بگین. قیمتاشون که تقریبا یکیه

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بین
    WD 1TB MY PASSPORT USB3 و Seagate Backup Plus - 1TB کدوم بهتره؟

اگه میشه مزایا هم بگین. قیمتاشون که تقریبا یکیه
    1. مدل my passport از لحاظ read كمي پرسرعتتر و Backup plus از لحاظ write پرسرعتتر هست .
    2. Backup plus قابليت usm دارد (قابليت استفاده از پورتهاي sata بطور مستقيم) .
    3. مدل my passport قابليت hardware encrypt دارد و در نتيجه ميتونيد به سادگي هارد را lock كنيد . البته اين قابليت ميتونه باعث دردسر هم بشه . در صورت خرابي امكان تعمير و ريكاوري اطلاعات در اين مدلها سختتر و مشكلتر هست . ضمن اينكه از لحاظ نرم افزاري و مديريت هارد اين مدل كاملتر هست .

3. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

seagate خریدم
    این قسمت سر هارد که یه قطعه جداست قابل جدا کردنه؟!

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری a.g g.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بــــوتیــــا

پيش فرض

سلام من هم سوال مشابهی دارم،گفتم تایپیک جدا نزنم که انجمن شلوغ نشه

من هم قصد خرید یه هارد 1ترابایت با همین حدود قیمت بگیرم،اکسترنال بودن هارد چندان برام مهم نیست،فقط ترجیح میدم هاردی که میگیرم قابل حمل باشه،ولی اگه تفاوت قیمت زیاد باشه از این قابلیت میگذرم

اگه بهترین هارد 1ترابایت اینترنال و اکسترنال رو در محدوده قیمت 270-300 تومن همراه با قیمتش رو معرفی کنید و بگید مدل اینترنال و اکسترنال هر کدومشون چه قدر اختلاف ییمت داره

میشه هارد اکسترنال رو به اینترنال تبدیل کرد که در مواقع عادی داخل سیستم وصلش کرد و وقتی که نیاز به حمل باشه به اکسترنال تبدیلش کرد؟

با تشکر

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

seagate خریدم
    این قسمت سر هارد که یه قطعه جداست قابل جدا کردنه؟!
    اگر مدلهای Backup up plus را خریده باشید قسمت انتهایی آن قابل جدا کردن هست .

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من هم سوال مشابهی دارم،گفتم تایپیک جدا نزنم که انجمن شلوغ نشه

من هم قصد خرید یه هارد 1ترابایت با همین حدود قیمت بگیرم،اکسترنال بودن هارد چندان برام مهم نیست،فقط ترجیح میدم هاردی که میگیرم قابل حمل باشه،ولی اگه تفاوت قیمت زیاد باشه از این قابلیت میگذرم

اگه بهترین هارد 1ترابایت اینترنال و اکسترنال رو در محدوده قیمت 270-300 تومن همراه با قیمتش رو معرفی کنید و بگید مدل اینترنال و اکسترنال هر کدومشون چه قدر اختلاف ییمت داره

میشه هارد اکسترنال رو به اینترنال تبدیل کرد که در مواقع عادی داخل سیستم وصلش کرد و وقتی که نیاز به حمل باشه به اکسترنال تبدیلش کرد؟

با تشکر
    سلام .

در مورد سوال آخر ، اگر میخواهید هارد را از باکس خارج کنید و مثل هارد اینترنال به مادربرد متصل کنید ، اینکار کاملاً امکانپذیر هست ولی دو نکته را باید در نظر بگیرید .

1. به هر حال گارانتی باطل میشه ، ضمن اینکه این باکسها بدنه ظریفی دارند و در صورت دقت نکردن احتمال شکستگی و خراب شدن باکس وجود دارد .
    2. بعضی از مدلها مثل WD my passport بعلت usb on board بودن اینترفیس sata ندارند و در نتیجه نمیتونید مستقیماً به مادربرد متصل کنید .

ولی اگر میخواهید بدون باز کردن باکس هارد اکسترنال ، از طریق sata به مادربرد متصل کنید که هاردهای آداپتوری و یا پرتابل Seagate backup plus گزینه مناسبی هست . در کل پیشنهاد میکنم که اینکار را نکنید اگر واقعاً سیستم شما به هارد جدیدی نیاز داره بهتره که یک هارد اینترنال جداگانه برای سیستم بخرید .

با توجه به اینکه فرمودید هارد قابل حمل میخواهید ، توصیه میکنم هاردهای اکسترنال آنهم از انواع پرتابل بخرید . من Seagate backup plus portable drive را پیشنهاد میکنم . البته در مواقع حمل و نقل حتماً از کیف مناسبی استفاده کنید . قیمت این مدل 1TB در حدود 260 الی 270 هزار تومن هست . هارد اینترنال 3.5 اینچی پیشنهادی هم از برند سیگیت با مدل نامبر ST1000DM003 که قیمت آن در حدود 220 الی 230 هزار تومن هست .

8. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

هارد
    Seagate backup plus portable drive کیف هم توی جعبه همراهش هست یا باید جداگانه خریده بشه؟و اینکه برای اتصال به گوشی و تبلت ایا مشکلی نداره؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

این هارد Backup up plus که من خریدم سرعتش به نظرم کمه
    البته من هنوز با usb 3 تستش نکردم
    ولی مثلا فایل تصویری با عداد کم که انتقال میدم به داخلش، سرعتش متوسط 20 هست
    ولی اگه 20 گیگ فیلم و صوت انتقال بدم سرعتش میاد روی 10 تا 12
    سورس نرم افزار که انتقال میدم، با تعداد بالا و حجم زیاد، سرعتش حدود 4 هست
    چرا اینقدر کمه؟! طبیعیه؟
    من هاردو فرمت نکردم اصلا، ولی خودش ntfs بود

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هارد
    Seagate backup plus portable drive کیف هم توی جعبه همراهش هست یا باید جداگانه خریده بشه؟و اینکه برای اتصال به گوشی و تبلت ایا مشکلی نداره؟

نه ، کیفی همراه این مدل از هارد نیست و باید جداگانه خریداری بشه .
    با توجه به محدود بودن ذخیره باطری موبایلها و یا تبلتها و همچنین آسیب پذیری هاردهای اکسترنال نسبت به ضربه (در زمانهایی که روشن هست) من فکر میکنم بهتر باشه هاردهای اکسترنالی بخرید که wifi و باطری مستقل داشته باشند و این دیوایسها را بصورت بیسیم به هارد اکسترنال متصل کنید . شما میتونید بدون هیچ مشکلی موبایل و یا تبلتی که روشن هست را جابجا کنید ولی تکان دادن و جابجا کردن هارد روشن همراه با موبایل یا تبلت میتونه باعث آسیب دیدن آن بشه .

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این هارد Backup up plus که من خریدم سرعتش به نظرم کمه
    البته من هنوز با usb 3 تستش نکردم
    ولی مثلا فایل تصویری با عداد کم که انتقال میدم به داخلش، سرعتش متوسط 20 هست
    ولی اگه 20 گیگ فیلم و صوت انتقال بدم سرعتش میاد روی 10 تا 12
    سورس نرم افزار که انتقال میدم، با تعداد بالا و حجم زیاد، سرعتش حدود 4 هست
    چرا اینقدر کمه؟! طبیعیه؟
    من هاردو فرمت نکردم اصلا، ولی خودش ntfs بود
    بنظر من تا زمانیکه از اینترفیس usb2 استفاده میکنید این اعداد طبیعی هست . اگر سیستم شما usb3 نداره پیشنهاد میکنم که یک کارت usb3 بخرید .

13. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •