من تهران نیستم. وقتی دیپ کول می خواستم بخرم تو رضا کم بود ولی مجتمع ایران داشتند.
من تهران نیستم. وقتی دیپ کول می خواستم بخرم تو رضا کم بود ولی مجتمع ایران داشتند.
ببخشید این واتر کولر چطوره ؟ با قیمت تقریبی 180.000
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا چطورن؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق این جداول زالمن و دیپ کول معرفی شده بهترند:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدجست و جو کنید ریویو و نظر مصرف کنندگان درباره هر کولر زیاد هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همونطور که قبلا هم گفته شد ، در این رنج قیمت خنک کننده های واتر گزینه های مناسبی نیستند و کارایی جالبی ندارن.
به نظر من با توجه به بودجتون ایر بهتر هست.
برای خرید هم در تهران ، علاوه بر رضا میتونین از پاساژ ایران هم تهیه کنین.
سلام
منم همین cpu رو دارم ... و از فن Uniq tower extreme استفاد می کنم که نویزش خیلی بالاس.
من اصلا از نیوز خوشم نمی یاد لطفا فن کم نویز چه ابی و چه معمولی به من پیشنهاد بدید
با تشکر
سلام.
لطفا تاپيک جدا بزنين و حداکثر بودجتون رو هم بگين.
سلام
ببخشید منم میخوام این مدل رو تهیه کنم
قیمت دوال فنش چقدره حدودا؟
سلام. منظورتون دقیقا چه مدلی هست؟
حقیقتش من نمیتونم برای سیستم واترکولینگ هزینه کنم و از این مدلی که گفتید دوال فنش خواستم بخرم و اطلاعاتی ندارم و حدود قیمتی میخواستم
ممنونم
بستگی به بودجتون داره. مدلهای دوال فن حرفه ای حدودا از 200 تومن شروع میشن و تا حدود 350 ادامه دارن.
به عنوان نمونه Zalman CNPS12X رو میتونین تهیه کنین. البته قیمت دقیق ندارم ولی حدودا باید دور و بر 300 باشه :
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)