تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: كمك براي جمع كردن case با يك ميليون

پروفشنال XFXForce's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    XFX Company

پيش فرض

البته شهریار جان فکر کنم ارزون تر باشه. چون از مغازه داره که پرسیدم 3800+ X2 رو گفت 160.000 تومن و 4200 هم 200.000 هزار تومن همون AM2. از نظر من اگه گرافیک رو 7600 GT و یا 7600 GS برداری بهتره و رم هم کینگ استون یا کروشال بالستیک خیلی بهتره و اگه بیشتر پول بدی کورس ایر. در مورد پاور هم خودم 730 wat Peak که 580 real هست دارم که صدا نداره و 60.000 تومنه و دو سال هم گارانتی داره. مین هم ASUS P5WD2 Premium رو پیشنهاد می کنم که همون حدوده و برا AM2 هم ASUS M2N32 SLI Deluxe که هنوز نیومده.

حـــــرفـه ای R£ɀД's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

شهريار جان و XFXForce عزيز ممنون از راهنمايي هر دوتاتون.
    خدمتتون عرض كنم كه :

شهريار جان در مورد كارت گرافيك بنچ مارك هاي زيادي را ديدم كه در نصفي از آن ها X800Xl از سري 6800 ( در همه نوع حتي SLI ) قوي تر بود و در نصف ديگه دقيقا بر عكس بود 6800 قويتر بود. يعني تا اونجا كه معلومه ميشه گفت هر دو در يك رده هستند.(اگه بيشتر نباشه كمتر هم نيست)
    در مورد 7600GT نمي دونم كه چرا توي هيچ بنچ ماركي وجود نداشت تا كاراييش را ببينم. البته فكر كنم تنها كمبودي كه در مقابل X800Xl داره اين هست كه 128 بيتي هست ( اي كاش 256 بيتي بود البته با اين وضعيت هنوز هم خوب بنظر مياد) ( اگه بنچ ماركي دارين ممنون ميشم لينكش را بدين چون به نظرم همونطور كه گفتين كارت خوبي هست.)

در مورد پاور هم فكر كنم همون گرين GP580B از سري EPS مناسب باشه. ( 580 وات واقعي حدودا 80 تومان. با مسئولان گرين هم كه حرف مي زدم مي گفتن اين مدل به كار من مياد)

در مورد رم كينگ استون خوب هست ولي اصلش گير نمياد ؟!؟!؟!؟!؟! ( توي بازار پر هست ولي شنيدم همشون قلابي هستن آخه چطور بايد اصلش را پيدا كرد؟؟؟ 2 تا رم 512 دوال چنل تا 100- 110 هزار تومان بهترين گزينه چي هست؟؟)

در مورد مادربرد هم احتمالا اگه CPU اينتل بردارم مادربرد ASUS - P5WD2-E Premium را انتخاب كنم. ( طبق گفته XFXForce عزيز و CORE 2 Duo ساپورت بودنش ) ( برشكست دارم ميشم ) .

در مورد CPU احتياج به وقت و فكر بيشتري دارم. ( مخصوصا كه راجع به AMD و تعداد پين هاش و جديد و قديمي بودنش و ... هيچي نمي دونم ) .( شهريار جان اين بنچ ماركي كه دادي توش كه نگاه مي كنم مثلا AMD - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 4600 رو داخلش زده كه قيمتش حدود 500 تومان هست در حالي كه AMD - AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 4600+ حدود 350 تومان هست. خوب آدم گيج ميشه كه اين كه توي بنچ مارك هست كدومه و فرقش چيه ؟ اين 2 تا تقريبا هم اسم هستند ممكنه بخاطر يك تشابه اسمي كوچك از چاله در بيايم بيافتيم توي چاه !!!! توي هيچ كدوم از بنچ مارك ها AM2 رو نزده و معلوم نيست در كدوم رده هستش !!؟!؟!! ) ( البته فقط يك نيم نگاهي به اين مدل دارم ولي هنوز پيگير اينتل هم هستم)

دي وي دي رايتر رو هم كه فعلا همون NEC تصويب شد.

Banned Shahryar_NEO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

عزيزم ان اي سي بر ندار ايسوس والا بلا توي دنيا اوله !!!!
    ضمنا 7600 جي تي ايكس 800 ايكس ال را مي خوره اين ديگه معلومه شما بنچ پيدا نمي كني چون هم رده نيستند ...
    سي پي يو و بنچ ماركي را هم كه دادم ماله آناد تك يكي از مشهورترين هاست ... ديدي كه 4200 اي ام 2 بود كه 940 را مي خورد قيمت هم كه امير حسين داد ...
    مينش هم اومده معدل همين ايسوسي كه عزيز گفت گيگاش هست كه خيلي خوبه ...
    رم كينگ هم با گارانتي سرير بگير و خيالت را تخت كن و ضمنا تضميني بگيرو بعد وليدش را چك كن ...
    پاور هم مهم نيست .. هر چي خواستي بردار..
    قربانت شهريار

پروفشنال XFXForce's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    XFX Company

پيش فرض

آقا رضا کارایی خیلی فرق نداره و اختلاف قیمت AM2 نسبت به 939 هم وجود نداره و همه هم قیمت شدند اما تو ایران AM2 ها را باقیمت جدید می دن و رو 939 ها هنوز اعمال نشده. در ضمن ASUS P5WD2-E Premium گرون تره و 230.000 تومن هم قیمت ASUS P5N32 SLI Deluxe و فرقش با ASUS P5WD2 Premium اینه که ارزون تره چیپستش 955X هست و گرونه 975X هست و 65nm هم ساپورت می کنه.P5N32 SLI Deluxe هم که از بهترین هاست از چیپ nVIDIA استفاده می کنه و جدیدش که پسوند SE داره طبق بنچمارک ها بهترین مین برای کونوره به حساب میآد.

حـــــرفـه ای R£ɀД's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

از هر دو دوست عزيزم كه راهنماييم كردن خيلي ممنونم . حتما پيشنهاد هاي شما را در نظر ميگيرم و ترتيب اثر خواهم داد .( ببخشيد كه دير جواب دادم آخه سرم خيلي شلوغه )

Banned Shahryar_NEO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ان شا ال ... بعدا توي برنامه نويسي كارت دارم اون وقت جبران مي كني ...
    شاد و پيروز باشي
    شهريار

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •