تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 29

نام تاپيک: مشاوره برای خرید لب تاب تا 2.5 میلیون (شایدم2.6 میلیون)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوست عزیز لازمه بدونید AMD در زمینه کارت گرافیکهای لپ تاپ بسیار بهتر از Gforce عمل می کنه ولی در زمینه PC با اختلاف زیادی Gforce بهتره .
    اتفاقا برعکسه الان اکثر لپ تاپ ها با گرافیک nvidia میان و معمولا از مدلهای بالای AMD کمتر استفاده میشه (البته یه سری برندها مثل سونی بیشتر از AMD استفاده میکنند)،رو این حساب حرف شما کاملا برعکس هست،البته من خودم گرافیک لپ تاپم 5450 بود و دوستم geforce 105،ولی اون که لپ تاپش از من ارزونترم بود خیلی راحت تر بازی ها رو اجرا میکرد،
    ولی از نظر بنده کلا گرافیک های انویدیا تو اجرای بازی ها بهترن،البته منظورم ازین حرف اینه که مدت زمان بیشتری بازی ها رو با فریم قابل قبول اجرا میکنن.با همین 105 شما میتونی black ops 2 رو بازی کنی ولی با 5450 !!!
    البته اینم بگم amd معمولا نسبت به nvidia حدود 20درصد ارزونتره تو PC

2. 2 کاربر از masoud_5april بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

دوست عزیز لازمه بدونید AMD در زمینه کارت گرافیکهای لپ تاپ بسیار بهتر از Gforce عمل می کنه ولی در زمینه PC با اختلاف زیادی Gforce بهتره .
    حرفتون رو قبول ندارم دوست من. فعلا amd فقط در رده ارزونقیمتها بهتر عمل میکنه . اونم نسبت به قیمتش. واسه همین هم 90 درصد لبتاپ ها بازار با کارتهای geforce فروخته میشن. سه چهار سال پیش برعکس بود و به جرات 60 درصد لبتاپ ها با کارت سری 4 amd تجهیز میشدند. کافیه یه نگاه به لبتاپ های موجود بازار بندازین
    Last edited by parsicola; 02-08-2013 at 14:53.

4. 3 کاربر از parsicola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

اقا ممنون ولی این لب تاب ای سون هست و میتونم درایو های جدید ای ام دی رو دان کنم و خیلی راحت بازی کنم و یه کول پدم بگیرم داغ نکنه

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

خوب اگه باهاش راضی هستی بخرش. اگه قیمتش پائین تر از 2200 باشه می ارزه. وگرنه من نمی خرمش. البته تصمیم با شماست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminhitman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Iran,Esfahan

پيش فرض

ببخشید میشه مدل این لپ تاپی که تو پست اول ذکر کردین رو بگید ؟ و اینکه بگید در نهایت چه مدل از چه برندی خرید کردید ؟؟ منم مثل شما گیمر هستم و دنبال یه مدل در همین رنج

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

ببخشید میشه مدل این لپ تاپی که تو پست اول ذکر کردین رو بگید ؟ و اینکه بگید در نهایت چه مدل از چه برندی خرید کردید ؟؟ منم مثل شما گیمر هستم و دنبال یه مدل در همین رنج
    ببین منم خودم گیمرم اما باور کنین لپ تاپ واسه بازی حرفه ای نیست،البته باید یه لپ تاپ کار کرده باشی تا بفهمی چی میگم،البته نمیگم بری یه لپ تاپ با گرافیک اینتل بخری نه،منظور من اینه که قبل اینکه بخوای به فکر گرافیکش باشی به فکر طراحی و سخت افزارش باش،ولی خوب اگه میخوای بازی کنی بهتره یه لپ تاپی بگیری که گرافیکش حداقل بالای 640 باشه،ولی مدلهای n46 و k46 (البته من k46 رو پیشنهاد نمیدم)و z500 لنوو از اینا بهترن،ولی بهتره صبر کنی سری جدید بیاد اینجوری بیشتر حق انتخاب داری
    موفق باشی

9. این کاربر از masoud_5april بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminhitman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Iran,Esfahan

پيش فرض

الان شما چی گرفتی؟؟ صبر کردی؟؟ کنسول گرفتی؟؟ pc؟؟ چی کار کردی آخرش؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

الان شما چی گرفتی؟؟ صبر کردی؟؟ کنسول گرفتی؟؟ pc؟؟ چی کار کردی آخرش؟
    من منتظر سری جدیدم اگه مثلا n550jv یه کانفیگی تا 3200 یا s551lb تو همین رنج قیمت وارد شه میگیرم،اما اگه ببینم گرون تره میرم همون n46vz رو میگیرم.
    ببین من خودم کلی تحقیق کردم تا به این نتیجه رسیدم.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اینطوری که بهتره 2 تومان لپ تاپ 4540 1 تومان کنسول ps3 new با هارد 500 عالی نیست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

اینطوری که بهتره 2 تومان لپ تاپ 4540 1 تومان کنسول ps3 new با هارد 500 عالی نیست؟
    راستیتش مثلا من خودم ایسوس رو خیلی دوست دارم،ازینورم سیستمم داره قدیمی میشه و نیازمند یه ارتقای اساسی هستم و به شخصه s400 رو توی اولویتم قرار دادم اما منتظرم ببینم این سری جدیدش با یه گرافیک درست درمون میاد یا نه،راستی شما میدونی کیفیت سری vivobook ایسوس چجوریه ؟ چون راستیتش من که خودم تعریف خوبی از سری K نشنیدم.

14. این کاربر از masoud_5april بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •