سلام رئیس تو پستای قبلی هم دوستان گفتن از کابل رابط دیگه استفاده کن اگه درست نشد پس مانیتور مشکل داره اگه صدای لود ویندوز شنیده میشه پس سیستم ارور سخت افزاری نمیده به جون خودم
سلام رئیس تو پستای قبلی هم دوستان گفتن از کابل رابط دیگه استفاده کن اگه درست نشد پس مانیتور مشکل داره اگه صدای لود ویندوز شنیده میشه پس سیستم ارور سخت افزاری نمیده به جون خودم
بقیه پورت های خروجی رو هم چک کردین ؟
TAPATALK
تنها کاری که نکردم همین بود. کابل را عوض نکردم ولی آخه یه کیس دیگه هم به دستم رسیده که خیلی راحت تصویر میده و حتی از گرافیک آنبورد کیس خودم هم تصویر میده فقط همون کارت گرافیکه که اون هم بعضی اوقات گیر میده. کارت گرافیکم دو تا پورت DVI داره که با هردوشون مشکل داشت. یعنی به نظر شما هیچ رقمه کارت گرافیک مشکل نداره؟
ولی باشه این را هم تست میکنم.
بله مادربوردم یه پورت DVI آنبورد هم داره که روی اون هیچ مشکلی نداره.
ممکن هم هست پورت dvi گرافیک مشکل داشته باشه
بازم میگم اگه گفتی ویندوز بالا میاد اشکال سخت افزاری وجود نداره
هر دوتاش با هم مشكل دارن؟ اين كارت گرافيك دو تا پورت DVI داره و زماني كه اين مشكل پديد آمد هيچكدوم كار نكرد.
خدا از دهنت بشنوه.
به هر حال امروز سه تا كابل DVI از اينور و اونور تهيه كردم و به وقتش ازش استفاده ميكنم.
البته پورت HDMI هم هست ولي Device با ساپورت HDMI ندارم![]()
Last edited by Pejvak61; 11-08-2013 at 09:07.
امروز باز هم كارت گرافيك به LED تصوير نداد.
اين بار ديگه دست به كار شدم و مانيوتر CRT قديمي خودمو آوردم و با اون تستش كردم و نتيجه درست هموني بود كه روي LED نشون ميداد. تصوير نداشت ولي صداي بالا آمدن سيستم را شنيدم و ... .
پس مشكل احتمالاً نه از كابل و نه از مانيتوره. در ضمن از هر دو پورت DVI هم چكش كردم. فقط مونده پورت HDMI كه اونم چيزي براي تست پيدا نكردم.
تعميركار خوب در رابطه با كارت گرافيك ميشناسيد بهم معرفي كنيد؟
من تو فروم evga مشكلم را مطرح كردم و اونها هم ضمن عذرخواهي از من به خاطر مشكل پيش آمدهگفتن اگر طي مدت 30 روز نسبت به ثبت كارت گرافيكتون اقدام كرده باشيد ميتونيد از امكانات RMA استفاده كنيد. از قضا من هم به خاطر شوقي كه داشتم اين كار را كرده بودم و امروز هم به اكانتي كه اون موقع ايجاد كرده بودم سر زدم كه ديدم از تاريخ ثبت قطعه تقريباً دو سال ميگذره (يك هفته كمتر از دوسال) و دوره warranty هم سه ساله است
من كه فكر ميكردم گارانتي اين قطعه تموم شده حالا خيلي اميدوار شدم كه مشكلم بدون صرف هزينه حل بشه.
من كامپيوترمو خودم بستم وخريدش را با واسطه گري يكي از دوستام كه شركت كامپيوتري داره انجام دادم تا بتونم از شرايط اقساطش بهره ببرم.
الآن هم يادم نيست كه اين قطعه را از كجا خريده و خودش هم ميگه بايد به بايگاني هاي دو سال پيشش سر بزنه.
به نظر شما اين قطعات در ايران هم گارانتي دارن؟
با وجود اينكه كليه ي جعبه ها و دفترچه ها و CD و DVD ها و برگه هاي گارانتي را نگه داشتم ولي براي اين كارت گرافيك چيزي همراهش نبود.
شما فكر ميكنيد كارتهاي گرافيك EVGA معمولاً توسط چه شركتهايي وارد و گارانتي ميشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)