تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: شکایت از پزشک

پروفشنال NorthBridge's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینطور که میبینم شما اهل داستان پردازی و توضیحات بیهوده هستید ... اصلاً تعجب نداره پزشک محترم نامبرده اشتباه کنه و...
    بعنوان یک توصیه ی مهم، پاسخ گفتاری و یا نوشتاری رو همیشه سعی کن تا حد امکان مختصر و مفید بگی و یا بنویسی(نه مثل اینجا بشکل صفحه قبل) وگرنه همیشه و همه جا تأثیر معکوس میده
    شما ماشین رو هم پیش تعمیرکار ببری اگه مختصر و مفید مشکلت رو نگی میبینی برای خودروت نسخه ی اشتباهی پیچیده نمیشه که با اونم درگیر بشی و...
    مجازات پزشک خاطی از تذکر شفاهی و کتبی تا لغو دائمی پروانه طبابت و حتی قصاص ، نوسان داره
    لب کلام اینه که شما با این صحبتها نمیتونی توی مراجع ذیصلاح جرمی برای پزشک اثبات کنی
    پزشک میگه بر اساس توضیحات خود بیمار و تشخیص بالینی به چنین نتیجه ای رسیده و قانون هم حق رو بهش میده مگر اینکه خلافش ثابت بشه
    برداشت شما از قضیه اشتباهه و با قانون هم کاملاً بیگانه اید .
    Last edited by NorthBridge; 02-08-2013 at 11:30.

2. 2 کاربر از NorthBridge بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

عزیزم خودتو ناراحت نکن دکترهایی که بی سواد هستن بعد یک مدت تو مطبشون پشه می پرونن ولی ...
    دکتری که خوب باشه نوبتش 1 ماه به 1 ماه هست شما نباید پیش هر دکتری بری .

در مورد شکایت موارد بزرگتری بودن که به هیچ جا نرسیدن دیگه چه برسه مورد شما که هیچی هم نشده من چند وقت پیش تو مطب دکتر گوش و حلق و بینی دکتر هاشمی بودم نوبت داشتم و جالبه بدونید ایشون جراحی بینی هم انجام میدم ! نمیدونم چطور بشون اجازه میدن با اینکه جراح پلاستیک نیستن! به هر حال پسری اونجا بود که چهرش مثل عقب مونده ها بود ... بعد اومد سمتم گفت میخوای عمل کنی !؟ کمی که حرف زدیم عکسش رو قبل عمل نشون داده گفت من با عمل اینجوری شدم! طرف بیخیال شکایت شده بود و میخواست دوباره عمل مجدد پیشش انجام بده که از استخون لگن یا پاش برای بینیش بگیرن ادم واقعا نمیدونه چی بگه ولی حدااقل جون من رو که نجات داد

4. 2 کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینطور که میبینم شما اهل داستان پردازی و توضیحات بیهوده هستید ... اصلاً تعجب نداره پزشک محترم نامبرده اشتباه کنه و... بعنوان یک توصیه ی مهم، پاسخ رو همیشه سعی کن مختصر و مفید بگی و ایضاً بنویسی وگرنه همیشه و همه جا تأثیر معکوس میده شما ماشین رو هم پیش تعمیرکار ببری اگه مختصر و مفید مشکلت رو نگی میبینی برای خودروت نسخه ی اشتباهی پیچیده نمیشه که با اونم درگیر بشی و...لب کلام اینه که شما با این صحبتها نمیتونی توی مراجع ذیصلاح جرمی برای پزشک اثبات کنی پزشک میگه بر اساس توضیحات خود بیمار و تشخیص بالینی به چنین نتیجه ای رسیده و قانون هم حق رو بهش میده مگر اینکه خلافش ثابت بشه امتحانش مجانیه
    شما بهتر بود اگر به مواردی که من گفتم اشکالی دارید به صورت جزئی بگید نه اینکه با یه جمله خودتون رو راحت کنید و بگید داستانه و ...

من با ایجاد این تاپیک قصد نداشتم از کسی مثل شما درس زندگی بگیرم و توصیه های مهم! بشنوم!
    همه می دونن وضعیت قضایی کشور به چه صورته و احتیاج به قیم هم ندارن که براشون تصمیم بگیره چه کاری رو انجام بدن!!

بله ایجاز و گزیده گویی خوبه ، ولی شما در مورد "ایجاز مخلّ" چیزی شنیدید؟!

راستی شما که حوصله تون زیاد بود ، با این چند خط من حوصله تون سر رفت؟!

6. این کاربر از cool11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

تو هر شغلی بد و خوب وجود داره خیلی از دکتر ها هم هستن که تا به یک جایی میرسن فکر میکنن علامه دهر هستن من خودم با یکی از اقوام رفته بودم پیش یک به اصطلاح پزشک این فامیل ما دارویی که مصرف میکرد یکم کم پیدا میشه اظهار نگرانی کرد این جناب دکتر هم اظهار فضل فرمودن نگران نباشین این قرص که شما مصرف میکنین مثل پشکل همه جا پیدا میشهدر مورد شکایت الکی وقتت تلف نکن دوست عزیز خدا رو شکر مشکلی پیش نیومد برای بدتر از ایناش هم طرف اقدام کنه به جایی نمیرسه
    Last edited by clau; 02-08-2013 at 02:32.

8. 2 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز supermax15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

من پینهاد میکنم حتما حتما شکایت کنید
    اگه شکایت نکنید ممکنه بازم دکتر اشتباه کنه واسه یه بیمار دیگه ولی اگه شکایت کنید جریمه میشه و دیگه از این کارا نمیکنه

10. 2 کاربر از supermax15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینطور که میبینم شما اهل داستان پردازی و توضیحات بیهوده هستید ... اصلاً تعجب نداره پزشک محترم نامبرده اشتباه کنه و...
    بعنوان یک توصیه ی مهم، پاسخ گفتاری و یا نوشتاری رو همیشه سعی کن تا حد امکان مختصر و مفید بگی و یا بنویسی(نه مثل اینجا بشکل صفحه قبل) وگرنه همیشه و همه جا تأثیر معکوس میده
    شما ماشین رو هم پیش تعمیرکار ببری اگه مختصر و مفید مشکلت رو نگی میبینی برای خودروت نسخه ی اشتباهی پیچیده نمیشه که با اونم درگیر بشی و...لب کلام اینه که شما با این صحبتها نمیتونی توی مراجع ذیصلاح جرمی برای پزشک اثبات کنی
    پزشک میگه بر اساس توضیحات خود بیمار و تشخیص بالینی به چنین نتیجه ای رسیده و قانون هم حق رو بهش میده مگر اینکه خلافش ثابت بشه
    برداشت شما از قضیه اشتباهه و با قانون هم کاملاً بیگانه اید .
    دوست عزیز مشا دارید یکطرفه برخورد میکیند چون اصلا بحث زیر سوال بردن جامعه پزشکی نیست

اگر حرف این دستمون درست باشه داروی اشتباهیی تجویز شده باشه تنها دلیل بی سوادی نمیتونه باشه
    یک دلیل میتونه بی توجهی باشه که حتی ممکنه از بزرگترین پزشکان هم رخ بده که ربطی به سطح سواد و علم نداره بلکه اون لحظه ممکنه تمکز نداشته و اشتباه کرده
    در پزشکی این بیمار نیست که درخواست دارو میکنه بلکه پزشک باید هم شرح حال و هم معاینه دقیق انجام بده و بعد از مطمعن شدن از نوع بیماری دارو تجوزیز کنه
    حتی اگه بیمار شرح حال اشتباه بده حالا چه عمدا و چه سهوا این پزشک هست که باید با معاینه و ازمایش بیماری رو تشخیص بده چون ممکنه اصلا بیمار شرح حال اشتباه بده برای گرفتن داروی خاص در جهت هدفی که داره ولی دکتر که نباید گول بیمار رو بخوره

در هر حالت پزشک کاملا مسئول هست و در صورت کوتاهی و اشتباه باید باهاش برخورد بشه
    ولی تایین اینکه ایا دکتر واقعا اشتباه کرده یا خیر هم باید توسط متخصص این کار مشخص بشه

12. 2 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوست عزیز مشا دارید یکطرفه برخورد میکیند چون اصلا بحث زیر سوال بردن جامعه پزشکی نیست

اگر حرف این دستمون درست باشه داروی اشتباهیی تجویز شده باشه تنها دلیل بی سوادی نمیتونه باشه
    یک دلیل میتونه بی توجهی باشه که حتی ممکنه از بزرگترین پزشکان هم رخ بده که ربطی به سطح سواد و علم نداره بلکه اون لحظه ممکنه تمکز نداشته و اشتباه کرده
    در پزشکی این بیمار نیست که درخواست دارو میکنه بلکه پزشک باید هم شرح حال و هم معاینه دقیق انجام بده و بعد از مطمعن شدن از نوع بیماری دارو تجوزیز کنه
    حتی اگه بیمار شرح حال اشتباه بده حالا چه عمدا و چه سهوا این پزشک هست که باید با معاینه و ازمایش بیماری رو تشخیص بده چون ممکنه اصلا بیمار شرح حال اشتباه بده برای گرفتن داروی خاص در جهت هدفی که داره ولی دکتر که نباید گول بیمار رو بخوره

در هر حالت پزشک کاملا مسئول هست و در صورت کوتاهی و اشتباه باید باهاش برخورد بشه
    ولی تایین اینکه ایا دکتر واقعا اشتباه کرده یا خیر هم باید توسط متخصص این کار مشخص بشه

سلام

در این مورد خاص احتیاجی به متخصص نیست

چون پزشک خلاف صریح بخشنامه وزارت بهداشت تجویز دارو کرده

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

سلامدر این مورد خاص احتیاجی به متخصص نیستچون پزشک خلاف صریح بخشنامه وزارت بهداشت تجویز دارو کرده
    چه دارويي براي چه بيماري تجويز كرده و دقيقا چه بخشنامه اي رو نقض كرده مگه ؟ اگه ميشه يه اسكن از نسخه اي كه نوشته اينجا قرار بدين تا ما هم ببينيم . ===در ضمن بيمار شما هم اگر حامله نباشه و هيچ آسيبي نديده باشه شكايت شما به عنوان شكايت رسيدگي نميشه به عنوان يه گزارش تخلف رسيدگي ميشه و همينجوري ميافته روي گوشه ميز . اگر هم در بخش هاي دولتي كار ميكرده اون پزشك كه اصلا رسيدگي بشه هم هيچ اتفاقي براي اون پزشك نميافته. پزشك خاطي هم مجازات قصاص و زندان نداره. مجازات زندان براي پزشك در صورتي ميتونه باشه كه از بيمارانش كلاهبرداري كنه و جرايم اين چنين انجام بده. مجازات قصاص حتي براي افراد عادي كه قتل غيرعمد مرتكب ميشن وجود نداره چه برسه براي اشتباهات پزشكي ! خطاي پزشكي در بدترين حالت ديه داره نه قصاص و زندان. كه تازه اون رو هم اگه شما بتونين ديه رو بگيرين بازم بيمه مسئوليت پزشكان هست كه ديه رو پرداخت ميكنه نه خود پزشك. كلا شما زورتون به پزشك نميرسه البته نميگم كه هميشه بايد بيخيال شدها؛ ولي در اين مورد كه شما ميگين قرار نيست اتفاق خاصي بيافته. مورد داشتيم پزشك بيماري رو كه دچار تروما و خونريزي شديد شده بود بدون ارجاع به نورولوژي و MRİ مرخص كرده بود و بيمار همون شب فوت كرده بود ولي شكايتشون از پزشك به هيچ جايي نرسيد.

15. 3 کاربر از Alamate Soal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام

در این مورد خاص احتیاجی به متخصص نیست

چون پزشک خلاف صریح بخشنامه وزارت بهداشت تجویز دارو کرده
    درسته که بعضی اشتباهات کاملا واضح هستن مثل جا گذاشتن پنس داخل شکم مریض که به عینه خودم دیدم
    ولی منظور اینه که شما باید شکایت کنید و مرجع رسیدگی کننده تشخیص میده پزشک تخلف کرده و در مقابل تخلفش باهاش برخورد میکنه

در هر صورت شما اگر مطمعن هستین حتما پیگیری کنید

17. این کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

چه دارويي براي چه بيماري تجويز كرده و دقيقا چه بخشنامه اي رو نقض كرده مگه ؟ اگه ميشه يه اسكن از نسخه اي كه نوشته اينجا قرار بدين تا ما هم ببينيم . ===در ضمن بيمار شما هم اگر حامله نباشه و هيچ آسيبي نديده باشه شكايت شما به عنوان شكايت رسيدگي نميشه به عنوان يه گزارش تخلف رسيدگي ميشه و همينجوري ميافته روي گوشه ميز . اگر هم در بخش هاي دولتي كار ميكرده اون پزشك كه اصلا رسيدگي بشه هم هيچ اتفاقي براي اون پزشك نميافته. پزشك خاطي هم مجازات قصاص و زندان نداره. مجازات زندان براي پزشك در صورتي ميتونه باشه كه از بيمارانش كلاهبرداري كنه و جرايم اين چنين انجام بده. مجازات قصاص حتي براي افراد عادي كه قتل غيرعمد مرتكب ميشن وجود نداره چه برسه براي اشتباهات پزشكي ! خطاي پزشكي در بدترين حالت ديه داره نه قصاص و زندان. كه تازه اون رو هم اگه شما بتونين ديه رو بگيرين بازم بيمه مسئوليت پزشكان هست كه ديه رو پرداخت ميكنه نه خود پزشك. كلا شما زورتون به پزشك نميرسه البته نميگم كه هميشه بايد بيخيال شدها؛ ولي در اين مورد كه شما ميگين قرار نيست اتفاق خاصي بيافته. مورد داشتيم پزشك بيماري رو كه دچار تروما و خونريزي شديد شده بود بدون ارجاع به نورولوژي و MRİ مرخص كرده بود و بيمار همون شب فوت كرده بود ولي شكايتشون از پزشك به هيچ جايي نرسيد.

ببینید

اولا من نمیدونم حالا با یه شکایت چه اتفاق خاصی میخواد بیفته که انقدر بعضی ها بهشون بر خورده ( چه پزشکان و چه اونهایی که اقوامشون پزشک هستن!)

الآن اینهایی که شما نوشتید ، مدح پزشکان ـه یا ذم اونها؟!

بله تو این مملکت زور آدم به رفتگر خبابون هم نمی رسه چه برسه به پزشکها!

در ثانی کی خواست این پزشک رو بندازه زندان

تمام این چیزهایی رو هم که شما نوشتیدتوصیف وضعیت وخیم کشور در باب قضا و پزشکیه و من هم از این چیز ها بی خبر نیستم!

در مورد سوالتون هم اگر تمایل داشتید پ.خ بدید

درسته که بعضی اشتباهات کاملا واضح هستن مثل جا گذاشتن پنس داخل شکم مریض که به عینه خودم دیدم
    ولی منظور اینه که شما باید شکایت کنید و مرجع رسیدگی کننده تشخیص میده پزشک تخلف کرده و در مقابل تخلفش باهاش برخورد میکنه

در هر صورت شما اگر مطمعن هستین حتما پیگیری کنید
    بله روال کار که همین هست که شما فرمودید

منظورم این بود که چون تخلف واضحه ،خیلی بعیده مرجع رسیدگی رای به عدم تخلف بده

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •