تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: مشاوره برای خرید لپ تاپ برای دانشجو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

یه نگاهی به HP Envy M6-1201 بنداز ,میتونه گزینه خوبی باشه!!!
    ممنون داداش
    لپ تا خوشگلیه
    ولی هنوز لپ تاپ های ارزون تر ناامیدم نکردن
    مخصوصا
    lenovo G580

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

حرف حساب جواب نداره! منم با نظرشما درمورد ویندوز موافقم.
    درمورد
    G580
    الان داشتم بررسی می کردم
    سری Q با گرافیک 635 از سری S با گرافیک 710 واقعا توان پردازش گرافیک بالاتری داره ( از بنچ مارک ها)

درمورد
    Hp 4540 و گرافیکش AMD Radeon HD 7650M نتونستم با توحه به اطلاعات محدودم نسبت به بنچ مارک ها
    با 635 مقایسه کنم! یعنی انتخاب کنم!
    حالا بین
    Hp 4540 و
    G580-Q درحالی که تمامی مشخصات دیگربرابر هستند
    گرافیک کدام بهتره؟( من بیشتر چون بین صفحات وب سنگین از نظر گرافیکی و نرم افزارها سریع صفحه عوض می کنم از تاخیر !!! میشم )
    کیبورد وتاچ؟
    میزان شارژدهی ، عمر باطری و گرما؟
    هردو باطری ها قابل تعویضه؟
    چند نکته مهم...
    1- گرما... شما لبتاب میخرید نه بخاری. اکثریت لبتابها اینطور که دیگران در موردش صحبت میکنند مشکل گرمای پاتولوژیک رو اصلا ندارند. به هیچ وجه. پس به راحتی این نگرانی را پس بزنید
    2- سری S و Q دیگر چه قصه ای است
    این را هم nبار گفتم و باز هم میگم . این تقسیماتی که به حروف الفبای انگلیسی است، تقسیماتی است که بعضی از فروشگاه ها برای کانفیگهای مختلف گذاشتند. نه در سایت لنوو است و نه در بازار. شما اگر بری بازار و بگی جی 580 Q میخوام. بهت زده به شما خواهند نگریست، فریادها بر آسمان بلندکرده، گریبان پاره کرده و لبتابهای خودشان را بر زمین میکوبند
    کارهای گرافیکی، گرافیک انچنانی نمیخواد، گیم هست که گرافیک قدرتمند میخواد.
    گرافیک 635 کمی از 7650 و 710 قویتره.
    برای کارهای گرافیکی cpu و رم هم بسیار مهم هستند.
    کیبورد و تاچ هر دو خوب هستن. باتری 4540 کمی بهتره. اما تو این نعمت برق ارزان و 24 ساعته ملاک خرید نمیتونه باشه باتری ها هم قابل تعویضه. معمولا بعد از 2 سال اکثر لبتابها باتریشان چند درصدی از کار میفته.
    پیشنهادم این است. هر کدامشان را که گرفتی، تو همون مغازه رمش رو به 8 گیگ ارتقا بدین.

3. این کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

چند نکته مهم...
    1- گرما... شما لبتاب میخرید نه بخاری. اکثریت لبتابها اینطور که دیگران در موردش صحبت میکنند مشکل گرمای پاتولوژیک رو اصلا ندارند. به هیچ وجه. پس به راحتی این نگرانی را پس بزنید
    2- سری S و Q دیگر چه قصه ای است
    این را هم nبار گفتم و باز هم میگم . این تقسیماتی که به حروف الفبای انگلیسی است، تقسیماتی است که بعضی از فروشگاه ها برای کانفیگهای مختلف گذاشتند. نه در سایت لنوو است و نه در بازار. شما اگر بری بازار و بگی جی 580 Q میخوام. بهت زده به شما خواهند نگریست، فریادها بر آسمان بلندکرده، گریبان پاره کرده و لبتابهای خودشان را بر زمین میکوبند
    کارهای گرافیکی، گرافیک انچنانی نمیخواد، گیم هست که گرافیک قدرتمند میخواد.
    گرافیک 635 کمی از 7650 و 710 قویتره.
    برای کارهای گرافیکی cpu و رم هم بسیار مهم هستند.
    کیبورد و تاچ هر دو خوب هستن. باتری 4540 کمی بهتره. اما تو این نعمت برق ارزان و 24 ساعته ملاک خرید نمیتونه باشه باتری ها هم قابل تعویضه. معمولا بعد از 2 سال اکثر لبتابها باتریشان چند درصدی از کار میفته.
    پیشنهادم این است. هر کدامشان را که گرفتی، تو همون مغازه رمش رو به 8 گیگ ارتقا بدین.
    ممنون که همه چیزو n بار می گین
    والا من چون از سایت دی جی کالا چک می کنم کانفیگا را ( به خاطر در دسترس بودن)
    برطبق اون گفتم

G580-Q وگرنه الان سایت خود لنوو می دیدم حتی 580 هاش هم گرافیکش اینتل هست .

درمورد گرما هم تاحدی اره درسته ولی خوب گرما می دونید که آفت یه سیستم کامپیوتریه!
    درمورد برق هم چون لپ تاپو اصولا برای جایی می خوام که دوساعت بدون یه سیم اداپتور باهاش کارکنم واسم مهمه
    و گرنه پول خرید لپ تاپو می دادم سیستم خونگی می بستم!
    درمورد رم موافقم
    فقط یه چیزی من نتونستم پیدا کنم یکی باس رمش که انگار1333 هست (قاعدتا! ) و ماکزیمم باسی که میشه روش بست؟
    یکی دیگه الان اینکه 2*2 روش بسته شده یا 1*4 یعنی یه اسلات خالی داره یانه؟ حالا برند رمش به کنار!

جزییاتی از هاردشم نتونستم پیدا کنم مثلا بافرش چقدره یا مارکش
    sata3 هست یا نه؟ که بشه بازش کرد جاش ssd بست
    یا حداقل یه سری بلک جاش گذاشت.

ممنون داداش بابت راهنمایی ها تا اینجا

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

ممنون که همه چیزو n بار می گین
    والا من چون از سایت دی جی کالا چک می کنم کانفیگا را ( به خاطر در دسترس بودن)
    برطبق اون گفتم

G580-Q وگرنه الان سایت خود لنوو می دیدم حتی 580 هاش هم گرافیکش اینتل هست .

درمورد گرما هم تاحدی اره درسته ولی خوب گرما می دونید که آفت یه سیستم کامپیوتریه!
    درمورد برق هم چون لپ تاپو اصولا برای جایی می خوام که دوساعت بدون یه سیم اداپتور باهاش کارکنم واسم مهمه
    و گرنه پول خرید لپ تاپو می دادم سیستم خونگی می بستم!
    درمورد رم موافقم
    فقط یه چیزی من نتونستم پیدا کنم یکی باس رمش که انگار1333 هست (قاعدتا! ) و ماکزیمم باسی که میشه روش بست؟
    یکی دیگه الان اینکه 2*2 روش بسته شده یا 1*4 یعنی یه اسلات خالی داره یانه؟ حالا برند رمش به کنار!

جزییاتی از هاردشم نتونستم پیدا کنم مثلا بافرش چقدره یا مارکش
    sata3 هست یا نه؟ که بشه بازش کرد جاش ssd بست
    یا حداقل یه سری بلک جاش گذاشت.

ممنون داداش بابت راهنمایی ها تا اینجا
    دیگه خیلی داری تو جزئیات میری. با این جزئیاتی که شما میری اون چیزی که میخواهی پیدا نمیکنی.( لبتابها انقدر شبیه هم هستن که با خرید هرکدومشون پشیمون نمیشی) فقط باید مواردی مثل سی پی یو و گرافیک رو مدنظر بگیری
    در مورد گرما... گفتم گرمای تمام لبتابها پاتولوژیک نیست و هیچ گونه ضرری چه در حال و آینده به لبتاب وارد نمیکنه.
    رم تا 8 گیگ ارتقا داده میشه. معمولا اگه رم دستگاه 4 باشه یه 4 دیگه میذارن بغلش. این چیزا رو لبتاب فروشها بلد هستن. چون اگه رم سازگار نباشه، سیستم خاموش روشن میشه.جای تشویش نیست.
    باتری تمام لبتابها مثل هم هستن و متسط 3 ساعت کار میکنن. یکی 15 دقیقه کمتر و یا 15 دقیقه بیشتر. جی 580 باتریش عمر متوسط و 4540 متوسط به بالاست.

6. 2 کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

دیگه خیلی داری تو جزئیات میری. با این جزئیاتی که شما میری اون چیزی که میخواهی پیدا نمیکنی.( لبتابها انقدر شبیه هم هستن که با خرید هرکدومشون پشیمون نمیشی) فقط باید مواردی مثل سی پی یو و گرافیک رو مدنظر بگیری
    در مورد گرما... گفتم گرمای تمام لبتابها پاتولوژیک نیست و هیچ گونه ضرری چه در حال و آینده به لبتاب وارد نمیکنه.
    رم تا 8 گیگ ارتقا داده میشه. معمولا اگه رم دستگاه 4 باشه یه 4 دیگه میذارن بغلش. این چیزا رو لبتاب فروشها بلد هستن. چون اگه رم سازگار نباشه، سیستم خاموش روشن میشه.جای تشویش نیست.
    باتری تمام لبتابها مثل هم هستن و متسط 3 ساعت کار میکنن. یکی 15 دقیقه کمتر و یا 15 دقیقه بیشتر. جی 580 باتریش عمر متوسط و 4540 متوسط به بالاست.
    اره خوب جزییات هست ولی همین جزییاته کامپیوترو ساخته
    یادمه هشت ماه پیش یه هارد 64 مگ بافر ابی وسترن 7200 دور گرفتم ساتا 3 ولی وقتی وصلش کردم به سیستم اون کارایی که دلم می خواست نداد
    بعدش یهویی به ذهنم اومد که کابل ساتا هارد را عوض کنم 1000 تومن خرج کردم ولی کارایی حداقل 50% اومد بالا یعنی کابل قبلی برای هارد گلوگاه تولید می کرد...
    قضیه رم و هارد لپ تاپ هم برای سی پی یو و گرافیک لپ تاپ هم همینطور میشه! البته این جزییاتو موقع خرید میشه از فروشنده درخواست کرد با نرم افزارهای مشخص کننده دقیق سخت افزار
    بهمون بگن ...منظورتون اینجا از عمرمتوسط باطری ، میزان نگه داشتن شارژ هست؟ به وضوح میشه گفت اختلاف شارژ این دو لپ تاپ به خاطر گرافیکشونه
    درهرصورت ممنون فکرمی کنم باید این لپ تاپ ها تو دستم بگیرم دیگه تا بتونم بینشون انتخاب کنم گرچه g580 حتما اولویت داره

بازم ممنون داداش

داره خودمونی میشه aminashtari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من یه hp4540s گرفتم پول لازم شدم و متاسفانه میخوام ردش کنم. گانفیگ درخواستی شما رو هم کاملا تامین میکنه. اگر کسی خواست قیمت مناسب تر از بازار میدم. پیغام خصوصی لطفاً

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    عزیزان به نظرتون این چقدر میرزه؟
    samsung
    cpu i7 3635
    vga gddr5 650m
    hdd 1t 7200prm
    ram 8
    17.3" full hd
    weight 2.5 kilu
    badane titanium
    battry 8 cell
    لپتاپ 2012 یا 2013 هست و خاص کاناداست و تو ایران و ... نیست
    کارتون نداره
    به نظرتون 3 میلیون میرزه؟
    چقدر میرزه؟
    در ضمن کارکرده نیست و آکبند هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام
    عزیزان به نظرتون این چقدر میرزه؟
    samsung
    cpu i7 3635
    vga gddr5 650m
    hdd 1t 7200prm
    ram 8
    17.3" full hd
    weight 2.5 kilu
    badane titanium
    battry 8 cell
    لپتاپ 2012 یا 2013 هست و خاص کاناداست و تو ایران و ... نیست
    کارتون نداره
    به نظرتون 3 میلیون میرزه؟
    چقدر میرزه؟
    در ضمن کارکرده نیست و آکبند هست
    اره داداش به نظرمن بیشترشم می ارزه تا حدود 3.5

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •