تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: یک راهنمایی حقوقی می خوام در خصوص تهمت دزدی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

40 میلیون؟! میگه شما چهل میلیون از صندوق فروشگاه مواد غذایی برداشتید؟ یا مدعی خسارت دیگه ای است؟(به مرگ گرفته به تب راضی باشید!)
    باید دید چی رو امضا کردید، ولی از تعدد امضاها نگران نباشید، این کارها ظاهرسازی هم زیاد داره....برید همونجا که امضا کردید با شماره کارگاه و شماره بیمه و مدارک شناسایی، بگید کارگر اخراجیم و مدارکی ندارم یک نسخه بهم بدید، پیگیر باشید اگر ندادند...
    بعد میروید شورای اسلامی کار یا هیات تشخیص و حل اختلاف که در خود اداره کار هست، مراحل رو بهتون میگن.
    اولش که از فاکتور نکردن شروع کرد گفت فلان خرید که مال خودت بود فاکتور نزدی اما سیستم قابلیت گزارش فاکتور داشت رفتم دقیقا همون فاکتورو کشیدم بیرون بعد گفت پول ندادی بعد گفتم دقیقا پول چون اخر شب بود دادم دست خودت فلانی هم شاهده بعد گفت بازم بار بود تو نزدی گفت یه هفته برو ما بررسی کنیم گفتم نمی خوای برات کار کنم چرا بهانه می گیری من دیگه اصلا نمی یام
    بعدم که دی وی آر بالا پایین کردن اون قضیه اول که اصلا فراموش شد همون یه فیلم در اومد خبر می رسه می گن این هر ماه داشته یکی دو میلیون از ما می زده سیستم نرم افزار فروشگاه مارو ه ک کرده دی وی آر ه ک کرده فیلم نگیره 2 سال اینجا کار کرده ( 1 سال دقیقا اونجا بودم) یکی 2 میلیون برا 2 سال با تخفیف ویژه برام 40 میلیون محاسبه کرده
    البته منم نمی دونم این 40 تومنو از کجا در اورده اما طبق حرفایی که به گوشم می رسه فکر کنم همونجوری بش رسیده
    خو من که انقدر خطرناک بودم چرا زنگ نزدی 110 بیاد منو ببره
    خودشم می دونه داره چرط پرت می گه یک چیزایی داره می گه به بچه بگی خندش می گیره
    نمی دونم فکر کرده با بچه طرفه می ترسونمش تیغش می زنم یا عقل خودش واقعا نمی رسه نمی دونم والله
    می گفت امروز ازم شکایت می کنه فرصتم دیگه تموم شده راسی اگه شکایتی ثبت بشه هم برا شاکی هم برای متشاکی اس ام اس میاد درسته؟
    الان فقط تمام ترسم اینه پاپوشی چیزی برام درست کنه شاهدای دروغی برام ردیف کنه
    Last edited by cheviz; 27-07-2013 at 23:03.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •