داداش يه لطفي كن و اگه ميتوني يه عكسي چيزي از تم موردنظر يا اسكرين گوشيت اينجا بذار تا من برات پيدا كنم
يا علي
داداش يه لطفي كن و اگه ميتوني يه عكسي چيزي از تم موردنظر يا اسكرين گوشيت اينجا بذار تا من برات پيدا كنم
يا علي
راستي آقا شماره اين نمايندگي قشم (جايي كه ازش گوشي را خريدي) را ميدي؟
دست درد نكنه. به زحمت افتادينوشته شده توسط alir3za
اين سايت خود نوكيا كه بهت ميدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ميتوني عكسهاشو ببيني كه تم ها چه جوريه اما وقتي من تم dark sky رو دانلود كردم همين تم ولي براي نوكيا n80 رو به من داد. خودت يه امتحان كن ببين راس ميگم يا نه. وقت دانلود حتي اسم n80 رو فايلش هست. بقيه سايتا كه بدتر از اين. شايد من يهجايي اشتباه ميكنم
![]()
به هر حال خيلي ممنون و دست درد نكنه![]()
انگاري دارم ميفرستمت قشم هاااانوشته شده توسط Badform
![]()
البته من از پارس موبايل قشم گرفتم
آدرس: بازار بزرگ قشم- خيابان امام- جنب هتل گلستان
تل: 07635223399
راستي عليرضا من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم ميخوام دانلود كنم وسط دانلود دانلود قطع ميشه. 3بار تا حالا اينجوري شده البته سرعت اينترنت رشت مدتي تعريفي نداره- نميدونم بخاطر وضعيت اينجاس كه نميشه دانلود كنم؟
سلام مجدد
حميدجان من يه تمايي برات پيدا كردم كه وقتي ميري تو لينكش فقط نوشته با 61 مچه.
ضمنا يه سوال ديگم ازت دارم : شما مطمئني اين تماي قبلي تو گوشيت نصب نميشه؟ چون تو پستات به اين مورد اشاره نكرده بودي. حالا اگه امتحان نكردي يه بار تست كن ببين شايد تو گوشيت جواب داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد اون لينكي كه از رپيدشر دادي لينك درسته و مشكلي نداره (تا آخر دانلود شد)
ضمنا اونجا تو قشم ان 73 و ان 91 يا كا 800 هم بود؟ اگه آره قيمتاشونو نميدوني؟
سلامنوشته شده توسط alir3za
دستت درد نكنهزحمت داديم داداش- دانلود كردم اما گوشي اخطار ميده كه تم رو ساپورت نميكنه. اون قبلي ها هم كه دانلود شدن همين اخطار رو ميده. من اين سايت قبلا رفته بودم اما دانلود نكرده بودم. يه لينك دارم اما نميتونم ازش دانلود كنم- مخصوص خود گوشي و فقط با گوشي دانلود ميشه- لينك دانلودش رو پيدا كنم مشكل حله- اين آدرس رو از خود گوشي گير آوردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي تو قشم گوشي k800i يا n73 دقت نكردم اما n91 فكر كنم بود. قيمتش رو از دوستم ميپرسم
موفق باشي
خواهش ميكنم كاري نكردم.
يعني با اين لينك ميتوني تو Pc دانلود كني؟
اگه اينجوريه تبريك ميگم
يا علي
خودمم نميدونم- شايد بشه. به هر حال ميخوام wlan بگيرم ديگه از اون طريق ميتونم.نوشته شده توسط alir3za
حتما من يه جايي اشتباه ميكنم كه نشده تا حالا- آخه سايت خو نويا ديگه...
يا علــــــــــــى
آقا بالاخره پيداش كردم. اول بايد يه جايي رو تنظيم ميكردم. حتي تو ماتالوگ نبود. از يه انجمن سايت allaboutsymbain گير اوردم
Dont forget to set your certification settings:
Menu > Tools > App. Mgr. > Options > Settings > Software Installation > set to "All"
Menu > Tools > App. Mgr. > Options > Settings > Online certif. check > set to "Off"
بعد همه برنامه ها راحت نصب ميشه
جوينده يابنده است![]()
![]()
Last edited by Hamidreza66; 20-08-2006 at 01:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)