تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 8 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 78

نام تاپيک: میخوام تا 3 تومان سیستم جمع کنم حداکثر 3 هفته وقت دارم

پروفشنال mr_exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهران-فاطمی

پيش فرض

از جهت قدرت سرعت کیفیت و کارایی از سه مادر برد ایسوس ازراک و گیگابایت همون ایسوس که گفتید بهتره ؟ یا از اون مارک بهتر هم تو این رنج قیمت هست ؟ البته من خودم بارها شنیدم ایسوس تو مادر برد اول هست وجزو اولین شرکت هایی بوده که مادر برد تولید کرده بعد تو همین ایسوس سری های مختلفی داره فرق اینا چیه مثلا چرا میگن سری z خوبه ؟ فرقش با سری های دیگش چیه ها همین سری ph کلا تو مادر برد چه چیزی اهمیت داره اخه من شنیدم میگن اگه مادر برد قوی باشه سیستم از نهایت قدرت قطعات استفاده میکنه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پیشنهاد من :

CPU : Intel Core i5 3470 3.2GHz : 580.000
    M.B : ASUS P8H77-V : 420.000
    RAM : Corsair 2*4 1600 : 290.000
    VGA : Sapphire 7870 2GB DDR5 : 900.000
    HDD : Western Caviar 1TB Black : 320.000
    DVD/RW : 80.000
    Power : Green 685B : 380.000
    Case : Green Hunter : 170.000
    Monitor : LG LED 2060s : 480.000
    All : 3.620.000
    سلام
    به هر حال شما در زمینه مشاوره و سخت افزار استاد هستید.

من قیمت cpu را 620 تومن دارم.امروز.(البته شاید تهران 580 باشه)
    اما ایشون ظاهر کیس براشون اهمیت نداره.به نظر شما بهتر نیست سراغ کیس ارزان تر در محدوده 80-90 تومن رفت؟گرین گیر میاد با این قیمت.
    ایشون ظاهرا اهل آورکلاک هم نیستند.بهتر نیست مادربورد asus P8B75-V انتخاب بشه؟ به قیمت 300 تومن.

با این صرفه جویی حدود 200 هزار تومنی حداقل یک هارد ssd 60gb به قیمت 250 تومن بخرند.برای ویندوز.

3. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهران-فاطمی

پيش فرض

سلام

اما ایشون ظاهر کیس براشون اهمیت نداره.به نظر شما بهتر نیست سراغ کیس ارزان تر در محدوده 80-90 تومن رفت؟گرین گیر میاد با این قیمت.
    ایشون ظاهرا اهل آورکلاک هم نیستند.بهتر نیست مادربورد asus P8B75-V انتخاب بشه؟ به قیمت 300 تومن.

با این صرفه جویی حدود 200 هزار تومنی حداقل یک هارد ssd 60gb به قیمت 250 تومن بخرند.برای ویندوز.
    اخه روی مادر برد خیلی حساس ام اتفاقا بعد از چند سال که بگذره میخوام اور کلاک کنم که سیستم از کارایی کم نیاره ابته بلد نیستم اور کلاک ولی میشه داد بیرون این کارو انجام بدن بعد فرق این هار که گفتین چیه ؟ ۶۰ گیگ خیلی کم نیست ؟ ssd منظورتون همین هار جامد و مایع است ؟ فرقش چیه کدوم بهتره ایا اور کلاک واقعا لازمه ؟

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

قيمت پردازنده هاى آيوى تا حدودى کاهش پيدا کرده که مدل 3570 هم به قيمت 670 نزول پيدا کرده.
    در مورد مادربورد ، چيپ H77 براى اورکلاک خيلى مناسب نيست و اگر ايشون ميخواستن اور کنن از چيپ Z77 بهشون پيشنهاد ميدادم.
    چيپ B75 جزو ضعيفترين چيپستهاى اين سوکت هست. مادربورد پيشنهادى از چيپ خوب H77 بوده و متناسب با بقيه قطعات و تفاوتش هم با مدل B75-V از ايسوس مشخصه و نياز به گفتن نيست.
    در مورد کيس هم سليقه تا حدودى در اون تاثير داره و پيشنهاد بنده فقط در حد يک پيشنهاد بوده ولى به نظر من براى سيستم و گرافيک تقريبا قدرتمند پيشنهادى ، کيس ارزان قيمت و متفرقه خيلى مناسب نيست. کولينگ و تهويه مناسب کيس تا حدود قابل توجهى در دماى قطعات و پرفرمنس کلى سيستم موثره.
    هارد جامد هم انتخاب خوبيه و درصورتيکه استارتر بودجشون برسه کاملا توصيه ميشه.
    البته هارد پيشنهاد شده از سرى بلک هاردهاى وسترن هست که سرعت بالايى داره و کاملا مناسبه براى نصب سيستم عامل.
    Last edited by Ali*Reza; 23-07-2013 at 01:16.

6. 2 کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهران-فاطمی

پيش فرض

اخه روی مادر برد خیلی حساس ام اتفاقا بعد از چند سال که بگذره میخوام اور کلاک کنم که سیستم از کارایی کم نیاره ابته بلد نیستم اور کلاک ولی میشه داد بیرون این کارو انجام بدن بعد فرق این هار که گفتین چیه ؟ ۶۰ گیگ خیلی کم نیست ؟ ssd منظورتون همین هار جامد و مایع است ؟ فرقش چیه کدوم بهتره ایا اور کلاک واقعا لازمه ؟
    یه مادر بردی میخوام که فردا یعنی چند سال بعد بخوام سی پیو اینا ارتقا بدم کم نیاره رو اور کلاک اینا هم جواب بده یا مثلا سوکت هاش قدیمی‌نباشه الان جدید ترین سوکت چیه؟ بعد این هارد جامد که فقط ۶۰ گیگه این که خیلی کمه اخه چرا این قدر گرون تره یعنز ۱ ترا هارد مایع چ ا قیمتش با یه هارد ۶۰ گیگ جامد یکیه ؟ گیج شدم کاملا
    Last edited by mr_exir; 23-07-2013 at 01:18.

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهران-فاطمی

پيش فرض

یعنی نمیشه تو همین رنج قیمت مادر برد پیشنهادی یه چیزی از چیپ z77 انتخاب کرد که به اصطلاح چیپ ست شاخی واسه اور کلاک هست و مدار مناسب تری داره ؟ یا با این چیپ ست قیمت خیلی بیشتر میشه ؟ نمیخوام بعد از ۲ یا ۳ سال سر ارتقا سیستم عذاب بکشم

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یعنی نمیشه تو همین رنج قیمت مادر برد پیشنهادی یه چیزی از چیپ z77 انتخاب کرد که به اصطلاح چیپ ست شاخی واسه اور کلاک هست و مدار مناسب تری داره ؟ یا با این چیپ ست قیمت خیلی بیشتر میشه ؟ نمیخوام بعد از ۲ یا ۳ سال سر ارتقا سیستم عذاب بکشم
    علاوه بر اینکه به بودجتون نمیخوره و قیمتهای بالاتری دارن ، پردازنده پیشنهادی هم مناسب اورکلاک نیست. برای اور بهتره که پردازنده ضریب باز انتخاب بشه. ( مثلا Core i5 3570K با قیمت تقریبی 730 )

10. این کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهران-فاطمی

پيش فرض

علاوه بر اینکه به بودجتون نمیخوره و قیمتهای بالاتری دارن ، پردازنده پیشنهادی هم مناسب اورکلاک نیست. برای اور بهتره که پردازنده ضریب باز انتخاب بشه. ( مثلا Core i5 3570K با قیمت تقریبی 730 )
    تو این رنج مادر برد و کارایی که من میخوام نظرتون راجع به msi-g43 چطور هست شنیدم برا اور کلاک خوبه یعنی این بهتره یا مادر برد پیش نهادی اخه تقریبا یه رنج قیمت هستن

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تو این رنج مادر برد و کارایی که من میخوام نظرتون راجع به msi-g43 چطور هست شنیدم برا اور کلاک خوبه یعنی این بهتره یا مادر برد پیش نهادی اخه تقریبا یه رنج قیمت هستن
    مادربورد مد نظرتون درسته که از چیپ Z77 هست و تا حدودی مناسبتر از مادربورد پیشنهادی برای اور هست ولی نسبت به بقیه مدلهای دیگه از این چیپست از مدار تغذیه و تعداد فاز خوبی بهره نمیبره.
    ولی همونطور که گفتم اگر میخواین اور کنین باید پردازنده هم مناسب اورکلاک باشه.

13. این کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهران-فاطمی

پيش فرض

مادربورد مد نظرتون درسته که از چیپ Z77 هست و تا حدودی مناسبتر از مادربورد پیشنهادی برای اور هست ولی نسبت به بقیه مدلهای دیگه از این چیپست از مدار تغذیه و تعداد فاز خوبی بهره نمیبره.
    ولی همونطور که گفتم اگر میخواین اور کنین باید پردازنده هم مناسب اورکلاک باشه.
    برای گیم اور زیاد تاثیری داره ؟ اگر واقعا تاثیر داره cpu باظریب باز تر تهیه میکنم با این مدل msi برای مادر برد ولی اگه تاثیرش به اون صورت محسوس نیست دست به این کار نزنم و همون سی پی یو و مادر برد پیشنهادی شما رو تهیه کنم چون در حقیقت من هیچ اطلاعاتی از اورکلاک ندارم و میخوام با مشاوره خودتون بهترین انتخاب را داشته باشم به نسبت همین بودجه پیشنهاد شما راجع اور کلاک و تعویض اون 2 قطعه یهعنی مادر برد ام اس ای با سیپی یو ظریب باز تری که مثال زدید چیه کدوم حالت منطقی تر و بهتره ؟ با توجه به این که من اصلا راجع این که اور کلاک چه قدر میتونه مفید باشه و تا جه حد در پرفرمانس تاثیر داره و ابا به سی پی یو اسیب وارد میکنه یا نه اطلاعی ندارم

این مادر برد هم اون چیپ ست قدرتمند z77 رو پشتیبانی میکنه ASRock Z77 Pro3 ولی باز خودتون استاد هستین توصیه شما برای من با ارزش هست

در مورد ایسوس سری p8z هم هیچ اطلاعاتی ندارم
    Last edited by mr_exir; 23-07-2013 at 02:10.

15. این کاربر از mr_exir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •