چه جوری؟ پس چرا مال من نمیشه؟؟؟
برنامه ای چیزی اضافه کردید؟یا شاید هم ویندوزتون دستکاری شده باشه ؟ نمیدونم ولی مال من نمیشه ویندوزمم برنامه اضافی اصلا نداره
برنامه ای چیزی اضافه کردید؟یا شاید هم ویندوزتون دستکاری شده باشه ؟ نمیدونم ولی مال من نمیشه ویندوزمم برنامه اضافی اصلا نداره
نه پاراگون رو هم تست کردم(حتی آخرین ورژنشو هم دانلود کرم +آکرونیس که گفتم)ولی نشد
البته زیاد برای من این پرایمری مهم نیست خوب همش پرایمری باشه فک نکنم چیزی بشه مشکل اصلی تو اون کلیک راست کردنه که گفتم خیلی طول میکشه و خیلی هم برام عجیبه موقعی که رو همون هارد وین7 داشتم هیچ مشکلی نبود+اینکه مشکل نرم افزار اضافی هم ندارم که بگم از اونه !!!!!!!!!!!!!!!!
واقعا عجیب گیر افتادم
*** حالا نظرتون چیه؟؟؟بهتره برم همون 7رو دوباره نصب کنم یا راه حلی داره؟؟؟؟ شاید تو فروم های خارجی چیزی درموردش باشه شما چیزی ندیدی؟؟؟؟؟؟ ***
نه بابا فک نکنم هنوز رسما دو ماه نشده لپ تاپو گرفتم این هارد لپ تاپه فک نکنم
اونکه همش پرایمریه زیاد برام مهم نیست فقط گفتم اون مشکل راست کلیک(که در پست بالا توضیح دادم) هست که گیر افتادم
سلام مجدد
من هر چی لپ تاپ و pc مال دوستان هست و هاردشون اشکال نرم افزاری پیدا میکنند با آکرونیس و یا EASEUS.Partition.Master درست میکنم و هارد اونها رو
در حالت MBR میزارم و یه درایو پرایمری و مابقی لوجیکال و تا حالا به یه همچین مشکلی برنخوردم و اما ویندوزها رو خودم دانلود میکنم و دستکاری شده نیستند
از نظر زمانی میتونه حتی یه روز هم مشکل ساز باشه چه برسه به دو ماه ، هارد لپ تاپ دو تا از دوستان رو که چند ماه کار کرده بودند فرستادیم گارانتینه بابا فک نکنم هنوز رسما دو ماه نشده لپ تاپو گرفتم این هارد لپ تاپه فک نکنم
حالا دوست من هاردت رو در حالت داینامیک و MBR تست کن البته با همون ویندوز 7 خودت ، اگه ویندوز سون نصب شد بدون که هارد سالمه و با یه DVD ویندوز 8
دیگه تست کن یا از یه فلش بوتیبل شده برا نصب ویندوز 8 استفاده کن اما اگه ویندوز 7 نصب نشد یا اگه بازم مشکل راست کلیک داشتی احتمال خرابی هارد زیاده
به نظرم اینا رو تست کن و نتیجه رو اعلام بفرمایید
خیلی ممنون از شما
یعنی الان وین 7 نصب کنم؟
رو وین 7 (چند وقت پیش نصب بود ) مشکلی نبود و حالت MBRرو خوب جواب میداد و مشکل کلیک راست هم نبود
این مشکل احتمالا از وین8 باید باشه
این داستان کلیک راست یعنی میتونه از هارد باشه؟؟؟؟؟؟؟
خیلی عجیبه چون رو هارد اکسترنال که دارم هم همین مشکل هست
یعنی تو لپ تاپ مشکل کلیک راست داره ولی تو پی سی همچین مشکلی نداره
برا همین فک کنم مشکل چیز دیگه ای باشه!!!!!!!
نظر دیگه ای نیست؟؟؟ تجربه ای ندارید در ای باره؟؟؟؟ من واقعا گیر افتادم!!!!!!!
(کلا فک کنم باید بیخیال وین 8 بشم که واقعا حیفه با اینکه دیگه آفیس 13 هم نمیتونم رو 7 داشته باشم وخیلی برنامه های دیگه)
شما یه ویندوز 7 و سایر نرم افزارها رو نصب کنید تا از سالم بودن هارد مطمئن بشیم که اگه اینطور شد بعدش میریم سراغ dvd ویندوز 8
اگه سون نصب بشه مطمئن باشید که اشکال در اون نسخه از ویندوز شماست
خیلی ممنون از شما
به احتمال زیاد همین کارو تا شب میکنم
ولی راهی نیست از سالم بون مطمئن بشم زودتر؟؟؟؟؟؟؟؟
البته از این ویندوز فعلی بک آپ اولیه دارم فک کنم بتونم یه کارایی رو بکنم
شما وین 8 رو از کجا و چه ورژنی رو دانلود کردی؟؟؟ پرو داری اینترپرایز؟؟؟؟؟
ببینم شاید تونستم درستش کنم.....
نرم افزارهای تست هارد هستند که من زیاد باهاشون کار نکردم اما به نظر من راهکار بالا بهتره
من الان ویندوز بلو دارم اما ویندوز هشتی که استفاده میکردم نسخه پارسال پاییز بود ، نسخه های آپدیت شده خوب کار نمیدادن
ویندوز 7 تا حالا بهترین کار مایکروسافته تا ببینیم این ویندوز بلو چیکار میکنه![]()
خوب من نصب کردم و تا الان تقریبا درست شده و مشکل کلیک راست الان فک کنم نباشه
اگه بشه نسخه پرو رو نصب میکنم به جا اینترپرایز شاید بهتر شد
خیلی ممنون از کمک شما
خواهش میکنم دوست من
الان ویندوز 8 نصب کردید یا 7
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)