تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: خرید لب تاپ حرفه ای سونی!!!

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کلا قوی ترین لب تاپ بازار الان چیه؟؟
    همین مدل هایی که بالا گفتم
    سونی لپ تاپ خیلی قوی نداره
    مگر این که بری سراغ گیمینگ مثل سری G ایسوس و Razer Blade

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سری g ایسوز چی توش خوبه؟؟

آخر فروم باز 3aman021's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگه عجله نداری صبر کن که ضرر میکنی.چند وقت دیگه مدل Asus N750 به بازار میاد بهترین لپ تاپ برای کار خاص شماست!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

کسی قیمت G750JH

رو داره؟؟
    ایسور

یا x75 توشیبا

تا کی مثلا صبر کنم ۲ماه؟؟
    تا اخر تابستون میشه
    Last edited by x_zarbat; 21-07-2013 at 21:16.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستانی که میگن اپل و سونی گران فروشن و لپ تاپ هاش هم بدرد نمیخوره کاملا اشتباه میکنن.من قبلا همین فکرو میکردم اما بعد از چند وقت نظرم برگشت.در ابتدا بگم که یکی از گرون بودنهای اپل و سونی اولا اینه که خوب بالاخره اعتماد مشتریشونو کسب کردند.خوب بالاخره پول برند خوبشونو هم میگیرن.اما از اینها مهمتر که باعث گرونیشون شده اولا اینکه اپل و سونی پول خلاقیتشون رو میخورن مثلا شرکت اپل خیلی زودتر از دیگران عمل میکنه و محصولاتشو و یا همین لپ تاپ هاشو با تکنولوژی جدید عرضه میکنه پس حق داره که قیمت پایه رو بذاره پس چون خلاقیت به خرج داده پس یه قیمت میذاره و چون برندهای دیگه عقب می افتن از ترس اینکه عقب نیفتن از اپل کپی میکنن و برای فروش زیاد مجبور میشه که قیمتو بیاره پایین و دوم اینکه شرکت هایی مثل اپل و سونی برای بالا بردن سرعت سیستم خود از هاردهای جامد SSD استفاده میکنن که میتونین یه سرچ کوچیک بزنین تا از قیمتهای فوق العاده بالا این نوع هاردها اطلاع پیدا کنین مثلا یه هارد 512GB SSD در حدود 1.800.000 تومان میباشد.در صورتی که الان لپ تاپ خود من یه هارد 1 ترا دارد که قیمتش حدود 250.000 تومان میباشد.که قیمت هاردهای SSD تقریبا 13 برابر هاردهای معمولیHDD هستن.همچنین این دو برند معمولا روی لپ تاپشون یه سیستم عامل اورجینال دارن که خود همین هم قیمت را بالا میبرد.همچنین کیفیت صفحه نمایش این دو لپ را هیچ وقت از یاد نبرین که برندهای دیگه واقعا همیشه از این دو برند عقب هستن .در اخر میگم که شرکت هایی مثل اپل و سونی مشتریان متعصب خود را دارند و پس هیچ وقت ترسی از این ندارن که شاید مشتریانش را از دست دهد.اپل به قدری مشتریانش متعصب هستند که روزی که قرار شد ایفون 5 یا... به فروش برسد از شب قبل مشتریانش جلوی کمپانی اپل خوابیده بودن.امیدوارم دوستانی که حرف من را قبول دارن با فشردن دکمه تشکر حرف خودشون رو هم تایید کنند.

6. 2 کاربر از Capital بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad ahmadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    'P30WORLD'

پيش فرض

دوستانی که میگن اپل و سونی گران فروشن و لپ تاپ هاش هم بدرد نمیخوره کاملا اشتباه میکنن.من قبلا همین فکرو میکردم اما بعد از چند وقت نظرم برگشت.در ابتدا بگم که یکی از گرون بودنهای اپل و سونی اولا اینه که خوب بالاخره اعتماد مشتریشونو کسب کردند.خوب بالاخره پول برند خوبشونو هم میگیرن.اما از اینها مهمتر که باعث گرونیشون شده اولا اینکه اپل و سونی پول خلاقیتشون رو میخورن مثلا شرکت اپل خیلی زودتر از دیگران عمل میکنه و محصولاتشو و یا همین لپ تاپ هاشو با تکنولوژی جدید عرضه میکنه پس حق داره که قیمت پایه رو بذاره پس چون خلاقیت به خرج داده پس یه قیمت میذاره و چون برندهای دیگه عقب می افتن از ترس اینکه عقب نیفتن از اپل کپی میکنن و برای فروش زیاد مجبور میشه که قیمتو بیاره پایین و دوم اینکه شرکت هایی مثل اپل و سونی برای بالا بردن سرعت سیستم خود از هاردهای جامد SSD استفاده میکنن که میتونین یه سرچ کوچیک بزنین تا از قیمتهای فوق العاده بالا این نوع هاردها اطلاع پیدا کنین مثلا یه هارد 512GB SSD در حدود 1.800.000 تومان میباشد.در صورتی که الان لپ تاپ خود من یه هارد 1 ترا دارد که قیمتش حدود 250.000 تومان میباشد.که قیمت هاردهای SSD تقریبا 13 برابر هاردهای معمولیHDD هستن.همچنین این دو برند معمولا روی لپ تاپشون یه سیستم عامل اورجینال دارن که خود همین هم قیمت را بالا میبرد.همچنین کیفیت صفحه نمایش این دو لپ را هیچ وقت از یاد نبرین که برندهای دیگه واقعا همیشه از این دو برند عقب هستن .در اخر میگم که شرکت هایی مثل اپل و سونی مشتریان متعصب خود را دارند و پس هیچ وقت ترسی از این ندارن که شاید مشتریانش را از دست دهد.اپل به قدری مشتریانش متعصب هستند که روزی که قرار شد ایفون 5 یا... به فروش برسد از شب قبل مشتریانش جلوی کمپانی اپل خوابیده بودن.امیدوارم دوستانی که حرف من را قبول دارن با فشردن دکمه تشکر حرف خودشون رو هم تایید کنند.
    کاملا تایید میشه
    من تو لپ تاپ برند های مختلفی رو داشتم به غیر از اپل اما تو اینا سونی یه چیز دیگست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اگه عجله نداری صبر کن که ضرر میکنی.چند وقت دیگه مدل Asus N750 به بازار میاد بهترین لپ تاپ برای کار خاص شماست!
    سلام
    من دنبال این لپ تاپ هستم ولی ظاهرا هنوز وارد نشده
    از تاریخ این پست چند ماه میگذره
    امیدی هست وارد بشه یا 550 بخرم؟
    مرسی

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •