یکی از دوستان این فایل رو آپلود کنه خیلی ممنون میشم
خیلی جالبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از دوستان این فایل رو آپلود کنه خیلی ممنون میشم
خیلی جالبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بيشتر ورژن هاي مختلف nfs رو بازي كردم ولي با هيچ كدوم مثل Undercover حال نكردم اونوحس سرعتي كه بهت ميداد تو هيچ بازي نبود وقتي بازي ميكردم بعدش سردرد ميگرفتم بهتره بازي حالت Open World باشه !! اميدوارم اين خوب باشه
undercover که خنده دار بود مخصوصا بعضی اوقات تو لود راه ها میموند...
ولی اگه شبیه hp 2010 بسازن که عالی میشه...
(هر چند با موتور frosbite مشکل داشتم...)
سلام
به نظر من بازی Hot p دیگه بازیش تخیلی بود، اصلا هم هیجان نداشت خدا کنه اینا دیگه تکرار نشه
این Need For Speed هر کدوم از بازیاش یه مشکلی دارن(البته به نظرم Most Wanted ها مخصوصا یکش بهترینا بودن) اگه خصوصیات Shift و Carbon و Most Wanted رو تو یه بازی با هم قاطی می کردن بازی جالبی میشد
مثلا دوربین داخل ماشین مثل Shift،شهر Most Wanted،سیستم کنترل ماشین Most Wanted،سیستم تیونینگ Shift و Carbon و Most Wanted یک و دو،گرافیک Most Wanted 2(حالا بعضی چیزا رو هم از بقیه می گرفتن عیبی نداشت)
بد میگم ؟
Last edited by a.g g.a; 11-08-2013 at 12:20.
من راستشو بگم بعد mw 2005 از pro street بیشتر خوشم اومد...
(حالا میگید بازی مزخرفی بود ولی به نظرم عالی بود مخصوصا گیم پلی و راه ها و تصادفات که خیلی باحال بود...)
تصاویر جدید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیونیگ به بازی برگشته و این یه نشونه خیلی خوب هست... باید دید گیم پلی بازی چطور هست
دوستان چرا تاپیک خوابیده!
این تریلر جدیدا" منتشر شده! امید وارم لذت ببرید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: شرمنده :D
================================================== ========
بازی تو این چند تا تریلری که بیرون دادن بد به نظر نرسیده!
ولی یه اشکال داره بازم!
اسپرت توش فقط منتهی شده به تقویت موتور و رنگ کاری رینگو ....!
باید ببینیم اسپرت کردن به معنی اسکیرتو اسپویلرو رینگای درست حساب میتونیم تو بازی پیدا کنیم یا نه!
تنوع ماشینا ام خوبه!
فقط یه خواهش خیلی کوچولو دارم از مدیر عامل سازنده بازی !آقا تو رو به جون مادرت از سری لامبورگینی اونتادور و مورسیه الگو سوپر ولوچه و رونتون یادش نره!![]()
نکته ی جالب بازی ام اینه که میتونی خودت اسم پلاکتو هر چی خواستی بزاری و مجبور نیستی صرفا" NFS برونی!
Last edited by Altairezio; 15-09-2013 at 18:52.
من که حقیقتش خیلی وقته از سری NFS ناامید شدم هر بارم به خاطر داداشم می گیرم ... اما بازم بستگی به گیم پلی خود بازی داره
در حالت ایده آل یه چیزی مثل این خوبه : شهر MW 2012 ، گیم پلی HP
اما در کل ناامید کننده به نظر میاد . فقط یه امکان پلیس شدن مسخره و تکراری بهش اضافه کردن ...![]()
Ea استودیو ی ghost games رو تاسیس کرد اعضای criterion رو به 17 نفر رسوند ghost رو از بهترین ها پر کرد انجین فراستبایت 3 انتخاب شد سیستم alldrive ساخته شد اب و هوای ریل تایم اضافه شد بهترین ریسینگ e3 شد و بالاتر از فورزا قرار گرفت با فراری قرارداد بست و ماشیناشو لایسنس کرد شخصی سازی رو ارتقا داد و ........
بازم شما میگی بده؟
جالب اینجاست nfs بازا محیط اپن ورد میخان گیم پلی hp چطوری از شهر گسترده mw استفاده کنه؟
اینم بخونید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)