تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 10 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 100

نام تاپيک: تاپيك اختصاصى SONY 4K X900A

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سونی قیمت 4k خودش رو کاهش داده و 55x9 رو 4000 دلار و 65 اینچ رو 5500 دلار به فروش گذاشته.
    برای کابل هم باید تا IFA 2013 صبر کنیم تا HDMI ورژن 2 معرفی بشه که میتونه اطلاعات 4k رو به tv برسونه و فکر کنم با همون درگاه که تو hdmi بوده ارائه بشه.

پروفشنال rznrz06's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

[QUOTE=MAPNAZ;7820448]لطفا چند تا عكس با كيفيت از اين شاهكار سوني بگذاريد.[/QUOT
    جناب من با گوشى ميام تو اين سايت ولى شما ميتونى به آدرسى كه براى اين Tv در متن اول گذاشتم برى و عكسهاى قشنگش رو ببينى.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام.
    یکی از قابلیت های جالب این تلویزیون که چشم منو گرفت قابلیتی بود که در سایت سونی با عنوان زیر معرفی شده است:
    two players. No split screen
    از مطالعه توضیحات تا این حد متوجه شدم که اگر هر گیمر از یک عینک سبک که به باتری نیز نیازی ندارد استفاده کند تنها تصویر مربوط به خود را می بیند به طوری که گیمر تصور می کند که کل تلویزیون فقط تصویر مربوط به او را پخش می کند و نه تصویر مربوط به هر گیمر را! تصویر زیر گویای این مطلب است:

نام این تکنولوژی SimulView می باشد.
    موفق باشید.
    Last edited by kavehj4488; 18-08-2013 at 16:29.

4. 2 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    سرزمین خشک

پيش فرض

تصاویر فول اچ دی توی این تلویزیونها چطوری پخش میشه؟ آیا با کیفیت تر از تلویزیونهای فول اچ دی هست یا نه؟

6. این کاربر از Roy Jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

[QUOTE=behzad habib;7821720]سونی قیمت 4k خودش رو کاهش داده و 55x9 رو 4000 دلار و 65 اینچ رو 5500 دلار به فروش گذاشته.
    برای کابل هم باید تا IFA 2013 صبر کنیم تا HDMI ورژن 2 معرفی بشه که میتونه اطلاعات 4k رو به tv برسونه و فکر کنم با همون درگاه که تو hdmi بوده ارائه بشه.[/QUOTE
    جناب ما كه رفتيم سايتش قيمت همون $7000 و $5000 بود.
    با HDMI 1.4 هم ساپورت ميشه
    Last edited by rznrz06; 18-08-2013 at 12:04.

تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

حالت دو تصوير رو با كيفيت بالا تو بازيهاى دو نفره ايجاد ميشه مخصوصاً با PS3 ولى هنوز موفق به اينكار نشدم و راهش رو بلد نيستم ولى تو YouTube بارها ديدم.

تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

تصاویر فول اچ دی توی این تلویزیونها چطوری پخش میشه؟ آیا با کیفیت تر از تلویزیونهای فول اچ دی هست یا نه؟
    فيلمهاى FULL HD بطور غيرقابل وصفى حداقل دو برابر كيفيت TV HX925 پخش ميشه كه اگه براى بار اول ببينيد چشم از TV برنميداريد حالا من موندم بلورى 4K رو ميخواد چه جورى نشون بده به همين خاطر بى صبرانه منتظر PS4 هستم . و به عشق همين TV و فيلمهاى ULTRA HD 4K دستگاه PS4 رو هم پيش خريد كردم ولى دنبال فيلمهاى 4K هستم. كه هنوز گير نياوردم.

10. این کاربر از rznrz06 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز supermax15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

فيلمهاى FULL HD بطور غيرقابل وصفى حداقل دو برابر كيفيت TV HX925 پخش ميشه كه اگه براى بار اول ببينيد چشم از TV برنميداريد حالا من موندم بلورى 4K رو ميخواد چه جورى نشون بده به همين خاطر بى صبرانه منتظر PS4 هستم . و به عشق همين TV و فيلمهاى ULTRA HD 4K دستگاه PS4 رو هم پيش خريد كردم ولى دنبال فيلمهاى 4K هستم. كه هنوز گير نياوردم.
    فیلم سینمای 4k فک نکنم هنوز تولید شده باشه
    ولی کلیپ های 5 دقیقه ای 4k پیدا میشه
    اگرم باشه فیلم بالا 20 گیگ هست که با این وضعیت اینترنت دانلودسخته

12. 2 کاربر از supermax15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    سرزمین خشک

پيش فرض

بدجوری وسوسه مون کردی که برم بخرم،
    من میخواستم یه 46 w900 بگیریم ولی با توصیفی که شما از تصویر میکنی، آدم هوایی میشه، سر کیسه رو مجبورم شل کنم.

فیلم 4K که ساخته نشده ولی المپیک لندن رو میدونم از دوربینهای 4K استفاده کردن برای ضبط تصاویر. الان فایل 4K همون طور که اشاره کردین کلیپهای کوتاه هست فعلا

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2

14. 2 کاربر از Roy Jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

چرا عزيز خيلى از عنوان هاى جديد فيلمهاى سينمايى بصورت 4K و حتى 5K ضبط شده اند ولى من احتمال زياد مى دم كه SONY مثل فيلمهاى بلورى كه بعد از معرفى كردنه PS3 به بازار عرضه شد 4K رو هم بعد از عرضه كردن PS4 به بازار عرضه كنه البته به تازگى به اكانت PSN ام ايميل آمده كه قسمت بازيها و فيلمهاى 4K براى PS4 در سايت PSN بزودى راه اندازى ميشود.
    با نرم افزار 4K Downloader تو YOUTUBE حداقل 50 عنوان كليپ و تبليغ با كيفيت 4K هست كه با lop top ام تا كيفيت 1080P رو نشون ميده و اگه بخوام 4K دانلود كنم تصوير نشون نميده و موندم ديگه چيكار كنم.
    اينجور كه پيداست مثلاً اگه يه كليپ چند دقيقه اى با كيفيت 1080P حدود 40 مگابايت باشه همون كليپ با كيفيت 4K حدود 400 مگابايت هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •