تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: لپ تاپی تا سقف 2.8 تومن

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

تو عرصه فناوری همیشه هر چی تولید میشه و به بازار میره مزایا و معایبی داره که همیشه بعضی از افراد فقط خوبی و فقط بدی رو میبینن و فتوا صادر می کن که این خیلی بده.
    در حال حاضر هم جی فورس با مدل های تایتان و 690 کارت های خیلی قوی تولید کرده و amd در حال حاضر خواب تشریف دارن.
    اما این دلیل نمیشه که بگیم amd بده یا جیفورس خوبه. هیچوقت در مورد یه برند برند کلی نظر نداره.
    تو کنسول های بازی معمولا از amd استفاده میشه. اما تو pc بیشتر گیمر های پولدار به جیفورس علاقه دارن

موفق باشید

2. این کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

تو عرصه فناوری همیشه هر چی تولید میشه و به بازار میره مزایا و معایبی داره که همیشه بعضی از افراد فقط خوبی و فقط بدی رو میبینن و فتوا صادر می کن که این خیلی بده.
    در حال حاضر هم جی فورس با مدل های تایتان و 690 کارت های خیلی قوی تولید کرده و amd در حال حاضر خواب تشریف دارن.
    اما این دلیل نمیشه که بگیم amd بده یا جیفورس خوبه. هیچوقت در مورد یه برند برند کلی نظر نداره.
    تو کنسول های بازی معمولا از amd استفاده میشه. اما تو pc بیشتر گیمر های پولدار به جیفورس علاقه دارن

موفق باشید
    اون که صد البته حق با شماست،ولی من منظورم به صورت کلی بود،وگرنه الان 7990 قوی ترین کارت موجوده و قدرتی خیلی بالاتر از titan داره و منم میگم هر جفتش رو داشتم،ولی طبق تجربه ای که داشتم حرف زدم،وگرنه 8سال پیش واقعا رو دست کارت radeon 7000 نبود،و بهترین کارت گرافیک عمر من اون بود.ولی شما الانشم حساب کنین پردازنده های intel هم خیلی بهتر از Amd هستن،ولی خوب این دلیل نمیشه AMD بد باشه،ولی خوب دقیقا مثل یه سری برند میمونن که تو یه بخش موفقن،مثلا گوشی های سامسونگ واقعا عالی هستن،ولی آیا لپ تاپ هاشونم مثل گوشی هاشون تو رده خودشون بین بقیه برندها قوی ان ؟!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hosseinspell's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Maku

پيش فرض

من خودم شخصاً طرفدار ASUS هستم ولی تو این رنج قیمت HP و MSI و Lenovo بهتر از ASUS هستند و دلیل نمیشه که بازم

خودمو طرفدار سرسخت ASUS معرفی کنم و برم یه ASUS بخرم در حالی که میدونم بعداز خریدنم پشیمون میشم.

و همچنین من به این دلیل بین دو لپ تاپ HPو MSI موندم که MSI گرافیکش خیلی خوبه ولی HP سی پی یو خوبی داره و هم

رزولوشن صفه اش
    1920x1080
    هست در حالی که MSI رزولوشنش
    1366x768
    هست و همچنین درایو HP بلوری داره و

بدنه اش آلومینیومی هست .
    Last edited by Hosseinspell; 18-07-2013 at 10:55.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •