حالا اگه 1600 بشه 1700 و ارزشش رو داشته باشه این کارو میکنم. اما xperia Z تا اونجا که تحقیق کردم مشکلات زیادی داره گویا ، فکر کنم دونبال همین lg باشم تو این رنج بهتره، راستی به نظرتون HTC ONE X PLUS نسبت به این گزینه ها چطوره؟
حالا اگه 1600 بشه 1700 و ارزشش رو داشته باشه این کارو میکنم. اما xperia Z تا اونجا که تحقیق کردم مشکلات زیادی داره گویا ، فکر کنم دونبال همین lg باشم تو این رنج بهتره، راستی به نظرتون HTC ONE X PLUS نسبت به این گزینه ها چطوره؟
ضعیق تره می تونید بنچمارک هاشو ببینید و وان ایکس هم مشکلات زیادی داره از جمله زردی صفحه
به نظر من اپتیموس جی یه مقدار قوی تره ولی وان ایکس پلاس شیک تره و صفحه نمایش و طراحی و کیفیت ساختش بهتره.
بنچمارک ها : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه ی جدید آندروید که متشر میشه اول از همه میاد برای نکسوس 4.
سامسونگ توی بحث بروز نگه داشتن نسخه های آندرویدش هم خوب عمل می کنه.اما سونی ضعیف تر هست.
به نظر من SIII خیلی خوبه.
آخه S III متاسفانه RAM 1gig & Adreno 220 داره ، اکثرا میگن واسه یه cpu 4 هسته ایی این 1gig کمه ، اما مثلا این 2 تا LG خوبیشون اینکه RAM 2gig & adreno 320 دارن
اگه بین الجی ها موندید سریع خذفشون کنید مثلا یه لیست درست کنید ببینید که کدوم امتیاز بیشتری داره مثلا دوربین مهمه براتون یه امتیاز برای اپتیموس مثلا حافظه بیشتر از 16 گیگ نیاز دارم یه متیاز برای اپتیموس این طوری سریع انتخاب کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)