ولی حالا جدا از شوخی 1 سال مونده به مسابقات جام جهانی این اخبار و اتفاقات داره پخش میشه
به خیر بگذره جام جهانی خیلی خوبه
بعد از 8 سال رفتیم جام جهانی
فکر کنم امام زمان ظهور میکنه بازی ها کنسل میشه![]()
ولی حالا جدا از شوخی 1 سال مونده به مسابقات جام جهانی این اخبار و اتفاقات داره پخش میشه
به خیر بگذره جام جهانی خیلی خوبه
بعد از 8 سال رفتیم جام جهانی
فکر کنم امام زمان ظهور میکنه بازی ها کنسل میشه![]()
یادم میاد یکی از همین شبکه های تی وی خودمون یه مستند در مورد فوتبال برزیل پخش کرد که یکی از مامورهای برزیلی رو نشون میداد و ازش در مورد رفتار تماشاچی های برزیلی سوال میپرسید اونم گفت الان نسبت به 10 یا 15 سال پیش تماشاچی ها خیلی خیلی بهتر شدن و ما تو کنترل کردن اوضاع مشکل زیادی نداریم
حالا با شنیدن این خبر دارم به حرف های اون بنده خدا شک میکنم!
Last edited by Amir M.ohAma.D; 09-07-2013 at 14:53. دليل: حذف قسمت نقل قول شده
این عکس فرد مظنون به سر بریدن داور
اینم بازیکنی که با چاقوی داور مرد!!!
![]()
ممنون از شروع کننده تاپیک بابت اطلاع رسانی
ولی دیگه اینجا که انجمن حوادث و جنایت و پیگیری جرم و اینا نیست
ارتباط خبر با ورزش در حد همون اطلاع رسانی و شاید آسیب شناسی ورزشی هست نه مواردی مثل فیلم و پیداکردن قاتل و مقتول!
کارتون happy three friend رو دیدی؟ یاد اون افتادم
خیلی خشنه
اون بازی معروف چوکای تالش..... اونجا هم اگه پلیس نرسیده بود داور رو کشته بودن.... حالا با ضرب چاقو نه اینقد کتکش میزدن که داوره بیچاره میمرد...
ولی اون مظنونه قیافش میخوره کشته باشه![]()
داوری هم پس شغل خطرناکیه ...
فقط تو لیگ حرفه ای شاید امنیت داشته باشه ...
آخه یکی نیست بگه تو چرا با چاقو زدیش اخه...
هزار جور ادم تو استادیومه ...
عقل که در بدن نباشه جون در عذابه....![]()
داور به بازیکن کارت قرمز نشان دادندی ولی بازیکن بیرون نرفتندی و به داور چب چب نگاه کردندی داور هم چاقو را از شورتش دراوردندی و او را سوراخ سوراخ کردندی تماشاگران تا این صحنه را بدیدندی جامه ها پاره کردندی و نعره ها سر دادندی و به داخل زمین ریختندی و سر داور را بریدندی و با سر او در زمین دور افتخار زدندی![]()
Last edited by CV30; 02-08-2013 at 18:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)