امنیت iOS خیلی بیشتره. برا اندروید خیلی ویروس وجود داره.
گوشی های اندروید یه بدی دارن اینه که فقط بدرد 1سال فقط میخورن. شاید هم اینطوری نباشن بعضی هاشون. گوشی های iOS هم برا 2سال!
امنیت iOS خیلی بیشتره. برا اندروید خیلی ویروس وجود داره.
گوشی های اندروید یه بدی دارن اینه که فقط بدرد 1سال فقط میخورن. شاید هم اینطوری نباشن بعضی هاشون. گوشی های iOS هم برا 2سال!
من به شخصه هیچ مشکلی با اندروید ندارم. از سورس مطمئن دانلود میکنم .
در ضمن ، بد افزار ها برای اندروید بیشتره ، برای آی او اس مخرب تر، لینکش هم ندارم ولی یک سرچ بزنید پیدا میشه.
کلا به دلیل رشد بی نهایت سریع تکنولوژی،گوشیتون ممکنه یک ماه دیگه پرچمدار نباشه
مهم اینه که کارتون رو راه بندازه
الان من Xperia T رو رد نمیکنم بره چون کار راه اندازه.
گوشی اندرویدی داریم که 2 یا 3 سال برات بمونه؟ چون اکثرشون بدرد یک سال میخورن فقط!
موندن از چه نظر؟ من Galaxy S player رو هنوز دارم که همزمان با Gaalaxy S عرضه شده .
روش جلی بین هم پورت شده،ولی این که آیا دلیل این که عوضش کنم موندگاریشه ،خیر . دلیل این که دیوایس بعدی رو خریدم،تجربه صفحه و دوربین بهتر و قابلیت های بیشتر بوده.
اس4 از لحاظ سخت افزاری چند سال جواب گو هست
آیفون5 هم همین طور
Last edited by maziarzar; 14-07-2013 at 01:17.
من که با همه گوشی ها کار کردم میگم iphone 5 با تعصب هم نمیگم اصن iphone 4 نه 3GS نه به کلاسه نه به قیمت واسه راحتی استفاده همینطور ساپورت خوب نرم افزاریه میگم
هرکی iphone داشته باشه با اندروید بیشتر از 1 ساعت کار کرده باشه اعصابش داغون میشه (من شخصاً اینطوری ام)
البته هر گوشی معایبی هم داره اما معایب ایفون نسبت به بقیه کمتره
یه جوری میگن کیفتش به مثلا S4 نمیرسه انگار میخوان هر دو تارو تو جیبشون داشته باشن همزمان هم استفاده کنن یا مثلا طرف مقابل اون گوشی رو داشته باشه سریع از جیبشون در بیارن مقایسه کنن که طرف مثلاً ضایع شه
والللا : )))))))))
البته من یه جا دیگه هم گفتم به جز nexus و htc one رابط کاربری دیگه ایی رو قبول ندارم
ممنون :
خوب من خیلیییی تحقیق کردم ... کلا سامسونگ که هیچی من اصلا از این گوشی و برند سامسونگ توی موبایل خوشم نمیاد ... بین ال جی و اچ تی سی و آیفون تحقیقات زیادی کردم چون گوشی باز نیستم که بگیرم 2 هفته بعد بفروشم
و گوشی که میگیرمو نگه میدارام ... ال جی خیلی خوب بود اما فیلمای یوتوبشو دیدم اصلا خوشم نیومد ... استایلش اصلا ارضام نکرد ... اچ تی سی وان خیلی خوشگله اما یه کم زیادی بزرگه و شنیدم باتری زود خالی میکنه که این خیلی مهمه
همیه گوشیایی که داشتم باتری زود خالی میکردن رو مخم بودن ... اما در باره آی او اس شنیدم که مثلا کار کردن با ایمیلو اینا باید یه سری چیزا انجام بشه اکانت ساخته شه برای دانلود برنامه هاش باید اپل اکانت داشته باشید و غیره
سره این موضوع یه کم عقب نشستم ... بعد اینستال برنامه های آی او اس راحته ؟ یا سخته ؟ بهترین و خوشگل ترین گوشی که به دلم نشست پدفن 2 ایسوس بود که همه چیش دیوونم کرد فوق العاده خوشگله دقیقا اون چیزیه که میخوام
اما شنیدم داک تبلت ضعیفه و قیمتشم خیلی بالاس ... پد فن بدون داک تبلت داریم ؟
گوشی های خود گوگل ( نکسوس ها ) کاملا 2-3 سال جوابگو هستن
کار با ای او اس خیلی راحته فقط کافیه 1 ساعت کار کنی همه چیزشو یاد میگیری از اکانت اپل هم خیالت راحت نصب برنامه هم خیلی راحته کلا کیفیت کار با ای او اس یه چیز دیگست
مشکل بلوتوث هم با جیلبریک حل میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)