می بخشی من متوجه نشدم هر دوتا ویندوزت این طورین یا فقط اکس پی یا فقط 98?
می بخشی من متوجه نشدم هر دوتا ویندوزت این طورین یا فقط اکس پی یا فقط 98?
با سلام راست مي گه يكم بيشتر توضيح بده![]()
و برو تو ست اپ كامپيوتر و بخش يو اس بي رو ببين فعال هست يا نه![]()
اميد وارم ويندوزت رو دفعه قبل درست كرده باشي![]()
سلام
در ويندوز اكس پي فقط مشكل پيامي را كه گفتم و چند مشكل بزرگ ديگر دارم كه اين جزوشان نيست
در ويندوز 98 نمي دانم چه طور شده كه يك دفعه وبدون دليل موس بي حركت مي شود وقتي به ديوايس منجر مي روم مي بينم پورت هاي يو اس بي با علامت زرد مشخص شده اند با صفحه كليد شروع به تعريف كردن مي كنم درست تعريف مي شود اما همچنان تا راه انداري بعد درست كار نمي كند اگر هم تعريف نكنم در راه اندازي بعد درست مي شود حالا با اين اوصاف با توجه به هر دو ويندوز و با توجه به اينكه قسمت يو اس بي با مادربرد در ارتباط است آيا اشكال از مادربرده مي گم اين مشكل را نداشتم موس ديگه اي هم ندارم تازه از موس نيست چون پورتاي يو اس بي ناگهان غير فعال مي شود در ضمن اگر دقت مي كرديد در تايپيك قبلي ام توضيح داده بودم كه در ويندوز ديگرم است
به نظر شما عمليات postمشكل نداره؟
منتــــــــــــــــظرم
سلام
جديدا نمي دونم چي شده وقتي موس كار نمي كنه و به ديوايس منيجر مي روم هيچ چيز كه نشان از عدم كار كردن باشه يا همون فلش زرد نشون داده نمي شه
بابا جان من برو يه تبديل بگير كار رو تموم كن خيلي با حاله
من خودم هماز تبديل استفادهمي كنم ....................................
سلام،
به احتمال زیاد مشکل سخت افزاری و از مادربورد شماست. بهتره اون رو برای انجام تست پیش یک متخصص فنی ببرید.
مادربرده گارانتي داره خوب كلا بگم مشكلش چيه؟
شما جایی گفته بودی عده ای مادربوردو دستکاری کردند، درسته؟ ممکن مشکل از همون جا پیش اومده باشه.
من خودم چون با قدیمی های کار کامپیوتر آشنایی دارم متأسفانه تعداد افراد غیر متخصص که بیشتر ور رفتن با قطعات رو به جای آموزش و مطالعه ی فنی در دستور کار خودشون قرار می دن زیاد شده ،بر خلاف گذشته که وقتی می گفتن متخصص کامپیوتر معنی مهندس، مهندس مخابرات، مهندس نرم افزار و غیره رو می داد. چون برای کار فنی با کامپیوتر تخصص در همه ی این زمینه ها کاملا ضروری است. من خودم هنوز افراد نایابی رو می شناسم که به این معنی واقعی متخصص کامپیوترند نه اینکه دستگاه رو باز کنند و با یه پیچ گوشتی بیوفتن به جون قطعات و سیمها و جامپرها رو قطع و وصل کنن به امید اینکه جواب بده (این روش بیشتر برای پیکانهای 49 جواب می داد!).
زیاده گویی کردم می بخشید. امیدوارم اگه برای گارانتی ببرید دستکاری شدن قطعه رو بهانه نکنند ولی دفعات بعد حتما دستگاه رو برای تعمیر یا تنظیم به یک متخصص واقعی بدهید یا حداقل در صورتی به معلوماتش شک دارید از او تضمین بگیرید که به سخت افزار دستگاه دست نمی زنه. چون قطعه ی کامپیوتر یا سالمه یا باید بره گارانتی و از این دو حال خارج نیست مگه اینکه طرف یه متخصص واقعی با مشخصاتی که گفتم باشه.
در هر حال شما بهتره هر چه زودتر مادربورد رو برای گارانتی ببرید.
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)