درواقع من جوابم رو نگرفتم
چجوری زیرنویس رو سه بعدی کنم که بلو ری پلیر نشونش بده؟
درواقع من جوابم رو نگرفتم
چجوری زیرنویس رو سه بعدی کنم که بلو ری پلیر نشونش بده؟
در پست قبلی پرسیده بودم که تلویزیون شما همینطوری فیلم سه بعدی را نمایش نمیدهد؟
یعنی حتما باید به بلوری پلیر وصل کنی تا بتوانی فیلم را ببینی؟
بعد الان حروف را برعکس و جدا جدا نشان میدهد؟
مثلا به جای "سلام" مینویسه " م ا ل س" ؟
چرا تلویزیونم همینطوری نشون میده
فقط یه فیلم دارم که تلویزیونم نشون نمیده و فقط بلو ری پلیرم نشون میده واسه همون گفتم
دقیقا همونطور که گفتید نشون میده بلو ری پلیر.
یه مشکل دیگه هم هست
زیرنویس سه بعدی برای نمایش دادن درست باید اینجوری باشه :
سلام سلام
این رو با برنامه 3D subtitler میشه درست کرد ولی متاسفانه بلو ری پلیر فقط srt نشون میده
اینو چیکار کنم؟
برای حل مشکل برعکس نوشتن زیرنویس از برنامه زیر استفاده کنید.
دقت کن که بعد از تبدیل، 2 فایل خواهی داشت. فایلی که تبدیل شده است را باید استفاده کنی نه فایل اصلی را.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای سه بعدی کردن زیرنویس هم، برنامه 3D subtitler هم میتواند زیرنویس را به فرمت sub idx تبدیل کند و هم sup. احتمال دارد که دستگاه بلوری فرمت sup را نشان دهد.
یک برنامه دیگر هم به اسم srt23dass
خودم امتحان نکردم ولی فکر میکنم زیرنویس srt را بتواند به فرمت اس و سه بعدی تبدیل کند، بطوریکه دستگاه بلوری هم زیرنویس را نمایش دهد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امتحان کنید ببینید مشکلتان حل میشود یا نه.
ممنون دوست عزیز من امتحان کردم ولی متاسفانه مشکلم حل نشد
اولا که برنامه ای که برای سه بعدی کردن زیرنویس به من دادید زیرنویس رو سه بعدی نکرد. و در همون حالت دو بعدی به من تحویل داد
دوما که برنامه ای که برای تغییر یونیکد معرفی کردید درسته که زیرنویس رو برعکس کرد ولی وقتی توی بلو ری پلیر پخش کردم هر زیرنویس رو این طوری کرد " {{ "
شما راهکاری میتونی ارائه بدی که بلو ری سامسونگ فرمت sub/idx رو اجرا کنه؟
دوست عزیز
اگر می خواهید در بلو ری زیر نویسها را درست ببینید باید آنهارا روی cdرایت کنید و یا از مطلب زیر بصورت پرسش و پاسخ استفاده کنید.
من نسخه sidebyside فیلم های 3d دانلود کردم ، با ektensions هایMKV، نه فایل های ایزو.
من فایل زیرنویس را در دایرکتوری قرار دادم، تلویزیون آن را به درستی نشان می دهد. هنگامی که من برمیگردنم تلویزیون به حالت 3D SBS، زیرنویس به درستی نشان داده نمی شود، چرا که این راه حل، و مخلوطی از دو فریم برای ساختن یک قاب 3D است . آیا هیچ راه حل برای فیلم sidebyside وجود دارد.
راه حل
سعی کنید به دو برابر طول و متن هر خط زیرنویس در فایل زیرنویس.
به عنوان مثال:
/ / ----------------------------------- خوش آمدید! ------------------------ / / / / ---------------------- ------------- خوش آمدید! ------------------------ / /
متن سه بعدی
.
May the All Mother... 0010,585 May the All Mother... 20010,670 --> 0012,8
فایل زیرنویس عادی
1
00:00:03,000 --> 00:00:08,500
Film gerçek olaylara
dayanmaktadır. Karakterler...
2
00:00:08,500 --> 00:00:12,500
...ve olaylar kurgulanıp,
diyaloglar canlandırılmıştır.
3
00:00:16,000 --> 00:00:21,000
Çevirmen: panconur
Last edited by matinpour; 13-07-2013 at 21:05.
دقیقا منظورتونو متوجه نشدم
اینطور که من فهمیدم منظورتون اینه هر خط زیرنویس و کپی کنم و عینا همونجا پیست کنم که بشه دو تا؟
دوست عزیز
همانطور که بالا توضیح دادم اگر فایل زیر نویس را باز کنید می بینید که یک خط تایم و زیر همان خط متن زیر نویس نوشته شده ولی در زیر نویس سه بعدی متن زیر نویس و تایم آن در یک خط و با فاصله دو برابر طول متن از تایم آن نوشته می شوند یعنی اول سر خط تایم آن و سپس به فاصله دو برابر طول متن و در همان خط متن را می نویسند
یک نکته ای در مورد برنامه srt23dass که معرفی کرده بودم، شما باید زیرنویس با فرمت a.s.s خروجی را با برنامه mkv Merge gui به فیلم mkv وصل کنی.
فکر کنم اینطوری مشکلت حل شود.
سلام خواهشا یک نفر من را راهنمایی کنه
تلوزیون من 6950 سامسونگ ولی در قسمت منو .... سیستم ... که وارد میشم می خوام گزینه زیرنویس زا فعال کنم میگه غیر فعال
خواهشا کمکم کنیذ ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)