مقايسه پردازنده هاى لپتاب با پى سى خيلى درست نيست و تکنولوژى هاى ساخت و کاراييشون با هم متفاوته.
در کل همونطور که گفتم سيستم انتخابيتون مناسبتر و بهتره.
مقايسه پردازنده هاى لپتاب با پى سى خيلى درست نيست و تکنولوژى هاى ساخت و کاراييشون با هم متفاوته.
در کل همونطور که گفتم سيستم انتخابيتون مناسبتر و بهتره.
چون کار شما با نرم افزارهای محاسباتیه سعی کنید در اینده پردازنده رو ارتقا بدین و هم چنین یه هار جامد هم کنارش داشته باشید.البته پردازنده فعلی هم جوابگو هست و لازم نیست نگران باشید.
تحلیلی از وضعیت بازار هم بدین ممنون میشم. قیمت ها در نوسان یا ثبات نسبی داره.تو هفته دیگه اقدام کنم برای خرید خوبه؟
اگه تونستم پردازنده Intel Core i5 3570 3.4GHz تهیه کنم بهتره؟
ببرای مقایسه cpu به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نگاه کردم.
برای گرفتن مقایسه در مادربرد همچین سایت هست معرفی کنید. باتشکر
اگر بتونین پردازنده رو 3570 انتخاب کنین که بهتره. در مورد قیمتها خیلی ثبات ندارن.
با تشکر.
از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک نرم افزار گرفتم به نام PerformanceTest 8 باهاش از لپتاپ پست 5 بنچمارک گرفتم حدود 1720داد.
از دیتابیس نرم افزار هم سیستمی مشابه کیس پست 1 البته با کارت گرافیک 5750 دیدم با بنچمارک 2120.دو تا سوال داشتم:
بنچمارک این نرم افزار چقدر قابل استناده؟ نرم افزار مشابه مورد تایید چی هست؟
آیا تاپیک در مورد مقایسه بنچمارکها و اطلاعات سیستم تو سایت داریم؟
نرم افزاری که باهاش تست گرفتین یکی از معروفترین برنامه ها هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. من الان اومدم بازار رضا و مجتمع کامپیوتر ایران
قیمت ها به اینصورت هست از این پایینتر پیدا نکردم.راهنمایی مکنید.
CPU : Intel Core i5 3570 3.4GHz : 683.000
M.B : ASUS P8H77-V : 505.000
RAM : Corsair 2*4 1600 : 290.000
VGA : ASUS 6670 1GB DDR5 : 395.000
HDD : Western Caviar GREEN 1TB : 218.000
DVD/RW: PIONEER : 68.000
Power : Green 530A-EU : 200.000
Case :GREEN MAGNUM 2: 130.000
All : 2.489.000
گرافيک رو پيشنهاد ميکنم از برند سافاير تهيه کنين که قيمت مناسبترى هم داره.
پاور هم 480 کفايت ميکنه.
مادربورد رو هم ميتونين از چيپ B75 تهيه کنين.
شما اگه کارتون محاسبات عددی هست اصلا کارت گرافیک برندارید به جاش رم با فرکانس بالا تر بگیرید چون اینتل اچ دی که روی سی پی یو ها هست علت عملکرد پایینش فرکانس پایین مموریش هست که مموریش همون رم هست و در عین حال باعث میشه شما با ضریب بسته سی پی یو تون بتونید اورکلاک بکنید سرعت محاسبات رو بالا ببرید و اگر از مین های ام اس ای استفاده کنید روی مد اورکلاکش میتونید صریب سی پی یو رو تا 42 ببرید بالا از 34
با تشکر از راهنمایی دوستان.اینم مشخصات سیستم که خرید کردم.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)