تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: اسپانیای 13-08 یا برزیل 1970؛ کدام بهتر است؟

راي دهنده
28. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • اسپانیای 13-08

9 32.14%
  • برزیل 1970

8 28.57%
  • واقعا نمیشه گفت کدومشون

11 39.29%
صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 35

نام تاپيک: اسپانیای 13-08 یا برزیل 1970؛ کدام بهتر است؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من هم یک رای بیشتر نداشتم که گزینه 3 رو انتخاب کردم دلیلش هم خیلی سادست نیاز نیست افتخارات و ویژگی های دو تیم رو بشمریم شرایط مقایسه منطقی برقرار نیست!اینجور مقایسه ها و استدلال ها و نتایجی که گرفته میشن برای انتخاب تیم بهتر!بیشتر جنبه طرفداری و احساسی داره
    فکر میکنم تو نزدیکترین حالت به واقعیت و منطق میشه دو تیم رو در یک فصل در یک لیگ رو با هم مقایسه کرد نه دو بازه زمانی متفاوت با بازیکنان ,مربی و حریف و مسابقات مختلف !چون واقعا معیار پذیرفته شده ای برای این کار نیست ....

2. 10 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

خب خوشحالم بردیا پست خوبی نوشت و خیلی از چیز هایی که لازم بود رو اشاره داشت .

با احترام به نظر همه این مسخره ترین نظر سنجی هست که تا به حال دیدم و مثل اکثر نظر سنجی های مسخره کار سایت وزین!! گل

جدایی از اینکه ایا این اسپانیا چند سال اخیر تیمی در حد و اندازه هایی هست که بتونیم اون رو با بزرگان مقایسه بکنیم یا نه؟!! ملاک فقط تعداد قهرمانی هاست ؟ با مثلا ملاک های دیگری مثل تعداد زیاد هواداران زیر 10 سال ؟! یا شاید حمایت های رسانه ها و به به و چه چه کردن ها و هورا های انان ؟! شاید هم گل دات کام انگلیسی علاقه زیادی به حرف کارشناسان! وطنی ما داره ... نظر سنجی جدای از مسخره بودن مثل خیلی از نظر سنجی های این چنینی حاصل دیدی کورکورانه و 4-5 سال فوتبال دیدنه!!

ما برزیل ذهه 70 ، برزیل 82 ، ارژانتین دهه 70 ، اروگوئه دهه 30 ، ایتالیای دهه 30 و 80 ، المان دهه 90 و 70 ، فرانسه 2000 و ... رو فراموش نخواهیم کرد

من حتی شک دارم که بتونیم اسپانیا رو با این تیمها و چه بسا تیمهایی که اسمشون در لیست من نیست مقایسه بکنیم .

متاسفانه به قول بردیا این چند وقته این قیاس ها فقط از هواداران دوست داشتنی اسپانیا و بارسلونا سر زده که شاید خودش نشان از نکته ای نهفته و حقیقتی تلخ داشته باشه !

به هر حال اگر فقط قیاس بین اسپانیا فعلی و برزیل 70 هست بدون شک و تردید انتخاب من برزیل 70 خواهد بود .

در اخر با احترام به همه دوستانم به خصوص هوادارای اسپانیا : اسپانیا تیم خیلی خوبیه ... افتخارات زیادی هم کسب کرده ولی هنوز جایی در تاریخ فوتبال نداره !

قبلا هم گفتم اگر این تیم لغزش داشت و دوباره تونست این افتخارات رو تکرار کنه ان وقت شاید سالهای بعد اسپانیا رو بتونیم در کنار نامهای بزرگ فوتبال قرار بدیم . الان تفاوتی بین یونان 2004 و اسپانیای کنونی نمی بینم .

4. 7 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه comeback pep's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

به نظر من هم اين نظرسنجى كاملا اشتباهه.
    اساسا مقايسه تيمى متعلق به 45 سال پيش رو توهين به اسپانيا و مهمتر از اون به فوتبال روز دنيا ميدونم.
    واقعا هم برام قابل درك نيست كه چرا فوتبال ديمى و متكى به ستاره سالها پيش، بايد با فوتبال سراسر تاكتيك و حرفه اى امروز مقايسه بشه!

اگه به جاى اسپانيا، آلمان فعلى، فرانسه 98 يا برزيل 2002 رو هم مينوشتين، انتخاب من بازهم همين تيما بودن.

نكته اى كه همه شما داريد ازش غفلت ميكنيد، تفاوت بسيار زياد سطح فوتبال امروز با فوتبال 50 سال پيشه كه بهترين تيماشون رو بذارى جلوى تيماى معمولى امروزى، بدون شك شكست ميخورن!

اگه سؤال بشه كه كدوم تيم تو دوره خودش بهتر عمل كرده، بازم سؤال غلطه؛ چون دوره فعلى اسپانيا تموم نشده و فعلا هم قرار نيست تموم بشه ، در حاليكه برزيل 70 امتحان خودش رو پس داده و تموم شده.
    بهتره هر وقت نسل طلايى اسپانيا رو به افول گذاشت، بيايم در مورد عملكرد كليشون صحبت كنيم.

به نظر من ، موفقيت هاى فعلى اسپانيا با توجه به پيشرفت چشمگير همه تيمها، لايق احترام بيشتريه.
    درسته كه بعضى نتايج 1-0 تو ذوق ميزنه، اما ثبات تيم، درصد بالاى بردها و بيشترين بازى بدون باخت و ساير آمارهاى خيره كنندش، بهترين بودنش رو ثابت ميكنه.

ديگه خيلى خنده دار و تأسف آوره كه اين اسپانيا با يونان 2004 مقايسه بشه، اونوقت بارسايى ها متهم به بى منطقى بشن!

بعضى پست ها ، آدمو از بودن تو نت و بحث فوتبالى پشيمون و نااميد ميكنه!

خوبه كه اگه بقيه رو متهم به بى منطق بودن ميكنيم، خودمون منطقى صحبت كنيم...

6. این کاربر از comeback pep بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

درود بر شما
    بحث مقایسه ای هیچ وقت به عنوان توهین محسوب نمیشه . چون که ما داریم داشته های دو تیم و عملکرد کلی اونا رو بررسی میکنیم . یا این که از نظر سبک بازی و تاکتیک های اتخاذ شده بحث میکنیم .
    پس جبهه گیری شما منطقی نیست . فرقی هم نمیکنه تیم مال چه تاریخی باشه . چون مهم عملکرده تیمه نه تاریخی که در اون حضور داشته .
    راستی تیم برزیل مورد نظر مربوط به 70 سال پیش نیست بلکه متعلق به دهه ی هفتاده میلادیه

درسته یک سری تفاوت ها در این سال ها رخ داده و پیشرفت فوتبال امروزی زیاد بوده ولی فوتبال نشون داده هیچ وقت قابل پیش بینی نیست .
    من که فکر نمیکنم اگه برزیل دهه 70 با اسپانیا کنونی بازی میکرد حتما شکست میخورد . خیلی وقت ها تیم هایی به مراتب ضعیف تر در مقابل غول های فوتبال نتیجه گرفتن و پیروز میدان بودن .
    برزیل دهه ی 70 که برای خودش تیم قدرتمندی بوده !

انجمن هم جای اظهار نظره و صحبت در مورد موضوعات مختلفه . بحث فوتبالی هم که انشعاب های مختص به خودش رو داره . قرار نیست که همه مثل همدیگه فکر کنن
    یکی نظرش مخالفه . یکی موافق ... بعضی ها هم حد متوسط رو در نظر میگیرن .
    لذت این جور بحث ها به اینه که هر نوع نظری بیان بشه و افکار مختلف بررسی بشن . شاید از بعضی ها مقایسات و واژه ها خوشمون نیاد ولی باید سعی کنیم ظرفیتمون رو بالا ببریم.
    اینطوری لذت بحث ها خیلی بیشتر میشه

8. 9 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه comeback pep's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

درود بر خودت آقا بهزاد

1- اتفاقا "زمان" موضوع خيلى مهميه و خيلى فرق ميكنه كه اين موفقيتها چه زمانى بدست اومدن.
    نميدونم چرا ميگى فرقى نميكنه!

قطعا شرايط بدست آوردن اين موفقيتها هر چقدر سختتر باشه ارزشش بيشتره.

سؤال: ارزش قبولى در كنكور فعلى، با كنكور 10 سال پيش برابره؟ قطعا خير.
    چون قبول شدن تو كنكور 10 سال پيش به مراتب سختتر بوده

2- دوست عزيز، من با مقايسه مشكلى ندارم؛ اما براى مقايسه بايد يه سرى شرايط رعايت بشه كه اينجا رعايت نشده.
    مگه ميشه منچستر رو با اورتون مقايسه كنيم؟ يا رئال رو با اتلتيكو؟ يا بايرن رو با مونشن گلادباخ؟
    اين مثالها رو زدم كه بگم كه هر مقايسه اى صحيح نيست، نه اينكه منظورم از گلادباخ، برزيل دهه هفتاد باشه.
    بايرن و دورتموند، رئال و بارسا ، منچستر و ليورپول ميتونن با هم مقايسه بشن. چون سالهاست كه همراه هم تو تورنومنتهاى مختلف شركت ميكنن و رقيب هم محسوب ميشن.
    پس ميشه تاريخ فوتبال دو كشور رو با هم مقايسه كرد، اما تيمى از زمان فعلى، نبايد با تيمى متعلق به 50 سال پيش مقايسه بشه

3-من آدم كم ظرفيتى نيستم؛ ولى در مقابل توهين و نيش و كنايه واقعا ناراحت ميشم.
    اينكه دوستان تمام موفقيتهاى بارسا و اسپانيا رو به سخره ميگيرن و مدام حرف از هواداران 10 ساله ميزنن و اينكه اعتبار اين دو تيم به خاطر رسانه هاست و مواردى از اين قبيل، براى من عجيبه!
    حداقل با پرتغال و انگليس مقايسش كنن نه با يونان!

4-خودم ميدونم كه برزيل دهه هفتاد مورد بحثه
    خوبه دارم ميگم 45 سال پيش، پنجاه سال پيش! خب 45 سال پيش ميشه دهه هفتاد ديگه

5-من به هيچ وجه طرفدار اسپانيا نبوده و نيستم. اگه الان دوست دارم قهرمان بشه، صرفا به خاطر حضور بازيكناى بارسا تو اين تيمه.
    تنها تيمى كه روش تعصب دارم و تو غم و شاديش، ناراحت و خوشحال ميشم، بارساست.

تو تيماى ملى فقط آلمانه كه بدون توجه به علايق بارسائيم، دوست دارم پيروزيشو ببينم و يه مقدار بهش علاقه دارم.
    صرفا جهت شفاف سازى

10. 5 کاربر از comeback pep بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

تیم برزیل تو سال 1970 فوق العاده بود و به همین ترتیب تیم اسپانیای امروزی ، اما به دلیل سطح تناسب آمادگی جسمانی اگر امروز اونا با هم تو یه بازی قرار بگیرن در حال حاضر برزیل نمی تونه اسپانیا رو نگه داره و جلوی اونا مقاومت کنه !

تو بازی های امروزی بازیکنا خیلی بیشتر از اون برهه از زمان دوندگی و سرعت بازی بالاست اما برزیل اون زمان کند بودن و فقط تو مالکیت و کنترل شبیه اسپانیای امروز بود و پس این غیر ممکنه که اونا رو با هم مقایسه کنید. و موفقیت تیم زاگالوی 1970 به خاطر ساختار دفاع و دروازه بانشون فلیکس ( که خیلی ها اون موقع میگفتن خیلی بده و حقش نبود و حتی با معیارهای برزیلی ها جور در نمیومد !) نبود بلکه به خاطر حمله های سرکش غیرقابل مهارشون بود و فورواد قدرتمندی مثل ژرزینیو ،برعکس اسپانیا که سرعت و مالکیت توپ و دفاع و دروازه بان و کنترل توپشون عالیه که الهام گرفته از بارسلونا هست و موفقیت هاشون به خاطر ثبات و تداوم تو این چند ساله غیر قابل انکاره حالا هرکی هرچی میخواد بگه!!

و اسپانیا مثل برزیل پله نداره یا کارلوس آلبرتو و جرزینیو و ... نداره بلکه به کار جمعی و گروهی ربط داره و مختص یک شخص نیست بلکه همشون تو این موفقیت ها سهیمن و بازی از دروازه بان سروع میشه تا آخر... و شما سطح و فشردگی و رقبا رو توی اون زمان و الان مقایسه کنین!
    و این تیم اسپانیا محصول چندین و چند ساله اسپانیایی ها از رده پایه و جوانان و تیم های باشگاهی از جمله بارسا , رئال , سویا , والنسیا و... هست و با تغییرات جزئی توی سیستم بازی و پوست اندازی ( نه زیاد و با اضافه شدن نفرات جدید به تیم ملی ) باز هم حرف های زیادی برای گفتن خواهد داشت!

و در آخر من به شخصه فکر می کنم برزیل سال 1970 بزرگترین تیم اون زمان تاریخ بود و اسپانیا بزرگترین تیم در این مرحله از تاریخ هست که هنوز به پایان نرسیده و ادامه داره...منتظر باشید! جام جهانی سال آینده میتونه چیزهای زیادی رو اثبات کنه!
    Last edited by M E S S I; 03-07-2013 at 13:19.

12. 6 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

ما یک سو تفاوت رو رفع کنیم . در محفل خصوصی هم گفتم :

بیبینید من از نظر کیفیت اسپانیا رو با یونان مقایسه نکردم . از لحاظ اینکه یونان یک دوره ای روی اوج بود و بعد افت کرد الان هم اسپانیا روی اوجه و بزودی افت می کنه هر زمان اسپانیا دوباره به قدرت برگشت اون وقت با تیمهای بزرگ برزیل و المان و ... قابل مقایسه است .

و البته دوستی که کلا فوتبال قدیم رو له کرد و گذاشت کنار و احتمالا از نظر ایشون فوتبال فقط محدود به چند سال اخیر میشه و تیمها در گذشته با دو تا پاس و دو تا شوت یه هورای بلند قهرمان جهان می شدند !!

اگر این استدلال منظقی!! در بین قشر به اصطلاح فوتبال دوست وجود داشته باشه ( که به وفور وجود داره و نمونه هاش رو در قلم های فاخر نویسند های جوان !! وطنی به چشم می اد ) دیگه به نظرم بحث و تبادل نظر کاملا بی فایده است و جایی نداره .

هر کسی دیدی به فوتبالش دراه وکاملا قابل احترام !

14. 7 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان از پشت صحنه به من اشاره میکنن که شفاف سازی بیشتری لازمه

برزیل 1970 در دوران خودش با توجه به شرایط اون زمان تیم بسیار قدرتمندی بود و این دهه اسپانیا قدرت فوتبال دنیا هست و البته به اتمام نرسیده!(گرچه رقبای جدی مثل آلمان و برزیل و... وجود دارن)اگه منظور از سوال این باشه امروز این دو تیم مقابل هم قرار بگیرن کدوم برنده میشه که واقعا مشخص و قابل پیشبینی نیست هیچ کس نمیتونه بگه قطعا اسپانیا یا قطعا برزیل!
    جدای حوادث فوتبال که این رشته رو غیر قابل پیشبینی میکنه مخصوصا وقت سطح دو تیم نزدیک باشه,علم ورزش بسیار پیشرفت کرده تو این چند دهه نحوه تمرین بازیکنان میزان دوندگی تاکتیکهای مختلف مخصوصا دفاعی حتی قوانین بازی و .... همه اینها مجموعا شرایطی به وجود میارن که مقایسه ناعادلانه برای برزیل 1970 خواهد بود! بر چه اساس و متر منطقی که تابع زمان و پیشرفت نباشه میتونیم تیمی مربوط به دهه های گذشته با شرایط فوتبال و بازیکنان و رقیبان و مسابقات کاملا کاملا متفاوت رو با یک تیم امروزی مقایسه کنیم!؟مثل مقایسه اسطوره ها مارادونا پله و مسی و رونالدو ... در یک دوره متفاوت هست!

این سوال میتونه بیشتر شبیه باشه به اینکه کدوم تیم رو بیشتر دوست دارید از فوتبال کدوم تیم بیشتر لذت بردید قهرمانی های کدوم تیم بیشتر خاطره انگیز بود و ... باز همین مورد هم چقدر تابع زمان و پیشرفت هست فیلمبرداری اون زمان کجا الان کجا! گسترش رسانه های دیجیتال (اینترنت) مثل سایتهای خبری و بحث و گفت و گو تا شبکه های اجتماعی! بحث و بررسی کوچکترین اتفاقات و دیده شدن همه چیز تو فوتبال امروز از زوایای مختلف دوربین و نگاه مختلف کارشناسان....به شخصه فوتبال برزیل 1970 رو زیاد ندیدم و حداقل به شکلی که امروز فوتبال میبینم ندیدم و طبق روانپزشکی(اسنادش موجوده تو جیب کاپشنم) چیزی که جدیدتر باشه تو خاطره و ذهن انسان همیشه به عنوان بهتر یا حداقل با جزئیات بیشتر هست! امروز نظرم به اسپانیا نزدیکتره اما فکر میکنم اگه برزیل 1970 بازیکنانش تو فوتبال امروز پرورش پیدا میکردن بازیهاشون مثل امروز دیده میشد و ... دست کمی از اسپانیای امروز نداشتند که هیچ ممکن بود بهتر هم باشند!who knows این همونجاست که منطق جایی نداره ...

لکن انقدر نگویید این بهتر است آن بهتر است مهم اصل فوتبال است که باید همیشه حفظ بشود

16. 8 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فکر میکنم هر چی جلوتر بریم بیشتر به اصل موضوع برسیم: این طور مقایسه ها واقعا انجام شدنی نیست

18. 2 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

در اخر با احترام به همه دوستانم به خصوص هوادارای اسپانیا : اسپانیا تیم خیلی خوبیه ... افتخارات زیادی هم کسب کرده ولی هنوز جایی در تاریخ فوتبال نداره !

قبلا هم گفتم اگر این تیم لغزش داشت و دوباره تونست این افتخارات رو تکرار کنه ان وقت شاید سالهای بعد اسپانیا رو بتونیم در کنار نامهای بزرگ فوتبال قرار بدیم . الان تفاوتی بین یونان 2004 و اسپانیای کنونی نمی بینم .
    بیبینید من از نظر کیفیت اسپانیا رو با یونان مقایسه نکردم . از لحاظ اینکه یونان یک دوره ای روی اوج بود و بعد افت کرد الان هم اسپانیا روی اوجه و بزودی افت می کنه
    حجت عزیز و گرامی
    با احترام، به نظر من پست اولت واقعا غیر منطقی بود و با پست دومت به جای توضیح بیشتر، روی پست اولت تاکید کردی
    واقعا اسپانیا هنوز جایی در تاریخ نداره؟
    فکر میکنم تاریخی که تو تعریفش میکنی باید خیلی دایره کوچکی باشه که تیمی مثل اسپانیا هنوز توش جایی نداشته باشه
    اسپانیا همین حالا هم بخشی از تاریخ فوتبال دنیاست و اتفاقا جزء تیمهایی هست که صاحب سبک در تاریخ هستن

جدای از این چجوری و بر چه اساس تونستی با خودت به این نتیجه برسی که اسپانیا و دوران اوجش شبیه به یونان و دوران اوجشه
    یونان چقدر در اوج بود؟ و اسپانیا چقدر؟
    یونان به چه شکلی یک جام ملتها برد(با یک سبک دفاعی و تخریبی) و فراموش شد و اسپانیا به چه شکلی(خیلی راحت و با اقتدار)؟

من یه سوال دارم و واقعا هم یک سواله برای یادگیری و منظور خاصی ندارم
    تو با چه دلایلی و با این قاطعیت دوران افت اسپانیا رو پیشبینی میکنی اون هم بزودی؟

..........................................

در مورد بحث اصلی تاپیک
    نظر من به نظر کیانوش نزدیکتره
    بردیا هم حرفای خوبی زد هر چند در ادامش علاقش و نفرتش به تیمهای باشگاهی باعث شد بیهوده پای طرفدارای بارسا رو وسط بکشه و بیراهه بره
    من طرفدارای بارسا رو در این زمینه بدون تعصب تریح میدم به طرفدارای بایرن
    چون اگر طرفدارای بارسا بعد از چند قهرمانی در اروپا و چندین سال رفتن به نیمه نهایی اروپا و ارائه یک فوتبال کم نظیر ادعا کردن بهترین تیم تاریخ هستن طرفدارای بایرن با یک قهرمانی در اروپا به این نتیجه رسیدن که بهترین تیم تاریخن(مدارکش هم موجوده)

اما حرف کلی اینه که واقعا تاریخ فوتبال رو نمیشه به بهترین و یا بدترینها تقسیم کرد
    بر اساس پیشرفتهای علم بدنسازی و تغییرات تاکتیکی و شکل تمرینها هر تیم موفقی در زمان خودش تبدیل میشه به بهترین تیم تاریخش

زمانی اروگوئه
    زمانی برزیل
    ایتالیا
    آلمان
    و...
    به نظر من در این بین صرفا قهرمانی ملاک خوبی برای قضاوت در مورد بهترینها نیست
    مثلا تیم هلند که با اینکه قهرمانی نداشته اما واقعا در بخشی از تاریخ فوتبال بهترین تیم زمان خودش بود

حالا هم اسپانیا بهترین تیم زمان خودشه حتی در همین لحظه ای که یک شکست سنگین در فینال برابر برزیل داشته
    بدون تعصب آینده این تیم هم بر خلاف دیگر تیمها بسیار روشنه(با توجه به نوع رشد و شکوفایی بازیکنای جوون که در اسپانیا خیلی بهتر و برنامه ریزی شده تر از استعداد جوانانشون استفاده کنن برخلاف آلمان که در این چند ساله هیچ وقت نتونسته از نسل جوانش که فوق العاده با استعداد هستن استفاده کنه)
    مثلا اسپانیا از حالا میدونه که اگر ژاوی بره بهترین هافبک جوان فعلی اروپا یعنی تیاگو جاش رو میگیره
    کاسیاس هم جانشینای خوبی مثل لوپز و دخیا داره(هر چند به قول سروش در تاپیک رئال اگر دلبوسکه اشتباهش رو بپذیره و لوپز رو دعوت کنه)

ضعفهای اسپانیا به گونه ای نیستن که بشه به راحتی در مورد شروع دوران افتش قضاوت کرد
    یک تیم زمانی افت قطعیش شروع میشه که در چند خط بازیکنای اصلیش زو از دست بده یا با افت اونها مواجه بشه
    اما در اسپانیای فعلی من صرفا در خط دفاعی ضعف میبینم که ضعف در یک خط معمولا منجر به یک افت مقطعی میشه

نتیجه
    به نظر من هر تیمی که از نوع فوتبالش در زمان خودش بیشترین لذت رو ببریم بهترین تیم عصر خودشه
    مثل برزیل به خاطر فوتبال هجومی و لذت بخشش
    مثل آلمان به خاطر نظم لذت بخشش
    مثل ایتالیا به خاطر اجرای درست تاکتیکهای دفاعی و لذت بخشش
    مثل هلند به خاطر فوتبال شناور و لذت بخشش
    و مثل آرژانتین به خاطر فوتبالی خاص آمریکای جنوبی و البته لذت بخشش
    حالا هم با احترام به همه تیمها و بهتر شدن برزیل فکر میکنم در حال حاضر تیمی که بیشترین لذت رو به مخاطبان فوتبال میده اسپانیا هست

20. 7 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •