لطفا اونایی که نصب کردن بگن که redial وی پی ان ها و کانکشن ها برگشته یا بازم نیست ؟
لطفا اونایی که نصب کردن بگن که redial وی پی ان ها و کانکشن ها برگشته یا بازم نیست ؟
کسی میتونه بگه چطور میشه تنظیمش کرد که مستقیم بره به دسکتاپ؟
سلام
بفرمایید دوست من
مایکروسافت گزینه جدید را به ویندوز ۸.۱ اضافه کرده است که می توانید هنگام بالاآمدن ویندوزتان به جای نمایش صفحه شروع ، وارد صفحه دسکتاپ شوید. برای انجام این کار مراحل زیر را انجام دهید.
۱. روی نوار وظیفه راست کلیک کنید و Properties را انتخاب کنید.
۲. پنجره Taskbar and Navigation را باز کنید.
۳. وارد تب Navigation شوید.
۴. گزینه ”Go to the desktop instead of Start when I sign in” را پیدا کنید و علامتش را بزنید.
کار کردن با کاشی ها در ویندوز ۸.۱، دو سایز جدید برای کاشی ها معرفی شده است یکی کوچکتر از کوچکترین حالت ویندوز ۸ و دیگری بزرگتر از بزرگترین حالت ویندوز ۸.
همچنین شما می توانید به راحتی سایز هر کاشی و یا گروهی از کاشی ها را عوض کنید. تنها کافیست روی آن راست کلیک کرده و گزینه resize را انتخاب کرده.
و اینم گزینه ای که خودم خیلی دنبالش بودم
نمایش والپیپر در صفحه شروع اگر شما ترجیح می دهید که یک ظاهر یکسانی در تمام محیط ویندوزتان داشته باشید،
اکنون می توانید تصویر زمینه دسکتاپ اتان را در صفحه شروع نیز نمایش دهید. برای اینکار به قسمت Taskbar and Navigation و سپس تب Navigation برگردید و علامت Show my desktop background on start option را بزنید.
برای دانلود از سایت رسمی ما کرکی ها چکار کنیم؟
ضمنن ارزونترین قیمت اصل وین 8 چقدره؟
کیا این قابلیت رو تست کردن تا نتیجشو بگن ؟
سلام ..ایا برای فروش در سایت این نسخه وجود دارد نسخه 8.1![]()
بعید میدونم دوست من ، چون نسخه نهایی نیست فعلا باید دانلود کنید یا از فروشگاهها بگیرید
خیلی استفاده کردم
سلام.
خسته نباشید
کسی میدونه نسخه ی رسمی 8.1 کی منتشر میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)