تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 25

نام تاپيک: قابل استفاده بودن 3.2 گیگابایت رم از 4 گیگ

پروفشنال NorthBridge's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

ب نظر شما حتی با بودن کارت گرافیک nvidia geforce GT220 هم باید بازی pes با 3 گیگ رم لگ داشته باشه؟
    GT220 چندان قوی نیست و با رزولوشن FHD نمیتونه خیلی گیم های جدیدتر رو با کیفیت و سرعت مناسب اجرا کنه
    ضمناً CPU ضعیف هم در کارایی کلی نقش منفی میذاره

2. این کاربر از NorthBridge بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Meisam.apk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من کارت گرافیک مستقل دارم(gf gt220)چطور می تونم رم رزرو برای گرافیک آنبرد رو کم کنم یا اصلا صفر کنم؟ون با وجود کارت گرافیک مستقل لزومی به گرافیک آنبرد فکر نمی کنم باشه.

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

GT220 چندان قوی نیست و با رزولوشن FHD نمیتونه خیلی گیم های جدیدتر رو با کیفیت و سرعت مناسب اجرا کنه
    ضمناً CPU ضعیف هم در کارایی کلی نقش منفی میذاره
    درسته من کاملا می دونم که کارت گرافیکم ضعیفه و فول اچ دی هم ازش انتظار ندارم.از رزولیشن های متوسط رو به پایین استفاده می کنم و مشکل باز هم هست.

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

این هم شات از سربرگ گرافیک بفرمایید:

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نگفتید ک چطور میشه مقدار رم رزرو شده از سوی گرافیک آنبرد رو توی بایوس کاهش داد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه spartaqus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

شما میتونید از داخل ستاپ بایوس میزان رم رزرو برای گرافیک آنبورد رو تنظیم کنید
    من که رمم 4 گیگ هست اگه میزان رم رزور رو بالا ببرم آیا روی اجرا بازی تاثیر داره !؟

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

نگفتید ک چطور میشه مقدار رم رزرو شده از سوی گرافیک آنبرد رو توی بایوس کاهش داد؟
    من که رمم 4 گیگ هست اگه میزان رم رزور رو بالا ببرم آیا روی اجرا بازی تاثیر داره !؟
    تغییر میزان رم اختصاصی به گرافیک مربوط به گرافیکهای آنبورد هست . طبعاً روی کارایی گرافیکی سیستم هم تأثیر خودش رو داره
    ولی شما با شاتی که گذاشتین مشخص شد کارت گرافیک مستقل دارین که بطور عادی نیازی به استفاده از رم سیستم نداره
    با اینحال پیشنهاد میکنم ستاپ بایوس رو دقیق چک کنید ببینید کل رم شناسایی شده یا نه . و آیا مقداری از اون به سخت افزار خاصی اختصاص پیدا کرده یا خیر

9. این کاربر از NorthBridge بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mtchabok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    (مازندران - ساری) و (تهران - تهران)

پيش فرض

سلام
    مطمئن هستید که بازی با کارت مستقل اجرا میشه؟
    زمانیکه مادربرد یک گرافیک انبرد داشته باشه به صورت اتوماتیک برای اجرای بازیها گرافیک رو انتخاب میکنه که دربرخی مواقع این انتخاب درست انجام نمیشه و مثلا برای بازی از گرافیک انبرد استفاده میشه . برای اجرای بازی روی بازی راست کلیک کن و run with graphid ( یه همچین چیزی ) برو و گرافیکت رو انتخاب کن که با کارت گرافیکت بازی اجرا میشه .

Sent from my GT-I9070

اگه نباشه جاش خالی می مونه spartaqus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

شما جای اسلات رم ها رو عوض کن ببین چی میشه ؟! مثلا اگه 3 تا اسلات داری یکی رو بزار اولی و اون یکی رو بزار آخری .

==================
    تغییر میزان رم اختصاصی به گرافیک مربوط به گرافیکهای آنبورد هست . طبعاً روی کارایی گرافیکی سیستم هم تأثیر خودش رو داره
    ولی شما با شاتی که گذاشتین مشخص شد کارت گرافیک مستقل دارین که بطور عادی نیازی به استفاده از رم سیستم نداره
    با اینحال پیشنهاد میکنم ستاپ بایوس رو دقیق چک کنید ببینید کل رم شناسایی شده یا نه . و آیا مقداری از اون به سخت افزار خاصی اختصاص پیدا کرده یا خیر
    برای من لب تاب هست 2 تا گرافیک داره باید آنبرد باشه قاعدتا
    ولی تو بایوس همچین چیزی ندارم .

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

قابلیت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و انتخاب از داخل ویندوز مربوط به سیستمهای جدید و عمدتاً لپتاپهاست . سیستم های قدیمی مثل PC ایشون از داخل بایوس باید گرافیک رو انتخاب کنند .

13. 2 کاربر از NorthBridge بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •