GT220 چندان قوی نیست و با رزولوشن FHD نمیتونه خیلی گیم های جدیدتر رو با کیفیت و سرعت مناسب اجرا کنه
ضمناً CPU ضعیف هم در کارایی کلی نقش منفی میذاره
GT220 چندان قوی نیست و با رزولوشن FHD نمیتونه خیلی گیم های جدیدتر رو با کیفیت و سرعت مناسب اجرا کنه
ضمناً CPU ضعیف هم در کارایی کلی نقش منفی میذاره
من کارت گرافیک مستقل دارم(gf gt220)چطور می تونم رم رزرو برای گرافیک آنبرد رو کم کنم یا اصلا صفر کنم؟ون با وجود کارت گرافیک مستقل لزومی به گرافیک آنبرد فکر نمی کنم باشه.
درسته من کاملا می دونم که کارت گرافیکم ضعیفه و فول اچ دی هم ازش انتظار ندارم.از رزولیشن های متوسط رو به پایین استفاده می کنم و مشکل باز هم هست.
نگفتید ک چطور میشه مقدار رم رزرو شده از سوی گرافیک آنبرد رو توی بایوس کاهش داد؟
من که رمم 4 گیگ هست اگه میزان رم رزور رو بالا ببرم آیا روی اجرا بازی تاثیر داره !؟شما میتونید از داخل ستاپ بایوس میزان رم رزرو برای گرافیک آنبورد رو تنظیم کنید
تغییر میزان رم اختصاصی به گرافیک مربوط به گرافیکهای آنبورد هست . طبعاً روی کارایی گرافیکی سیستم هم تأثیر خودش رو داره
ولی شما با شاتی که گذاشتین مشخص شد کارت گرافیک مستقل دارین که بطور عادی نیازی به استفاده از رم سیستم نداره
با اینحال پیشنهاد میکنم ستاپ بایوس رو دقیق چک کنید ببینید کل رم شناسایی شده یا نه . و آیا مقداری از اون به سخت افزار خاصی اختصاص پیدا کرده یا خیر
سلام
مطمئن هستید که بازی با کارت مستقل اجرا میشه؟
زمانیکه مادربرد یک گرافیک انبرد داشته باشه به صورت اتوماتیک برای اجرای بازیها گرافیک رو انتخاب میکنه که دربرخی مواقع این انتخاب درست انجام نمیشه و مثلا برای بازی از گرافیک انبرد استفاده میشه . برای اجرای بازی روی بازی راست کلیک کن و run with graphid ( یه همچین چیزی ) برو و گرافیکت رو انتخاب کن که با کارت گرافیکت بازی اجرا میشه .
Sent from my GT-I9070
شما جای اسلات رم ها رو عوض کن ببین چی میشه ؟! مثلا اگه 3 تا اسلات داری یکی رو بزار اولی و اون یکی رو بزار آخری .
==================
برای من لب تاب هست 2 تا گرافیک داره باید آنبرد باشه قاعدتاتغییر میزان رم اختصاصی به گرافیک مربوط به گرافیکهای آنبورد هست . طبعاً روی کارایی گرافیکی سیستم هم تأثیر خودش رو داره
ولی شما با شاتی که گذاشتین مشخص شد کارت گرافیک مستقل دارین که بطور عادی نیازی به استفاده از رم سیستم نداره
با اینحال پیشنهاد میکنم ستاپ بایوس رو دقیق چک کنید ببینید کل رم شناسایی شده یا نه . و آیا مقداری از اون به سخت افزار خاصی اختصاص پیدا کرده یا خیر
ولی تو بایوس همچین چیزی ندارم .
قابلیت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و انتخاب از داخل ویندوز مربوط به سیستمهای جدید و عمدتاً لپتاپهاست . سیستم های قدیمی مثل PC ایشون از داخل بایوس باید گرافیک رو انتخاب کنند .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)