تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: سوال در مورد رشته مهندسی نرم افزار؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یه سوال میپرسم : جدا شما اینجوری از حرفهای من برداشت کردی ؟؟؟
    برادر چرا جو میدی ؟ من به سیستم پیام نور اشاره کردم که یه خورده آسون نمیگرن واسه دانشجوها
    من نگفتم مخ هستم و نه کتاب زیاد میخونم ... از اون رفقای کار بلدت هم بپرسی ، آمار قبولی کارشناسی ارشد ، بیشتر پیام نوری ها هستن ... اکثر کتابهاش هم منابع ارشد هستن

من هم میشناسم کسی که دانشگاه نرفته و از اون استادی که به جنابعالی درس داده (و نتیجه اش شده اون پستی که در جواب به من دادی ) بیشتر میدونه
    به احتمال زیاد آزادی - چیزی میخونی
    ماشاءاله ادعاشون هم بیشتر از همه ی و گرنه درخت هر چه پربارتر سر به زیر تر
    اگر اینطوره ( آزاد میخونی ) و درسها رو با جزوه ی 30 - 40 صفحه ای پاس میکنید نترس ادامه بده
    خودت داری همش کنایه میزنی و متلک می اندازی
    من نه صاحب دانشگاه آزادم و نه چیز دیگری
    اما تو همون دولتی هم هم دانشجو خوب داریم هم بد
    میبینید که کلی از دانشگاه آزادی هم الان سرکار هستند .
    این بحث خوب و بد دانشگاه دیگه قدیمی شده مگر شما هی میاری وسط این بحث رو.

من هم میشناسم کسی که دانشگاه نرفته و از اون استادی که به جنابعالی درس داده
    باز ما 4 نفر داریم . شما که همون استاد هم ندارید بهتون 4 تا کلمه بگه
    نه شما همش داری مقایسه میکنی.هی آزاد بده آزاد بده. ماشالله که rank دانشگاه شما تو جهان 1 هست

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

متلک و کنایه نیست ... واقعیته ... که 30 - 40 صفحه جزوه میگن یا بخشی از یه کتاب رو مشخص میکنن و یاعلی
    من فقط پاسخ برداشت غلط شما رو دادم ... مقایسه کجا بود ... من که اول از همه چیز از دانشگاهی که خودم توش میخونم نالیدم که
    بله خوب و بد همه جا هست ... کسی که کتاب های قطور رو با نمره های خوب پاس میکنه و کسی که حتی اون جزو های 30 - 40 صفحه ای رو هم نمیتونه بخونه و پاس بشه و برعکس

در ضمن استاد هم داریم ولی کم هستند ... کار هر کسی نیست بیاد کتاب هایی که توی پیام نور ( برای رشته ی فنی مثل کامپیوتر ) معرفی بشه رو درس بده ... حرف من رو قبول نداری برو حرف کسی رو که قبولش داری رو بشنو ببین چی میگه بهت
    Last edited by nits; 22-06-2013 at 23:01.

کاربر فعال طراحی صفحات وب hamedarian2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

شما واسه معادلات دیفرانسیل و آمار احتمالات مهندسی چه کتابی خوندید ؟ پیام نور میخونید ؟ یا آزاد ؟ اگر اینطوره ( آزاد میخونی ) و درسها رو با جزوه ی 30 - 40 صفحه ای پاس میکنید نترس ادامه بده ... صرفا میخواهید مدرک بگیرید ؟
    من غیرانتفاعی میرداماد میخونم
    جزومون که درسته به علت کوتاهی ترم بیشتر از 30 یا 40 صفحه نشد ولی استاد از رو کتاب معادلات دکتر نیکوکار دانشگاه امیرکبیر سوال آورد یعنی تمام مثالهای حل شده و تمرینات کتاب دکتر نیکوکار که آسون هم نبود ولی منم دیگه ریاضییم خوبه - آمار هم استادمون رئییس دانشگاه بود و اون جزوش زیاد و منبعش کتاب آمار ریاضی جان فروند بود و هرو دوتا استاد آمار و معادلاتمون دکتر بودند[
    Last edited by hamedarian2009; 23-06-2013 at 11:49.

کاربر فعال طراحی صفحات وب hamedarian2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

من با حرف life 24 موافقم که دانشجوی خوب و بد همه جا هست مثال میزنم مثلا تو شهر ما اصلا دانشگاه دولتی رشته کامپیوتر نداره و باید بری شهرهای دیگه.
    حالا کسی هست که مخه کامپیوتره ولی چون سرکار هم مثل من میره دوست نداره از استان خارج بشه پس مجبوره بره آزاد یا غیرانتفاعی
    پیام نور رو هم قبول دارم که حجم کتاباش از جزوات ما بیشتره ولی اینا همش کشکه آخرش تو کامپیوتر باید عملیت خوب باشه که اونم تو پیام نور فقط تئوریه بیشتر میتونن استاد بشن که ما زیاد استاد پیام نوری داشتیم
    Last edited by hamedarian2009; 23-06-2013 at 11:50.

5. این کاربر از hamedarian2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •