اگه گارانتی داه بفرستین گارانتی
من از این جهت گفتم که دستی speed fan رو زیاد کنید ببینید سرعت فن اصلا زیاد میشه یا نه
speed fan که زیاد میشه رو میتونید از gpu-z بفهمید
علاوه بر سرعت فن تهویه کیس و دمای محیط هم مهمه
اگه گارانتی داه بفرستین گارانتی
من از این جهت گفتم که دستی speed fan رو زیاد کنید ببینید سرعت فن اصلا زیاد میشه یا نه
speed fan که زیاد میشه رو میتونید از gpu-z بفهمید
علاوه بر سرعت فن تهویه کیس و دمای محیط هم مهمه
تست burn in فکر کنم کمتر از 3 دقیقه هست ولی سنگینه
اگر زیر 3 دقیقه به 97 میرسه پس یک جای کار ایراد داره
اول به نظرم گرافیک را گردگیری کنید
بعدش حتما با یک پاور دیگه تست کنید
البته توصیه می کنم با نصب یک فن دیگه کنار کارت تهویه را بهتر کنید
ضمن اینکه در این تست سرعت فن باید زیاد بشه و صداش هم باید حکایت از افزایش سرعت باشه
سرعت فن ثابته البته از gpu-z پنجره ای باز نمیشه gpu shark سرعت فن رو ثابت نشون میده تصویرشم ضمیمه کردم
تهویه کیس خوبه 3تا فن از سه طرف داره کیس sailencio 550 coler master
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی با furmark تست میکنید gpu رو و دما به 85 میرسه اصلا speed fan زیاد نمیشه ؟
بله در این شرایط سرعت فن رو به 100 درصد میرسونه یعنی فن با نهایت توان کار میکنه اما بازم نمودار درجه حرارت سیر صعودی داره و این دفعه تا 97 درجه رسید که تست رو بستم
به نظرتون مشکل از کجاست؟
اگه با خاک گیری گرافیک مشکل حل نشه و مشکل پابرجا باشه ممکنه مشکل از بایوس گرافیک باشه یا خود فن یا مدار pwm فن
یک 6870 بود همین مشکل رو داشت و مدار pwm اش مشکل داشت البته بعضی اوقات با آپدیت بایوس گرافیک ممکنه عملکرد pwm فن بهتر بشه
اگه گرافیک گارانتی نداره با خمیر حرارتی هم چک کنید
پس با این تفاسیر مشکل از کارت گرافیکه؟اخه کمی به منبع تغذیه شک دارم
cooler master700w
میخوام مطمئن بشم مشکل از گرافیکه چون مسیرم تا گارانتی خیلی طولانیه
البته اینم اضافه کنم با گرافیک انبرد روی سی پی یو تست کردم بازیها گرافیک خیلی پائینی داشتن اما ریست یا کرش نمیشد
حالا نمیدونم این تست نشون میده پاور سالمه یا نه با توجه به اینکه سوکت 6پین پاور روی گرافیک انبرد سوار نمیشه و مختصه کارت گرافیکه ایا ممکنه پاور خراب باشه؟
Last edited by Arashmartini; 23-06-2013 at 21:19.
بله بهتره با یک پاور قوی تر چک کنید که مطمئن بشین از پاور نیست بعد برید سراغ گرافیک
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)