تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: معنای جهان و آفرینش از نگاه میچیو کاکو

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

نمیدونم اما این رو میدونم که اشتباهات موجود در متن اونقدر واضح هست که جای توضیح هم نداره!
    مطلبی هم که دوست داشتم به شخص شما بگم این بود که هادی جان همیشه گفته رو مد نظرت قرار بده و با واقعیات ها بسنج و نه اینکه به شخص توجه کنی. ما ایرانی ها همیشه از بعضی افراد حتی اگر غلط باشن خدا میسازیم و یا اینکه برعکسش رو با بعضی افراد دیگه انجام میدیم. اگر همین متن از استیون هاوکینگ هم بود من حتمن میگفتم غلطه! و برعکسش هم صادقه که اگر خود شما تئوری درستی بدی که همه ی جنبه ها رو در نظر بگیره و منطبق بر واقعیات باشه خواهم گفت درسته و حتمن قبولش میکنم. این رو هم فراموش نکنیم که ما انسان هستیم و حتمن الخطاییم و این جزوی از حقیقت ماست که بنا به اطلاعات و داشته های کنونیمون مطلبی رو میگیم یا بهش حتی ایمان داریم اما ممکنه آینده چیز دیگری رو درستر بدونه.
    این مطلب و آقای مچیو کاکو نوشته سعید جان
    از جای دیگه هم نیومده و در کتابش لابد نوشته

اعتقادات من منطبق با اعتقادات ایشون نیست
    گفتم که ایشون اتئیست هستند و این مطلبشونم به نقد آفریننده پرداخته
    حالا من چون این مطلب (که تناسبی با عقیده من نداره) رو گزاشتم اینجا
    این مطلب یعنی من شخصی نگرم؟ یا مطلب نگر؟ اگه شخصی نگری بود که من باید مطلب ایشون رو اینجا نمیزاشتم...

فکر کنم شما اولش مطلب و نصفه خوندید و چند تا جمله در تایید آفریننده رو وسط مطلب دیدید و بقیش و گفتید ولش.....
    نمیدونم شایدم ایشونو نمیشناختید و نمیدونستید کیه که بهش تاختید، آخه دوست اندیشه های شماست.....

2. این کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

مطلب بصورت چند بعدی است و در آن عقاید مختلف مطرح شده...چیزی که کمتر به آن عادت داریم...بخصوص در نت فارسی عادت کردیم اگر مقاله ای میخوانیم بشدت دارای موضع گیری بوده و اگر فردی آتئیست از کتاب مقدس نقل قول کند ابتدائن گیج میشویم.

نویسنده آن شاید یک آتئیست باشد ولی از نوع آتئیست مهربان! که به دینها حمله نمیبرند و با حوصله به آنها نگاه میکنند و بدنبال چیزهای خوشی هم در ادیان هستند.( اون بخش نزدیک به جهنم و حضور مارک تواین در آن بوضوح مطایبه بود: )

متن دارای نوشته های رهنمون بخشی هم بود:

در نهایت من معتقدم که وجود یک معادله که بتواند کل جهان را به روشی منظم و هماهنگ توضیح دهد، به نوعی می‌تواند بیان‌کننده وجود یک طرح از پیش‌ تعیین‌شده باشد. با این حال عقیده ندارم وجود این طرح می‌تواند به انسانیت معنای شخصی ببخشد. فرمول نهایی فیزیک هر چقدر هم که زیبا و خیره‌کننده باشد، باز موجب تعالی روج میلیاردها انسان نیست و به آن‌ها احساس رضایت‌ کامل نمی‌دهد. هیچ فرمول جادویی فیزیک و کیهان‌شناسی، نمی‌تواند توده مردم را شیفته کند و زندگی معنوی آن‌ها را غنی سازد.
    این نوع آتئیست رو امیدوار هم میتوان نامید، امیداور به اینکه یک روز خوب میاد...روزی که یک هارمونی انسانی در کیهان مشاهده شود، بشخصه به این امید امیدی ندارم! و سیر اکتشافات و شناختهای علم رو بسوی آنچه از ساندرا فیبر در متن نقل قول شد میدانم:
    من باور نمی‌کنم جهان برای انسان‌ها خلق شده باشد. زمین، سیاره‌ای است که از طریق فرایندهای طبیعی ایجاد شده است و به عنوان بخشی از تداوم بیشتر این فرایندهای طبیعی، حیات و حیات هوشمند ظاهر شده‌اند. دقیقاً به همین روش، من فکر می‌کنم که جهان نیز در نتیجه برخی فرایندهای طبیعی ایجاد شده است و ظهور ما در آن، نتیجه کاملاً طبیعی قوانین فیزیک دربخش مشخصی از جهان است. به عقیده من مفهوم تلویحی نهفته در مسئله این است که نیروی محرکی وجود دارد که هدفی فراتر از وجود انسان را دنبال می‌کند. من به این عقیده ندارم. بنابراین فکر کنم که سرانجام با واینبرگ موافق هستم که از دیدگاه انسان این کاملاً بیهوده است.

4. 2 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •