آقا شما هم خیلی انتظاراتتون بالا هستا ... برین دعا کنید همین اینترنت الان رو داغونتر نکنند بقیش پیشکش تازه کم کم گرونتر هم میشه ببین کی گفتم از یک منبع موثق![]()
آقا شما هم خیلی انتظاراتتون بالا هستا ... برین دعا کنید همین اینترنت الان رو داغونتر نکنند بقیش پیشکش تازه کم کم گرونتر هم میشه ببین کی گفتم از یک منبع موثق![]()
دوستان اینترنت از مسائل زیرساختی یه جامعه به حساب میاد
شاید فکر کنید که به واجبی نون شب نیست اما اشتباه میکنید
اصول جامعه متمدن پیشرفت زیر ساختها هستش
کشور نیجریه و زیمباوه تورم و فقری بسیار بالاتر از ایران داشتند اما با بالابردن زیرساختهایی مانند اینترنت و مخابرات الان وضعیت به مراتب بهتر از ایران دارن.
سطحی نگری مشکل اصلی مردم ماست. به فقیر ماهی ندیم بهش ماهیگیری یاد بدیم
همین اینترنت میتونه شغل های فراوونی ایجاد کنه . میتونه باعث کم شدن ترافیک و گردش فیزیکی پول بشه و . . .
بحث فیلترینگ رو دولت آنچنان نمیتونه توش دخالت کنه
ولی تو بحث قیمت و افزایش سرعت به احتمال زیاد تغییراتی داده میشه
چون این افزایش قیمت اینترنت به افزایش دلار هم مربوط میشه و احتمال داره دولت جدید قیمت دلار رو کاهش بده (( به اصطلاح همون افزایش ارزش ریال ))
در اون صورت کاهش قیمت داده میشه
من که به شدت خوش بینم
حالا اگه قیمت ها رو پایین بیاره ، ISP ها قبول می کنن که پایین بیارن ؟
احمدی نژاد نشان داد اگر دولت بخواهد در هر زمینه ای می تواند وارد شود.
![]()
ISP ها الان از خداشونه که راهی برای شون باز بشه که خودشون مستقیما وظیفه خرید پهنای باند رو به عهده بگیرند و این انحصار فروش از دست زیر ساخت خارج بشه.
در این شرایط حتی اعلام کرده اند که می توانند به مردم با همین مبلغ پرداختی اینترنتی 30 برابر پرسرعت تر ارائه بدهند.
حتما امضا کنیــد و به اشـتراک هم بزارید که در نومیدی بسی " امید " است پایان شب سیه سپید است. همینطور تیریـه تو تاریکی بدون هیچ هزینه و عوارضی//![]()
بابا یارو هنوز مهر ریاست جمهوریش خشک نشده ، بیچاره کردینش ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)