تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: Asus K45VD/K46CB/N43SM VS Lenovo E430

آخر فروم باز 3aman021's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درسته اما کیفیت صفحه نمایش k46وk56 خیلی بهتر از سری قبل k شده

2. این کاربر از 3aman021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

درسته اما کیفیت صفحه نمایش k46وk56 خیلی بهتر از سری قبل k شده
    صفحه نمایش k64 از نوع anti-glare هست یا ازیناست که تصویر آدم منعکس میشه توش؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوست عزیز این لپ تاپایی که گفتی همشون خوبن ولی تفاوتشون مثل ماشین کره ای با تویوتای ژاپنیه. ممکنه رو کاغذ با هم مقایسه شن ولی تو کار ایسوس به تینک پد نمی رسه. مخصوصا سری k که تو خود محصولات ایسوس رزه بالا حساب نمی شه. من خودم دقیقا پارسال مثل شما بودم بین n45 , k45 و e420 لنوو انتخاب کردم و e420 گرفتم. دوست صمیمیم هم n45 سفید گرفت با قیمت بالاتر. هر روز که میگذره هردمون بیشتر به این موضوع که تینک پد بهتره می رسیم. از لحاظ استفاده روزمره به خاطر سبکی استحکام و ترک پد فوق العادش و همین طور کیبردی که تو هر سایتی بری با کیبرد اپل مقایسه کردن.
    استحکام و دوام تینک پد هم که نیاز به تعریف نداره. به علاوه سری برنامه های thinkvantage که کلی برنامه کاربردی، سبک و به درد بخور ارائه میدن مثل password manager یا power manager که هرچی گشتیم واسه asus پیدا نشد. البته همشون خیلی سریع آپدیت میشن. یه چیز دیگم هست که تا نبینی باور نمی کنی، تینک پد فوق العاده خنک تر و بی صدا تر از بقیه لپتاپ هاست. با sony wio، Asus، HP و خیلی دیگه مقایسه کردم. حتی در حال اجرای بازی های سنگین.
    خلاصه به نظر من تینک پد E430 با بقیه انتخاب هات قابل مقایسه نیست. اینم یادت باشه که تجربه استفاده زمین تا آسمون با مقایسه رو کاغذ فرق داره.

5. این کاربر از sahand_rhm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ممنون سهندجان منم thinkpad E430 گرفتم. برنامه power manager که داره واقعا عالیه و احتیاج آدم رو به خوندن اینهمه فروم ضد و نقیض که در مورد نگهداری از باطری هستند از بین میبره.

7. این کاربر از milad2002b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

روشنایی صفحه نمایشk46 بهتر شده و عکس منعکس نمیشه اما زاویه دیدش مث اکثر لپ تاپ ها از عمودی و افقی یکم محدوده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

انعکاس صفحه نمایش ارتباطی به نور نداره وقتی لپ تاپ خاموشه هم میشه دید انعکاس نور داره. معمولا انعکاس صفحه نمایش موقع اجرای یک بازی تاریک یا یک فیلم تاریک در یک محیط که پشتش نوره آدمو اذیت میکنه . البته این لپ تاپها در نور عادی داخل خانه کیفیت تصویر خیلی خوبی دارند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بنابراین
    Lenovo E430:
    -صنعتی و مستحکم
    -cpu بالاتر
    -وزن 2.185
    -مانیتور مات مناسب برای کارهای صنعتی و در نور زیاد. کیفیت تصویر پایینتر
    -باطری بسیار قوی
    Asus K46Cb:
    - زیبا و شکیل
    -وزن 2
    - کارت گرافک قوی
    -مانیتور براق مناسب برای دیدن فیلم و بازی در منزل و محیط های با نور متوسط

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

_سیستم صوتی قوی با تکنولوژی sonic master_بدنه 21میلی متری _حرارت کمتر پردازنده. حرف شما درسته n46vm قیمتش با k46cb برابره در صورتی که از همه لحاظ جز گرافیک و وزن و باریکی همه چیزش قوی تره.اما من بازهم k46cb رو انتخاب میکنم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

_سیستم صوتی قوی با تکنولوژی sonic master_بدنه 21میلی متری _حرارت کمتر پردازنده. حرف شما درسته n46vm قیمتش با k46cb برابره در صورتی که از همه لحاظ جز گرافیک و وزن و باریکی همه چیزش قوی تره.اما من بازهم k46cb رو انتخاب میکنم!
    من که عرض کردم k46cb زیباتر و 185 گرم سبکتره! چون باطری k46cb ضعیفه از پردازنده ضعیفتری توش استفاده شده. مسلما cpu پایینتر حرارت کمتری هم تولید میکنه. شما میتونی cpu قوی بگیری ولی درصد پرفورمنسشو بیاری پایین تا خیلی کمتر داغ کنه!!!
    در ضمن لنوو سری Thinkpad از سری های خیلی قوی لپتاپهای دنیاست و تنها لپتاپیه که استانداد استفاده حتی در فضا هم داره در صورتیکه سری k ایسوس جزو سری های ضعیف لپ تاپه ایسوسه!
    اینم ببین:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by milad2002b; 08-07-2013 at 07:19.

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سری k سری ضعیف نیست .سری متوسطه, ببین چون تو مدل های قبلیش خراب کرده واسه همین اسم k بد شده.مگه آدم چی از جون پردازنده میخواد که بره قوی ترین رو بخره .مطمئنا همین پردازنده کارهای سنگین رو انجام میده.تینک پد هم سری خوبیه

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •