تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 8 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 73

نام تاپيک: اعلام برنامه پخش زنده فوتبال خارجی

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

جدول پخش فوتبال از تلویزیون

شنبه 23/06/1392 ساعت : 20:30
    هفته 3 سري آ : اينترميلان - يوونتوس
    زنده از شبکه سه

شنبه 23/06/1392 ساعت : 22:30
    هفته 4 لاليگا : بارسلونا - سويا
    زنده از شبکه سه

يکشنبه 24/06/1392 ساعت : 00:30
    هفته 4 لاليگا : ويارئال - رئال مادريد
    زنده از شبکه سه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این برنامه عوض شد و به روال عادی برگشت

بازم بازی باسا از شبکه 3 پخش میشه و بقیه بازی ها از شبکه ورزش (( بجز بازس یوونتوس - اینتر )) که مهم هست

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بازی رئال - منچستر - بایرن همه داره از شبکه ورزش پخش میشه !!!!!!!!!!!!!!!

2. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

عزیز من همین فصل پیش بود که خیلی از بازیهای بارسا رو هم پخش نکرد چندین هفته پیاپی
    من که طرفدار منچستر هستم گاهی دلم لک میزد برای دیدن یه بازی
    مشکل اینجاست فقط بازی های بارسا از شبکه 3 پخش میشه

بازی های رئال این فصل فقط 2 تا پخش شد
    یکی جلوی گالاتاسرای و یکی هم بازی امشب جلوی آتلتیکو

ولی بازیه ای بارسا فکر کنم 90 درصدش از شبکه 3 تا 2 هفته قبلش رزرو میشه واسه پخش

+

کلا بازیکن های تیم های دیگه ممنوع التصویر هستن تو شبکه 3

4. 2 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

ولی بازیه ای بارسا فکر کنم 90 درصدش از شبکه 3 تا 2 هفته قبلش رزرو میشه واسه پخش
    هزار بار بگیم باز حرف خودشو میزنه

قبلا هم گفتم :
    حدود 4-5 ماه پیش هم شبکه 3 یک نظرسنجی که حدود 3-4 میلیون هم شرکت کردند توش به مدت ده روز راه انداخته بود با این مضمون که مایلید بازی های کدوم تیم رو صدا و سیما پخش کنه که تو اون نظرسنجی هم بارسلونا با 41 درصد آرا ( تقریبا میشه گفت نصف کل آرا ) و اختلاف فاحش نسبت به تیم های بعدی در صدر ایستاد و این در حالی بود که بر خلاف فاصله تیم اول با تیم دوم ،تیم های دوم تا دهم با فاصله کمی در رتبه های بعد ایستاده بودند

الکی نظرسنجی نذاشتن که نظرسنجی گذاشتن ببینن ملت با کدوم تیم حال میکنه بیشتر بازیاش پخش شه همونو پخش کنن هر موقع دفعه بعد نظرسنجی گذاشتن تیم مورد علاقت تونست با این اختلاف فاحش در صدر باشه و بعدش بازی های یه تیم دیگه رو پخش کردن بیا انتقاد کن ازشون

حالا خوبه باز با اینکه بارسا با بیشترین امار درخواست پخش بازیاش روبه رو بود تو شبکه 3 بیشتر بازیاش از شبکه ورزش بوده مثلا همین بازی امشب با المریا یا بازی هفته پیش با رایو والکانو که تازه بازی با رایو هم پخش نمیکردن سنگین تر بودن یه نیمه رو که کلا پخش نکردن به خاطر کشتی نیمه دوم هم 5 دقیقه اولش قاطی با کشتی شد کلا از بازی 90 دقیقه ای 40 دقیقه پخش شد

6. 2 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

عملا بازی هیجان انگیز رو دارن فدای بازی یک طرفه می کنن !! مثلا به جای بازی ناپولی آرسنال می خواد بازی سلتیک بارسلونا پخش بشه !!
    این پخش کردن همه بازیای بارسلونا و رئال هم مقطعیه ، کم کم دارن بازیای بایرن رو هم پخش می کنن !
    اون فصل آخری که رونالدو تو منچستر بود فک کنم همزمان با اولین فصل گواردیولا بود که عملا کل بازیای منچستر پخش شد کار به جایی رسیده بود که هفته ای چند بار بازی منچستر پخش میشد !! یکی از رفقای ما که منچستریه شدید بود اعصابش خورد شد گفت همش بازی منچسترو پخش می کنن نمیزارن از خونه بریم بیرون !

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

اگه قرار به بازیهای زیبا باشه بایرن مونیخ در حال حاضر خدای بازیهای زیباست که فصل قبل که تو بوندس لالیگا به هر تیمی 7-8 تا میزد و همه از دم تیغ میگذروند هم توجه زیادی به بازیاش نمیشد فقط لطف میکردن بازیهای چمپیونز لیگش پخش میکردن در حالی که امسال هم مدعی اول فتح چمپیونز لیگه- فقط آرم شبکه سه باید بردارن آرم بارسا بزارن تا ما هیچ توقعی بابت پخش بازیهای تیمهای مورد علاقمون نداشته باشیم
    Last edited by clau; 28-09-2013 at 22:35.

9. 5 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

اگه قرار به بازیهای زیبا باشه بایرن مونیخ در حال حاضر خدای بازیهای زیباست که فصل قبل که تو بوندس لالیگا به هر تیمی 7-8 تا میزد و همه از دم تیغ میگذروند هم توجه زیادی به بازیاش نمیشد فقط لطف میکردن بازیهای چمپیونز لیگش پخش میکردن در حالی که امسال هم مدعی اول فتح چمپیونز لیگه- فقط آرم شبکه سه باید بردارن آرم بارسا بزارن تا ما هیچ توقعی بابت پخش بازیهای تیمهای مورد علاقمون نداشته باشیم
    من با قسمت اول صحبتتون موافقم...
    من منکر پخش بازیهای بایرن و رئال و دیگر تیمهای پر هوادارن نیستم!
    این مشکل برمیگرده به عدم پوشش تلوزیون که عامل اصلیش نداشتن شبکهای رسمی ورزشیه و لزومی نداره بارسا رو برای اینکار سیبل قرار بدین چون ربطی به این تیم نداره.

11. این کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

من با قسمت اول صحبتتون موافقم...
    من منکر پخش بازیهای بایرن و رئال و دیگر تیمهای پر هوادارن نیستم!
    این مشکل برمیگرده به عدم پوشش تلوزیون که عامل اصلیش نداشتن شبکهای رسمی ورزشیه و لزومی نداره بارسا رو برای اینکار سیبل قرار بدین چون ربطی به این تیم نداره.
    اکثریت قریب به یقین بازیهای لیگ اسپانیا که از شبکه 3 پخش مستقیم میشه ( قبلن که شبکه 3 این بازیها رو پخش میکرد الان شبکه ورزش هم اضافه شده) بعد یک مثال براتون بزنم سال قبل بازی میلان- لاتزیو شبکه 3 پخش مستقیم داشت میشد تا دقیقه 60 بازی قطع میکنن تا بازی بارسا-دپورتیو لاکرونیا پخش بشه و مجریش خیلی راحت میگه طرفدارای میلان میتونن فردا از اخبار ورزشی از نتیجه این بازی اگاه بشن در صورتی که اگه بخوای بازیهای پخش مستقیم تیمی مثل میلان تو طول سال حساب کنی شاید به تعداد انگشتای یک دست هم نرسه - اینجور رفتارهای متناقضه که باعث میشه اعصاب آدم خورد بشه مقصر اصلی هم مسئولای شبکه 3 هستن زمام کار دست اوناست حرف امثال من هم به جایی نمیرسه
    Last edited by clau; 29-09-2013 at 00:26.

13. 2 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

اکثریت قریب به یقین بازیهای لیگ اسپانیا که از شبکه 3 پخش مستقیم میشه ( قبلن که شبکه 3 این بازیها رو پخش میکرد الان شبکه ورزش هم اضافه شده) بعد یک مثال براتون بزنم سال قبل بازی میلان- لاتزیو شبکه 3 پخش مستقیم داشت میشد تا دقیقه 60 بازی قطع میکنن تا بازی بارسا-دپورتیو لاکرونیا پخش بشه و مجریش خیلی راحت میگه طرفدارای میلان میتونن فردا از اخبار ورزشی از نتیجه این بازی اگاه بشن در صورتی که اگه بخوای بازیهای پخش مستقیم تیمی مثل میلان تو طول سال حساب کنی شاید به تعداد انگشتای یک دست هم نرسه - اینجور رفتارهای متناقضه که باعث میشه اعصاب آدم خورد بشه مقصر اصلی هم مسئولای شبکه 3 هستن زمام کار دست اوناست حرف امثال من هم به جایی نمیرسه
    درسته خیلی از بازیها غیر بارسا و رئال در حال پخش بودن یا فقط نیمه اولش پخش شده یا اواسط نیمه دوم بازی رو قطع کردند و بازی رئال و بارسا رو پخش کردند خب این تقصیر صدا و سیمای ماست یا به حاشیه کشیدن بازیهای زیبای بارسا؟!!!
    لطفا فقط بارسا رو در این رابطه مثال نزنید یجوری شما صحبت میکنید انگار تا حالا بازی (مثلا میلان یا حالا هر تیمی)قطع نشده بخاطر رئال

15. این کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

درسته خیلی از بازیها غیر بارسا و رئال در حال پخش بودن یا فقط نیمه اولش پخش شده یا اواسط نیمه دوم بازی رو قطع کردند و بازی رئال و بارسا رو پخش کردند خب این تقصیر صدا و سیمای ماست یا به حاشیه کشیدن بازیهای زیبای بارسا؟!!!
    لطفا فقط بارسا رو در این رابطه مثال نزنید یجوری شما صحبت میکنید انگار تا حالا بازی (مثلا میلان یا حالا هر تیمی)قطع نشده بخاطر رئال
    خیلی جالبه

اون دوست عزیز داره در مورد قطع بازی میلان بخاطر بازی بارسا میگه
    شما هم داری دست پیش رو میگری تا پس نیفتی و میگی بخاطر پخش بازی های رئال وبارسلونا !!!!!!!!!!!!!

چرا از رئال مایه میزاری ؟؟

یه مثال از قطع بازی تیمی بزن که بخاطر بازی رئال بوده باشه !!!!!!!!!!!!!!

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

درضمن بارسا انقدر چشم نواز و زیبا بازی میکنه که همه دست اندرکان صدا و سیما رو مجبور میکنه تا بازیهای بارسا رو پوشش بدن تا همگی ما شاهد زیبایی های این ورزش باشیم.
    و از این بابت خوشحالم تیم بزرگی چون بارسلونا طرفداران بیشماری تو کشورمون پیدا کرده که خیلی ها رو مجذوب تلوزیون کرده و با نظرسنجی هاشون دارن میگن ما بیننده ها عاشق اینطور بازیهای هستیم و باید بازیهای بارسا بطور کامل پخش بشه تا چیزی از دست ندیم!
    از این قضیه فقط و فقط طرفدارار های بارسا لذت خواهند برد و طرفدار های بقیه تیم ها مخصوصا رئال اصلا خوششون نخواهد آمد
    که اینکار باعث میشه دست اندرکاران صدا و سیما ....... صلوات بفرستید

+
    کجا کار درسته که کار صدا سیما درست باشه
    شما هم از پخش زنده های بازی هاتون لذت ببرید

18. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •