ببخشید من این مشکل رو ندارم و فقط واسه بالارفتن اطلاعاتم میپرسم . ممکنه این مشکل از نشانه های دیابت باشه ؟ چون دیابتی به نظرم زیاد دستشویی میرن .
ببخشید من این مشکل رو ندارم و فقط واسه بالارفتن اطلاعاتم میپرسم . ممکنه این مشکل از نشانه های دیابت باشه ؟ چون دیابتی به نظرم زیاد دستشویی میرن .
بله امکان داره اتفاقا دکتر برام ازمایش قند خون نوشت... البته فکر کنم خیلی نشانه های دیگری هم داره
بله...درست میفرمایید...
میتونه از نشانه های دیابت باشه؛
اما مصرف یک سری داروها شامل عوارض جانبی از جمله تکرر ادرار؛تاخیر در ادرار و .... باشه؛
و این که ممکنه یک سری از دارو ها یا خوراکی های مصرفی شما در طول روز مدر باشند؛
اما اگه از این نظر مشکل نداشتید؛عموما پزشک های متخصص در صورتی که از هر نظر مشکل رو تحت بررسی قرار دادند و احتمال هر نوع بیماری(نظیر پروستات و دیابت و .... رد شد)برای افزایش حجم مثانه از داروهایی نظیر اکسی بوتینین و برای اینکه حساسیت اعصاب مثانه کمتر بشه تا احساس ادرار دیرتر به بیمار دست بده از داروهایی نظیر تولترودین استفاده میشه...
سلام من رفتمً گفت مشکلی نداری و قرص detrusitol داد
نوع یک میلی هرشب نصفی
میشه راج بهش توضیح بدین برا چیه؟
سلام دوست عزیز منم مشکل شما رو داشتم
اما در آزمایش من خون مشاهده شده 2-3 تا گلبول قرمز می خواستم بدونم شما این نشانی رو نداشتید در آزمایشتون؟
RBC منظورم هستش
با سلام به دوستان
اول اینکه دتروسیتول به خاطر اینه که مشکل ادراری رو توی 3-4 هفته رفع میکنه
داروی خوبی هست. البته اگه بتونید دتروسیتول ایتالیایی برای شرکت Pfizer رو پیدا کنید که بی نظیر هست
اما به دوستان توصیه میشه علاوه بر متخصص ارولوژی یه متخصص نورولوژی هم برن
شاید ایشان بتونن مشکلشون رو تشخیص بدن
احتمالی که من میدم اینه که مشکل این دوستان تغییر فصل باشه
rbc من 0-1 بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)