تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: تفاوت بین دیتا ریت دان استریم و حداکثر سرعت دانلود

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

نویز خیلی خیلی زیاده!
    ولی در مورد سرعت:
    این آپ استریم و دان استرین، قرار نیست سرعت شمارو تایین بکنه!
    بعضی از ISP ها از طریق سیستم های مدریت اکانت سرعت رو محدود میکنند و بعضی دیگه از سریق دان استریم!
    مثلا همین حالا از 2 شرکت ADSL دارم، یکی سرعت تو پنل کاربریم 1Mbps هست ولی دان استریمم روی 1.5Mbps ولی سرعت دقیقا و بدون نوسان همون 1Mbps رو میگیرم!
    ولی شرکت دوم تو پنل 512Kbps هست، ولی دان استریمم 2Mbps هست، و سرعتی که دریافت میکنم همون 2 Mbps هست!
    علاوه بر این ها، در شرایطی که شما به همون 2Mbps محدود شده باشید، بازم باید شرایطی ایجاد بشه تا بتونید به این سرعت برسید!
    اونم اینه که شرکتی که ازش اکانت گرفتید، تو اون مرکز مخابراتی پهنای باند خالی داشته باشه!
    برای مثال یک شرکت تو یک مرکز مخابراتی 10Mbps پهنای باند داره، حالا اگه به 10 نفر پهنای باند 2Mbps بفروشه و این 10 نفر استفاده همزمان داشته باشند 100% افت سرعت خواهید داشت!
    حالا بماند که در چنین شرایطی شما اولویت خیلی خیلی پایینی دارید، چون احتمالا از مرکز مخابراطی فاصله زیادی دارید! یا سیم کشی خونه یا منطقه شما فرسوده هست و در چنین شرایطی کسانی که نویز کمتری دارند، اولویت بالاتری هم خواهند داشت.

2. 3 کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Milad_Sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نویز خیلی خیلی زیاده!
    ولی در مورد سرعت:
    این آپ استریم و دان استرین، قرار نیست سرعت شمارو تایین بکنه!
    بعضی از ISP ها از طریق سیستم های مدریت اکانت سرعت رو محدود میکنند و بعضی دیگه از سریق دان استریم!
    مثلا همین حالا از 2 شرکت ADSL دارم، یکی سرعت تو پنل کاربریم 1Mbps هست ولی دان استریمم روی 1.5Mbps ولی سرعت دقیقا و بدون نوسان همون 1Mbps رو میگیرم!
    ولی شرکت دوم تو پنل 512Kbps هست، ولی دان استریمم 2Mbps هست، و سرعتی که دریافت میکنم همون 2 Mbps هست!
    علاوه بر این ها، در شرایطی که شما به همون 2Mbps محدود شده باشید، بازم باید شرایطی ایجاد بشه تا بتونید به این سرعت برسید!
    اونم اینه که شرکتی که ازش اکانت گرفتید، تو اون مرکز مخابراتی پهنای باند خالی داشته باشه!
    برای مثال یک شرکت تو یک مرکز مخابراتی 10Mbps پهنای باند داره، حالا اگه به 10 نفر پهنای باند 2Mbps بفروشه و این 10 نفر استفاده همزمان داشته باشند 100% افت سرعت خواهید داشت!
    حالا بماند که در چنین شرایطی شما اولویت خیلی خیلی پایینی دارید، چون احتمالا از مرکز مخابراطی فاصله زیادی دارید! یا سیم کشی خونه یا منطقه شما فرسوده هست و در چنین شرایطی کسانی که نویز کمتری دارند، اولویت بالاتری هم خواهند داشت.
    ممنون از پاسخ کاملتون
    در مورد فاصله از مرکز مخابراتی باید بگم که حدودا 1KM هست و با این فاصله به نسبت کم واسه خودم هم عجیب هست چرا line attenuation اینقده بالا هست!!
    مشکل از سیم کشی خونه نیست،چون مودم رو سر خط اصلی مخابرات که وصل کردم باز همین مقادیر نویز و کیفیت دریافت سیگنال رو داشت
    به نظر شما مشکل میتونه از کابل های منطقه یا تجهیزاتی که واسه خط در سالن mdf استفاده میشه،باشه؟؟؟؟

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

ممنون از پاسخ کاملتون
    در مورد فاصله از مرکز مخابراتی باید بگم که حدودا 1KM هست و با این فاصله به نسبت کم واسه خودم هم عجیب هست چرا line attenuation اینقده بالا هست!!
    مشکل از سیم کشی خونه نیست،چون مودم رو سر خط اصلی مخابرات که وصل کردم باز همین مقادیر نویز و کیفیت دریافت سیگنال رو داشت
    به نظر شما مشکل میتونه از کابل های منطقه یا تجهیزاتی که واسه خط در سالن mdf استفاده میشه،باشه؟؟؟؟
    ممکن هست تجهیزات mdf مشکل داشته باشه!(قبلا برای من این مشکل پیس اومده!) ولی احتمالش کمه...
    اگه کلا بنتیجه نرسیدی، به isp بگو تو mdf پورتت رو تغییر بدن! شاید درست شد.

شما مودمت رو بدون اسپلیتر به خط وصل کن! ببین نویز تغییر میکنه؟

درضمن شرمنده کمی دیر جواب دادم! کلا پیامت رو ندیده بودم...

5. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •