لامصب چه چیزیه
من میخوام PS4 بخرم
حیف نمیتونم اینو بازیش کنم!
لامصب چه چیزیه
من میخوام PS4 بخرم
حیف نمیتونم اینو بازیش کنم!
جالبه بدونين من فورتسا هورايزون رو تا اخر رفتم و الان هم دارم ١٠٠٠ كلاب رو ميرم ولي تابحال forza 4 motorsport رو نرفته بودم.اقا رفتم ديدم نيمي از عمرم بر فناست.ولي با اينكه بازيو اينترنتي و جديد از يكي از سايت هاي معتبر ايراني كرفتم ولي بازي اكثرا گير ميكنه..اينم بگم بازيو رو هارد نريختم.ممكنه وايه اين باشه؟
کنسولتون J TAG هست؟؟
FORZA 4 شاید LT2 باشه
تازه 2 DVD هست و حتما باید نصب بشه
خوب شد بازیش کردی چون نصف عمرت در فنا بود![]()
مثل اينكه بايد برنر باشه تا كار كنه
Sent from my iPad using Tapatalk HD
نه فکر نکنم
من اجراش کردم برنر هم نبود
اما شاید واسه شما برنر باید باشه
چون من Ghost recon رو که خریدم برنر نبود گیر میکرد
عجب حرفی بود
یعنی از GT بهتره ؟!![]()
با احترام به طرفداران کنسول PS ...ولی محمود جان یه جوری می گی یعنی از GT هم بهتره که انگار توی چند نسخه اخیر GT تونسته فورزا رو شکست بده! یه سرچی بزنی می بینی الان چندین سال هست که فورزا سرور ریسینگ هست و GT توی چند نسخه اخیرش به قدری بد عمل کرد که حتی سری NFS هم بیستر توی چشم بود تا GT گرچه این طور که بوش میاد GT6 خیلی سر و صدا کرده و به نظر میاد تصویر قبلی خودش رو می خواد پاک کنه از اذهان. و البته امیدوارم این طور بشه چون احتمال داره PS4 بخرم نه X1
فورتسا 4 موتوراسپورت سیر داستانی نداره...فقط باید پشت سر هم کاپ بریم و برنده بشیم.ولی اشکالی در دوربین داخل کابین هست.احساس میکنی فاصله بین فرمون و پنجره خیلی کمه.مثل فورتسا هورایزون نیست.
علاوه بر نسخه معمولي از بازي كه 60 دلار هست نسخه هاي day one edition و limited edition براي بازي در نظر گرفته شدن كه به ترتيب 60 و 80 دلار قيمت دارند
عكس بالا هم مربوط به همين دو اديشن هستند.
.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)