شما از دیتابیس.. تغییرات رو انجام دادین ؟؟؟ چون.. احتمال میدم انجام ندادین .. واسه همون ریدایرکت میشه
شما از دیتابیس.. تغییرات رو انجام دادین ؟؟؟ چون.. احتمال میدم انجام ندادین .. واسه همون ریدایرکت میشه
متوجه نمی شم منظور از تغییرات از دیتا بیس چی هست؟؟
من فقط فایل های داخل پوشه وردپرس را به روت منتقل کردم
شما برو به هاست.... از اونجا phpmyadmin رو پیدا کن... بعدش. از لیست دیتابیس ها .. دیتابیس مربوط به وردپرس رو انتخاب کن ( همونی که وصل کردی به ورد پرس)... وقتی که روی دیتابیس مربوطه کلیک کنی.. سمت چپ چندین گزینه هستش که همون تیبل های وردپرس هست. از اونجا wp-option رو پیدا کن و روش کلیک کن... سمت راست صفحه چندین ردیف نشون میده ... ردیف اول نوشته siteurl .. اگر دقت کنی جلوی اون نوشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... شما اون رو به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تغییر بده و سیو کن.... همین
اگر شما بگی که هاست شما cpnael هست یا direct admin... با عکس بهتون یاد میدم.
اگر هم باز نتونستین.. به یکی که آشنا باشه و مطمئن هستین بهش.. بدین درست کنه......
یا اینکه اگر تازه شروع کردین و اطلاعات و پست ها براتون زیاد اهمیت نداره ... از اول وردپرس رو نصب کنین.. دیتابیس هم دوباره ایجاد بشه.
Last edited by pouria94; 13-06-2013 at 13:28.
اقا شما فرشته نجات من هستید خیلی ممنون
الان این کار را کردم و تونستم وارد مدیریت وردپرس بشم
حالا باید بقیه نوشته ها را درست کنم که ادرسشون هنوز اشتباهه
بعد از درست کردن phpmyadmin رفتم تو قست مدیریت وردپرس و در قسمت همگانی که گفتید اون تظیمات را هم انجام دادم و الان سایت سالم و صحیح و به لطف راهنمایی های شما دوست عزیز برقرار شده است.
یک سوال دیگر چطور می شه دو تا دومین مختلف در یک سرور داشت؟؟؟
خدا رو شکر که درست شد ..
اون بستگی به هاستی داره که خریدید... بعضی هاست ها فقط یک دامین ساپورت میکنن ... بعضی ها هم که بصورت نا محدود ساپورت میکنن.... اگر هاستتون یک دامین ساپورت میکنه.. که مجبورید از ساب دامین استفاده کنین اونم وقتی هست که سایتی که میخواین بیارین بالا با سایت های دیگه مرتبط باشه و تقریبا زیر مجموعه سایت اصلی باشه... اگر هم هاست شما بصورت نامحدود دامین ساپورت کنه ساپورت کنه( بیش از 1 دامین ) میتونید از هاست برید به قسمت add domin و دامین جدید رو اضافه کنین... البته dns های دامین هم باید تغییر کنه.... تقریبا بعد از 1 ساعت .. دامین جدید آماده استفاده میشه.
خیلی ممنون
اونوقت همین یک مدیریت محتوا و قالب برای هر دو استفاده می شوند ؟؟؟
تعداد دامین های هاست نامحدود هست الان رفتم دیدم
الان من اگر یک دامین ثبت کنم
می شه کامل توضیح بدید چطور باید اون را هم اضافه کنم به همین هاست ؟؟؟
البته واقعا عذر می خواهم که وقتتون را می گیرم
نه... وقتی دامین دوم رو اضافه کردید... وقتی به file manager هاست برید یک فولدر به نام دامین جدیدتون امی بینید که اضافه شده.. داخل اون باید ورد پرس رو از نو نصب کنین.. و یک دیتابیس جدا هم ایجاد کنید ..
اوکی متوجه شدم
خیلی ممنون از راهنمایی های کامل و خوبتون
خدا خیرتون بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)