تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: برای شروع برنامه نویسی...

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز من بر خلاف نظر خیلی از دوستان به شما میگم که اصلا در ابتدای کار با نرم افزارهای dreamweaver یا front page کار نکن.میدونی چرا؟من یه مطلب خیلی خوب تو یه سایتی خوندم که نوشته بود به هیچ عنوان با برنام های ویرایشگر مثل همین dreamweaver در ابتدا, کار نکنید چون یه حرفه درستی زده بود که من به چشم خودم خیلیارو دیدم که به قول خودشون برنامه نویس حرفه ای هستند اما اگر همین برنامه ها رو ازشون بگیرین به مشکل بر میخورن چون یه جورایی دنبال کمک از این برنامه ها هستن پس اگه میخواین html رو خوب یاد بگیرین حتما با note pad کار کنید تا بعده ها برین دنبال dreamweaver یا برنامه های دیگه.و اینم بگم که من هم مثل شما تازه دارم html رو یاد میگیرم البته من خیلی وقت پیش رفتم دنبال اموزش html اما یه زمانی رسید که واقعا هیچی یاد نمیگرفتم و همه چیو از یاد میبردم.اما الان دوباره دارم اموزش میبینم که تو همین مدت کوتاه خیلی چیزا یاد گرفتم که نکته هاشو بهتون میگم که منی که یاد نمیگرفتم چطور این همه جلو رفتم.اول اینکه واقعا این سایت w3school عالیه و من قبلا چون میگفتم که چون انگلیسیم ضعیفه دنبالش نمیرفتم اما حالا که رفتم تو سایتش دیدم ادم با هر سوادی که از انگلیسی داشته باشه این سایتو میفهمه.و دوم اینکه سایت html.ir هم تقریبا خیلی شبیه w3 میباشد پس اول از w3 یاد بگیرید بعد ما بینش به این سایت هم سر بزنید و سوم اینکه هر چی رو میبینید دقیقا همانطور تمرین کنید و بنویسین و بعد ان تمرین را, یکبار بدون اینکه اموزش رو نگاه کنید برای خودتان همان کد ها و تگها را بنویسین و در اخر اینکه اگه هر چیزیو که به فرض مثال امروز یاد میگیرین حتما فردا همونها رو یکبار دیگه تمرین کنید چون یاد اوری بهترین راه ثبت یه مطلبی در مغز است.ببخشین که زیاد شد.

2. 2 کاربر از Capital بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •