تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 19 از 19

نام تاپيک: ipod ، خريدن يا نخريدن؟مساله پول است.

اگه نباشه جاش خالی می مونه X Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

باطري آيپاد رو اگه با USB شارژ نكني هيچ مشكلي پيدا نمي كنه...
    در ضمن آيپاد International گارانتي داره...يعني هر كجاي دنيا كه ببري گارانتيش معتبره...و مثل كريتيو نيست كه مخصوص ايران باشه...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلامی دوباره،
    قصد مخالفت با آقای بهنام-ن رو ندارم و نیز نمی خواهم از شرکتی خاص مثل کریتیو طرفداری کنم. ولی مدلهای ویدیوی کریتیو که گفتم قابلیت پخش فرمتهای ویدیویی هم دارند. در مورد گارانتی هم خودتون باید ببینید که زیاد پیش می یاد که سفر خارج از کشور بخواهید بروید و دستگاهتان را هم با خود ببرید و دستگاه (خدای نکرده) مشکل پیدا کنه و همون جا هم بخواهید برای گارنتی اقدام کنید؟! در این صورت به نظر من بهتره چه ای پاد چه کریتیو رو از همون کشور خارجی خریداری کنید چون تمام محصولات موجود در ایران وارداتی است و نمایندگی اصلی خود شرکتها نیست (بر خلاف ادعای برخی شرکتهای توزیع کننده) .
    در مورد وسایل جانبی هم کافیه سری به خیابان جمهوری بزنید تا ببینید بیشتر از هر پخش کننده ی دیگه ای کریتیو وسایل جانبی داره.
    به عنوان جمع بندی در نظر کارشناسان فعلا مدل Creative Zen Micro Photo با توجه به قیمت ارزانترش و کیفیت عالی پخش صدا و تصویر گوی سبقت رو از ای پاد ربوده و در نظر خریداران (دوستان و افرادی که شخصا با اونها صحبت کردم) کریتو کیفیت صوتی خیلی بهتری نسبت به تمام دستگاههای دیگه از جمله ای پاد داره.
    پیروز باشید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

ipod...creative...ipod...creative...؟!؟!؟!؟
    در هر حال از راهنمايي هاتون ممنون بچه ها.يه كاريش مي كنم.

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Ali Alizadeh Mansouri
    سلامی دوباره،
    قصد مخالفت با آقای بهنام-ن رو ندارم و نیز نمی خواهم از شرکتی خاص مثل کریتیو طرفداری کنم. ولی مدلهای ویدیوی کریتیو که گفتم قابلیت پخش فرمتهای ویدیویی هم دارند. در مورد گارانتی هم خودتون باید ببینید که زیاد پیش می یاد که سفر خارج از کشور بخواهید بروید و دستگاهتان را هم با خود ببرید و دستگاه (خدای نکرده) مشکل پیدا کنه و همون جا هم بخواهید برای گارنتی اقدام کنید؟! در این صورت به نظر من بهتره چه ای پاد چه کریتیو رو از همون کشور خارجی خریداری کنید چون تمام محصولات موجود در ایران وارداتی است و نمایندگی اصلی خود شرکتها نیست (بر خلاف ادعای برخی شرکتهای توزیع کننده) .
    در مورد وسایل جانبی هم کافیه سری به خیابان جمهوری بزنید تا ببینید بیشتر از هر پخش کننده ی دیگه ای کریتیو وسایل جانبی داره.
    به عنوان جمع بندی در نظر کارشناسان فعلا مدل Creative Zen Micro Photo با توجه به قیمت ارزانترش و کیفیت عالی پخش صدا و تصویر گوی سبقت رو از ای پاد ربوده و در نظر خریداران (دوستان و افرادی که شخصا با اونها صحبت کردم) کریتو کیفیت صوتی خیلی بهتری نسبت به تمام دستگاههای دیگه از جمله ای پاد داره.
    پیروز باشید.
    تا حالا صداي آي پاد رو شنيدي؟!!من صداشو بلند ميكنم و از هدفونش به عنوان اسپيكر استفاده مي كنم...اينقدر صداش بلنده و كيفيت داره...با اون هايي كه آيپاد داشتن هم صحبت كردي كه ببيني چي مي كن؟!
    در ضمن گارانتي آيپاد در ايران هم معتبره...

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلامی دوباره،
    پیروز باشید.
    تا حالا صداي آي پاد رو شنيدي؟!!من صداشو بلند ميكنم و از هدفونش به عنوان اسپيكر استفاده مي كنم...اينقدر صداش بلنده و كيفيت داره...با اون هايي كه آيپاد داشتن هم صحبت كردي كه ببيني چي مي گن؟!

آخر فروم باز Alireza_Shafaei_PCworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آی پاد که از نظر کیفیت صدا حرف اول را میزنه و توی اون هم شکی نیست
    و خودم هم اگر پول داشتم آی پاد میخریدم
    آی پاد نانو 256 مگ 80 هزارتومان
    و آی پاد 60 گیگ هم همونطور که گفته شده 395 هزار تومانه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط بهنام-ن
    تا حالا صداي آي پاد رو شنيدي؟!!من صداشو بلند ميكنم و از هدفونش به عنوان اسپيكر استفاده مي كنم...اينقدر صداش بلنده و كيفيت داره...با اون هايي كه آيپاد داشتن هم صحبت كردي كه ببيني چي مي گن؟!
    سلام،
    من هم صدای آی پاد رو شنیدم و هم کریتیو رو و به نظر من بهتره شما به یه کریتیو گوش بدی تا تفاوت رو حس کنی.
    کیفیت صدا فقط بلند بودن صدا نیست گرچه برای شما ممکنه این طور باشه. به قول دوستی می گفت صدایی که برای تو زیباترین صداست ممکنه برای یکی دیگه غیر قابل تحمل باشه و برعکس. با این حال موقع خرید آدم به نظر کلی افراد و همین طور نظر کارشناسان که با تستها ی کاملا فنی دستگاهها رو در سخت ترین شرایط آزمایش می کنند، نگاه می کنه و البته نظر خودش (با اینکه تو ایران تا حد زیادی امکان تست دستگاه قبل از خرید وجود نداره). با این حال این طور که از گفته ی شما برمی آید کیفیت فقط در بلندی صداست. با این حساب یه رادیو ترانزیستوری قدیمی که من دارم کیفیتش از همه ی ای پادها بالاتره چون صداش از همه بلندتره!!!
    در هر حال مدلهای جدید هر روز اضافه می شه و پس از ماهها این ماه مدل کارت گرافیک nvidia تونست رتبه ی اول رو در مجله ی PC World از ATI بگیره. در ماههای قبل هم آی پاد در صدر فروش قرار داشته ولی کریتیو با چند مدل جدید مثل Creative Zen Micro Photo و Creative’s Zen V Plus با توجه به قیمت مناسبتر و کیفیت بهتر اپل رو به شدت به رقابت طلبیده طوری که فعلا فروش این دو دستگاه چه در ایران و چه در خارج از مدلهای مشابه اپل مثل آی پاد نانو بالاتر رفته.

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام،
    من هم صدای آی پاد رو شنیدم و هم کریتیو رو و به نظر من بهتره شما به یه کریتیو گوش بدی تا تفاوت رو حس کنی.
    کیفیت صدا فقط بلند بودن صدا نیست گرچه برای شما ممکنه این طور باشه. به قول دوستی می گفت صدایی که برای تو زیباترین صداست ممکنه برای یکی دیگه غیر قابل تحمل باشه و برعکس. با این حال موقع خرید آدم به نظر کلی افراد و همین طور نظر کارشناسان که با تستها ی کاملا فنی دستگاهها رو در سخت ترین شرایط آزمایش می کنند، نگاه می کنه و البته نظر خودش (با اینکه تو ایران تا حد زیادی امکان تست دستگاه قبل از خرید وجود نداره). با این حال این طور که از گفته ی شما برمی آید کیفیت فقط در بلندی صداست. با این حساب یه رادیو ترانزیستوری قدیمی که من دارم کیفیتش از همه ی ای پادها بالاتره چون صداش از همه بلندتره!!!
    در هر حال مدلهای جدید هر روز اضافه می شه و پس از ماهها این ماه مدل کارت گرافیک nvidia تونست رتبه ی اول رو در مجله ی PC World از ATI بگیره. در ماههای قبل هم آی پاد در صدر فروش قرار داشته ولی کریتیو با چند مدل جدید مثل Creative Zen Micro Photo و Creative’s Zen V Plus با توجه به قیمت مناسبتر و کیفیت بهتر اپل رو به شدت به رقابت طلبیده طوری که فعلا فروش این دو دستگاه چه در ایران و چه در خارج از مدلهای مشابه اپل مثل آی پاد نانو بالاتر رفته.
    آيپاد هم صداش كيفيت داره و هم بلنده....

Banned lovergod14amorousand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

1 آخرشه

من تو CNET و مجله ی PC Magazine August 2006 هم نگاه کردم فعلا بهترین مدل کریتیو Creative Zen
    MicroPhoto هست. حجم 8 گیگابایت و رنگهای زیادی هم داره.
    تاييد ميشه مومن خدا بنده هم پيشنهادم همين هست...

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •