بابا خودش خیلی حرفه ایه..درست کرده....قبول دارم خیلی برای ما که شروع کردیم سخته...)
بابا خودش خیلی حرفه ایه..درست کرده....قبول دارم خیلی برای ما که شروع کردیم سخته...)
خیلی ممنون از امیدواری! :(
چرا میشه انجامش داد....ولی کار اصلی سر اینه که جزئیات چطوری بتونی انجام که به مدل واقعی تو عکس نزدیک بشه..وگرنه انجام دادم ولی واقعا کارم خیلی خوب نیست و تو جزئیات مشکل اساسی دارم...نخند!)))
دوستان حالا مدلهای آماده رو از کجا میشه دانلود کرد؟مثل: آباژور..پیانو...میز کار...ستون ....و اینا ممنون...
عین این اتاق رو توی جهان اگه خوش بینانه حساب کنیم 50 نفر می تونن درست کنند که استاد شما نیست
برای دانلود فایل ها آماده از این سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استفاده کن
بابا چقدر امیدواری میدی))))..خودت تری دی کاری؟!!؟ ممنون از سایت...تو این سایت چقدر کارها حرفه اییه....یه کار ساده باید پیدا کنم...ممنون رفیق
![]()
حالا با این پسوند مایا باز میکنه آبجکت رو؟
سلام
ساختش خیلی مشکل نیست به قول دوستان یکم زمان بره
من برا یه بنده خدایی که رشته شهر سازی می خوند طرح شبیه سازی (ماکت) یه شهر و براش در یه شبانه روز ضربتی زدم! (حالا یکم کمتر بیشتر) بزرگ هم بود نسبتا...نمره 16 هم گرفت (تازه سه سال پیش بود)
الان شاید اینو سه روزه بتونم درستش کنم (البته بدون اون آدمیزاد ها منظورم هست و الا اونطوری شاید یه سال هم نتونم!! )
ممنون از توجهت...نه آدما رو کاری نداره...فقط وسایل صحنه با حداکثر جزئیات...تا اونجا که از دستت بر میاد....برای من مشکلش اون آرکه سقفهاست میز آباژور هم سخته...همینطور پیانو! کلن سخته!!)))))))))
سلام
علی جان نمونه ای رو که خودت درست کردی ولی میگی خوب نشده، میتونی یه عکس ازش بزاری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)