خیلی ممنون از توضیحات
بعد قیمت های خیلی خوب قطعات کامپیوتری در تهران کجا پیدا میشه ؟قیمت هاش خوب باشه و گرافیک های قوی رو داشته باشه !
خیلی ممنون از توضیحات
بعد قیمت های خیلی خوب قطعات کامپیوتری در تهران کجا پیدا میشه ؟قیمت هاش خوب باشه و گرافیک های قوی رو داشته باشه !
هارد و درایور که نمیخوام بعد cpu هم حتما میخوام i7 3770 باشه که قیمتش گرون میشه ولی اگه میتونید بقیه قطعات رو پایینتر بگید power و رم یکم قیمت پایینتر میشه پیدا کرد؟
بازار رضا و پایتیخت،معمولا حرفه ای ترین قطعات رو میفروشین.
به نظر من چون کاربردتون گیم هست پیشنهاد میکنم که هزینه رو روی گرافیک بزارین و یه گرافیک ادیشن و اور شده 7970 رو تهیه کنین. پاور هم به نظر من مناسبه و کمتر از این رو توصیه نمیکنم.
بعد این گرافیک به احتمال زیاد مشکل حرارتی داشته باشه خنک کننده چی پیشنهاد میکنید؟به علاوه اگر cpu هم خنک کننده خواسته باشه چی میخواد؟
گرافيک مورد نظر خنک کنندگى خوبى داره و نياز به تهيه خنک کننده جدا نيست.
براى پردازنده هم اگر اور نميکنين پيشنهاد ميکنم وقتى تهيه کردين در صورتيکه دما نرمال نبود اونوقت خنک کننده تهيه کنين.
خب من رفتم کل بازار رضا و کل بازار ایران رو گشتم فقط سه تا گرافیک 7970 پیدا کردم! در بازار رضا
مغازه ی اول یک msi 7970 lightning داشت قیمت 1.480 و یه مغازه بالاتر همین مدل 1.550 بعد رفتم بازار ایران فقط یک نفر گفت من برند asus 7970 دارم 1.600 بعد بقیه هم گفتن همین امروز صبح تموم کردیم ! گفت خیلی این گرافیک خریدار داره!ولی من نظرم به 680gtx جلب شده قیمتش چنده؟
بعد به یکی گفتم یه سیستم همینجوری برام ببند تا 3.5 بعد گفت اگه 7970 میخوای کلا برا متچ بودنش amd ببند cpu مدل 6100 معرفی کرد 6 هسته ای گفتم یه مقدار ضعیفه گفت چون کار شما گیم هست به هرتز هسته کار داری پس رو گرافیک بیشتر تمرکز کن بعد مادربورد هم 990 fx a رو معرفی کرد بقیه رو هم که معرفی کرده بودید حالا حدود یه چند وقت دیگه(چون من شهرستان هستم)میرم برا خرید قطعی سیستم بین nvidia و amd شک کردم
پیشنهاد میکنم خیلی به حرفهای فروشنده ها اعتنا و توجه نکنین. برای کاربرد گیمینگ به نظر من پلتفرم اینتل مناسبتره و نسبت به مدل مشابهش از ای ام دی تا حدودی بهتر عمل کرده.
گرافیک 680 در مدل ریفرنس حدودا زیر 2.200 نیست. از لحاظ مچ بودن و سازگاری هیچ ربطی هم نوع گرافیگ به نوع پلتفرم وجود نداره!!
به نظر من در رنج بودجه 1.500 ، انتخاب گرافیک 7970 بهترین گزینه هست.
در ضمن به خرید اینترنتی هم میتونین فکر کنین.
عجله نکن برای خرید به زودی سیستمهای مبتنی بر hasewell
وارد ایزران میشه با بودجه شما احتمالاً بشه تهیه کرد. cpu 4770 k
![]()
طبق یه بنچمارکی که من دیدم 8350 از 3770k در گیم بهتره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حدود 2 یا 3 fps بیشتره و این خیلی اهمیت داره
حالا نمیدونم چیکار کنم 3770k قیشمتش 1.200 و 8350 حدود 800 تومن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)